Hirdetés
Aktív témák
-
GReddy
tag
CSAK hibák vannak. (Ne feledjük el, hogy valójában egy Windows 2003 Server kernelről beszélünk!!!!) A GTA4 közli, hogy " jór vindóz íz nát gúd, száker", a Cod: WaW először a punkbuster hibája miatt nem ment, most a frissített pb megy, de a game nem indul el, visszalép indításkor a főmenübe, (ez mondjuk lehet az x64 miatt, nekem az van a sok memo miatt) A Snoopy vs Red Baron elindul, de lassabb, mint egy 1000Mhz celeron A-n..
És még, és még, és még. Nem tudom, ki hogy van vele, én használom a Send Feedback-et, ma írtam egy cca 10 oldalas problémalistát. (Hátha unatkoznak a ms-gyerekek, főleg, hogy most jó szar idő van náluk) Gyakorlatilag alig egy-két gamma fut a W7 alatt.. remélem egyelőre, mert egyébként tetszik... Én váltanék vistáról.Dominate the woods... The Bowhunter.
-
GReddy
tag
válasz Core2duo6600 #5193 üzenetére
Nem, nincs internálódva semmi sehova. Amire te gondolsz, az az új superbar. Ha zavar, (engem nagyon zavart!!!) akkor fogod, és visszarakod a quicklaunchot a helyére, ahova való. Azért jó, mert az új ablak-előnézeti-megnövelt-többablakoscucc viszont megmarad, ami nagyon jó ha több egyforma session-t futtatsz. (Net...) A 64bites (én ezt használom) explorer tud egy olyant, hogy akkor is kidobja a superbar multiablakot, ha csak egy session van, de több taszk. (magyarul, pl Explorerben megnyitva xxx db lap egy iexplore.exe sessionben, mindet kirakja előnézetben!) Zsír.. Ugyanez Windows Commandernél is (csakazértis..)
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
GReddy
tag
...viszont van egy csomó Steam-es gémem, eddig MIND megy, a HL2-től a Portalon keresztül a Zombiöldöklésig (L4dead) mindegyik. Tomb Raider Underworld is. (Összes Eidos Interactive-es) Az Infinity Ward-os gémek is mennek. (CoD 2, és 4)
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
pzstm
titán
válasz Bluegene #5202 üzenetére
64bitesem van 4giga rammal.... az a kis registry bejegyzés törlésén kívül semmi bajom nem volt vele... tökéletes...gyors és stabil...... és csak az ujjlenyomatolvasómhoz nem talált megfellő drivert... többi minden pöccre ment.... ha 4giga ramod van (vagy több) akkor mindenképpen érdemes 64bitest felraknod szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Armahun
addikt
Furcsát Fear Combatnál tapasztaltam. Fut szépen, aztán pár percjáték után gondol egyet és leesik 44 fps-re. Utánna se fel se le.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
MODERÁTOR
válasz Core2duo6600 #5193 üzenetére
Először nekem is fura volt,mikor megláttam, vistáért kiáltottam, de aztán pár nap után nagyon megszerettem És ahogy írták előttem is, simán be lehet állítani, hogy olyan legyen mint vistán, de azt tanácsolom, adj neki kis időt
SymbianOS: egyik nap mikor többször is leírtad, hogy mindenkinek mennyi baja van, neked meg semmi, akartam is írni igy megjegyzés képpen, hogy azért ne kiabáld el, erre tessék... Egyébként nálam a 9es msn-nek az ég világon semmi baja..
Everybody lies.
-
-
pzstm
titán
-
MODERÁTOR
válasz Core2duo6600 #5210 üzenetére
32-es. sajna a tuneromhoz nincs 64bites driver, már vistára se(igaz 32-es sincs, de megy az xp-sel), különben az lenne fent.
Nem értem, pár napja még annyira lelkes volt itt pár ember, hogy semmi baja a sevennek, aztán csak itt olvassa a sok hibát, erre meg most mindenki beadja a kulcsot?
Everybody lies.
-
aginor
veterán
Mindendol dicsérik pedig..
Az eredeti átékok nem mennek, mind azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti DVD-t, itt valahol a másolás védelemmel akadt össze. Most kipróbáltam tört játékkal is, az megy, de laggol mint az állat, pedig samu F1 vinyóm van, átlag 90mb/s olvasással.
Ehhez tényleg kell egy XP-is, legalábbis ha játszani is akar az ember..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Alister71
nagyúr
válasz Barthezz2 #5215 üzenetére
Nem a 7-el van a gond hanem velünk userekkel, mikor olyan programokkal tömjük tele, ami valójában nem nem a 7-re készült. De még ez sem baj, mivel tesztelés alatt van, és ilyenkor minél több gond jön elő, annál könnyebben tudják javítani és remélhetjük, hogy mire a végleges kijön egy használható OS-t kapunk.
Alister from Hell
-
PuMbA
titán
Sok játék megy csak meg kell találni a módját (pl. Win Vista v Win XP kompatitbilitás,Windows Update-es driverekkel próbálkozni,feltenni a novemberi DirectX-et stb.).Amit próbáltam eddig mind megy: GTA4,Guild Wars,Geometry Wars,Frets on Fire,Mirror's Edge,Max Payne 2,Colin McRae Rally 2 és a 2005,Madden NFL 08.Ami nem megy azt szarul irták meg és ennyi(CMR 2 2001-es game és még is kiválóan megy!).
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Remélem azért ér is valamennyit ez a feddbackes dolog. Én is teszteltem 1napot, szép volt jó volt elég volt a beta1ből. Majd ha jön a beta2 újra próbálkozok vele.
-
eVan
tag
Windows 7 Home Premium x64 Beta 1 [connect.microsoft] letölthető,asszem ezt letőttöm gyorsba és feltolom még ma este,mivel újabb mint a sima beta1 szerintem
Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)
-
virkir
veterán
Na annak örömére, hogy ma megvolt az első kékhalálom leírnám tapasztalataimat.
Tíz napja van fent a rendszer és azon kapom magamat, hogy egyre inkább ezt használom az Xp helyett.
Utoljára béta rendszerem talán win98 volt azóta csak a kész végleges kiadásokat használtam vistából még azt sem, valahogy nem tudott meggyőzni a szükségességéről mostanában csak a 64bit és a dx10 miatt került a gépemre.
Hogy miért használom a 7-et
Stabilitás: A mai affértől eltekintve ha valami összeakadt nagyon kultúráltan kezelte és kilőtte a problémás alkalmazást összeomlás nélkül, hozzáteszem elég ritkán került ilyesmire sor.
Hálózat kezelés: Nálam egyszerű mint a fakocka. Van 1 db netkapcsolat amit viszont lényegesen jobban kezel mint eddig bármi. Torrent, Flashget egyszerre fut és mellette nem hal le a böngészés alig lehet észre venni a sávszél csökkenést míg xp-nél már a torrent is hazavágta a netet.
Sebesség: Az alkalmazások mint a villám indulnak amire a legjobb példa a FF ami xp-n egy tetűt megszégyenítő sebességgel hajlandó csak feléledni, addig itt pár pillanat.
A rendszer indulása lényegesen gyorsabb mint egy xp kb ugyan azokkal az autostartoló programokkal a leállás meg egy álom az én xp-mhez képest aminek a leállása alatt el lehet menni lezuhanyozni és még egy cigi is bele fér esetenként.
Kompatibilitás: Ami programokat én használok azok hellyel közzel mennek gond nélkül amik meg nem azokat meg írjuk a béta1 számlájára.
A vistára írt gadgetek nagyrésze, amit én használok az mind, már most is fut gond nélkül.
Játékokból nem sokat próbáltam de azok gond nélkül mentek érzésem szerint kicsit jobban is mint vistán dx10-el. Ja a Starcraft gond nélkül települ csak érdekes textürahibákat produkál és a játék induláskor belefagy
Az új ficsőrök tetszenek elég hamar kézreállnak.
Számomra biztató a kezdet remélem ennél már csak jobb lesz a végleges és akkor megvan az xp-m utódja.
Ui: hogy mennyire toleráns a rendszer bizonyítja, miközben írtam ezt a hsz.-t volt egy fagyásom amin csak a reset segített viszont sz újrainduláskor a FF szépen visszahozta a majdnem kész hsz.-t"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MODERÁTOR
-
komako
csendes tag
Szervusztok!
Tudna valaki segíteni, vagy tapasztalt hasonlót, hogy létrehoztam a telepítés folyamán egy 4 GB-s swap partíciót, amelyre beállítottam a swap fájl kezelést. Most rendszeresen kapok üzenetet, hogy a partíció megtelt, és futtassam a karbantartót, ha lefuttatom, akkor egy pár percig megint jól megy, hibaüzenet nélkül. Mit lehetne tenni ezzel? 4 GB ramom van, 64 bites Win7.
Köszönettel:
Komako
-
virkir
veterán
Most megnéztem az én rendszeremet és eddig swap nélkül ment gond nélkül a 4GB rammal, amint beállítottam, hogy a rendszer kezelje létrehozott 4GB swap.-ot.
Ha mindenáron a 4 GB-os partícióra akarod tenni állítsd hogy egyéni méret legyen, mondjuk 3,5Gb, úgy már nem fog sipákolni.
Control Panel->All Items->System"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vtechun
veterán
nekem 4 giga ram van, swap letiltva, nekem ne kerregjen feleslegesen xp-n meg egy giga rammal is letiltottam... Nem isnagyon tudok elkepzelni szituaciot mostanaban, hogy ne legyen eleg 4 giga ram
win7 , 64bit
-
eVan
tag
válasz vtechun #5231 üzenetére
Nekem is 4G ramom van,pláne 4x1 1066on Micronok amik szépen szakítanak.DE- Ha kikapcsolom a swapot teljesen ,akkor egy game háttérben,zene és kis veblapnézegetés mellett dvd írás imageból vinyóról megeszi a 4g ramot..) Beakad egy időre.
Inkább adok neki még 3giga swapot egy 4gs partíción,ott hadd homokozzon.Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)
-
Lenry
félisten
hogy mennyire toleráns a rendszer bizonyítja, miközben írtam ezt a hsz.-t volt egy fagyásom amin csak a reset segített viszont sz újrainduláskor a FF szépen visszahozta a majdnem kész hsz.-t
ez a Firefox fícsörje... havernak XP-n kékhalál alatt is megmaradt a félkész hsz-e talán SG fórumra...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
vtechun
veterán
-
Core2duo6600
veterán
válasz Barthezz2 #5215 üzenetére
Most hogy a sata hdd re tettem, így rendben van a tempo, de kellett neki egy pár reboot meg egy kis idő amíg magára volt hagyva, hogy összekapja magát
Tapasztalatom nem igazán van még, mivel pár órája van csak fent
(#5226) zozyk
Lehet, hogy a Office 2007 el jobban járnál(#5228) virkir
Jahh írja is a leírásban, hogy nem ultimate, szvsz valami kokányolt szar lehetAntivirusokból milyenek mennek win 7 en ?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Gerisan
tag
válasz Core2duo6600 #5237 üzenetére
Nekem NOD van fent
GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
MODERÁTOR
Nálam avira premium security suit van fent. Bár tegnap kicsit meghülyült a cucc, mert a win jelezte, hogy nincs tűzfal, megnyitottam az action centert, ahol ott volt hogy avira tűzfal bekapcsolása, holott bevolt már. Restart után megoldódott.
Egyébként valószínű az lehetett a baja, hogy épp előtte szedte le a programfrissítéseket az avira, és a win meg kb nem vette észreEverybody lies.
-
tag
Hali!
Nekem a Norton 360 Beta3 van fenn,de ezt kimondottan a windows 7-re fejlesztik.Eddig probléma nélkül működik.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Mankó
veterán
Nálam Avast 4.8 megy hibátlanul.
-
J.varga7
tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy semelyik windows7 verzió (32 vagy 64bit) nem engedi módosítani vagy felülírni a file-jaimat egyik meghajtón sem. Se uninstall, se törlés, a file-ok ugyanúgy visszatérnek. Újraindítás után részben javul a helyzet, de van, hogy nem. Van valami spec. beállítás, hogy ne "uralkodjon" a file-ok fölött?
Már admin-ként is próbáltam törölni és úgy sem megy. Mit tegyek?Don't waste your time, or Time will waste you
-
Core2duo6600
veterán
válasz J.varga7 #5243 üzenetére
Itt ki van kapcsolva a protection ?
Nekem még semmi nincs fent vistán sem.
Spywarem sem volt , lefuttattam valamelyik nap a spybotot.
De az is igaz, hogy nem mentem olyan oldalra sem ...
Majd lehet felteszem a norton valamelyik progiját.Most már rendben van a tempoja, úgylátszik a kis seagate 60 gb -és hdd, már elég hervadt, végülin nincs rajta csodálkozni való, mert iszonyat üzemóra van már benne, volt , hogy honapokon át ment a torrentező gépben kikapcs nélkül.
Még 1 észrevétel.
Amikor a 60 gb osra telepítettem, és nem adtam meg particóméretet semmit hagytam, hogy elintézze magát, egy partició sem volt még a hdd én amikor nextet nyomtam.
Létrehozott, úgy 200 mb körül egy particiót amit nem is mountolt fel, ez lett volna a boot partició ?
Most a sata hdd re telepíéskor nem volt ilyen, itt megadtam hogy hova települjön, hiszen a hdd másik részén az MCE garázdálkodik, és nem akartam, hogy elvessezn bármi is.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
J.varga7
tag
válasz Core2duo6600 #5244 üzenetére
Hú, kösz, ezt elfelejtettem beállítani, csak az UAC-t kapcsolatm ki. Remélem így majd működik. Egyébként én úgy tudom, hogy csak akkor hoz létre ilyen 200 mb-os particiót, amikor nem elsődleges op.rendszerként van feltelepítve, bott file-okat és helyreállító fileokat tartalmaz azt hiszem. Ha haza érek ezt ki is pbóbálom, mert összesen ennyi gondom volt a Windows 7-el, minde más működött jól. Köszönöm!
Don't waste your time, or Time will waste you
-
pzstm
titán
válasz J.varga7 #5245 üzenetére
boot partíciót nem akkor hoz létre.... nekem is elsődleges és egyetlen oprendszer, mégis van.... (telepítésnél partíció törlése, majd új partíció létrehozása és install arra a partícióra.... ebben az esetben egy kis felugró ablak jelzi is hogy létre fog hozni ilyen 200 megás partíciót...)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bluegene
addikt
tehát letöltöm a beta verziót a win7-nek, kaptam kulcsot is
3 kérdés:
1. ez 2009 Augustus 1-ig jó lesz??
2. ugye 3,15GB a mérete(h biztos jó legyen)
3. 7000.0.081212-400.. jó ez a verziószám?
a 64bitest töltöm gondolom azzal sincs több gond mint a 32bitessel
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
aki 512 rammal szerelt gépen hogy muzsikál?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest