Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
Most az hogy UAC kell a gadgetekhez az bug vagy feature? Remélem előbbi, mert kilőném az UAC-ot a retekbe..
Bár az is jó lenne, ha be lehetne állítani, hogy adott programoknál ne nyávogjon soha. Pl. Total commander, bsplayer
Hiába vettem legalacsonyabb szintűre, ezért vagy azért néha még rákérdez dolgokra..
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
h_rowley
tag
válasz Blizzard.9 #3547 üzenetére
jobb egér besz ablakba, use the default scene és tádám, ha óra mellé akarod zárni akkor
a parancsikonját rakd vista compatibility módba akkor ott leszAcer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
nova001
senior tag
nekem csak a hanggal van bajom de már honapok ota szenvedek vele mert nem rakja ki surroundba a sterep jelet ahogy a vista se
-
pzstm
titán
válasz spammer #3556 üzenetére
semmi bugról nincs szó... mivel önálló file-ok, amik futtaása akár kártékony is lehet számodra, ezért biztonsági okok miatt kell UAC.... ha nem kikapcsolod hanem eggyel fentebb csúsztatod amúgy, akkor szinte teljesen észrevehetetlen....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dunc
nagyúr
válasz Blizzard.9 #3561 üzenetére
Korrekt,hogy védi a gépet,de kicsit ezt még remélem átdolgozzák,mert az túlzás kicsit,hogy pl bekapcsolt uac mellet,pl nem tudok csomagolni a rendszerpartricióra,és hasonló dolgot,de a gadget esetébe valóban szükséges a védelem.
-
whitehand
senior tag
kezdek megismerkedni a win7tel egy dolgot nem találok a meghajto(dvd) betüjeleket hol lehet átnevezni?
meg az ie explorer nem nyitja meg a dvsc.hu oldalán a videokat[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Másnál is visszaáll restart esetén dekstop ikonok Medium-ra Small-ról?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mg105
senior tag
sziasztok!
lehetőségem van 4GB RAMmal használni a windows 7et, így gondoltam érdemes lenne letesztelni a lapozófájl kikapcsolását. tudnátok segíteni, hogy ezt hol/hogy tudom megtenni? -
Zalaymate
senior tag
Jelentem sikerült felvarázsolnom a COD 4-et!
A művelet sorrendje:
1. Átmásoltam az ISO-t a másik gépre.
2. Ott feltelepítettem.
3. A feltelepített játékot "Activision" mappástul visszamásoltam az én gépemre és tádám! Megy a játék.A probléma, hogy kihagytam belőle a patch-eket, és ha azokat innen nem fogom tudni feltenni, akkor még egyszer meg kell ismételjem ezt a műveletet. Reménykedem, hogy menni fog....
(= Zala =)
-
Korcsii
őstag
sikeresen leért a béta, már csak azt nem tudom eldönteni, hogy csináljak neki egy külön partíciót, vagy esetleg valamilyen módos virtual PC-vel oldjam meg...
nem akarom élesben használni, csak ki szeretném próbálni, mint másodlagos rendszer, és nem szeretném, ha bármi is történne a jelenlegi rendszerrel...
ti mit ajánlotok? ha csak egy külön partíciót hozok létre (és az mp3 bugra figyelek), akkor elvileg nem történhet adatvesztés, ugye?
-
kmiki20
senior tag
Nálam 800MG-t eszik 42 alkalmazás fut, aminek a fele system alkalmazás. Azokon kívül a messenger, a firefox, a totalcommander és a qutorrent fut. Semmi más. Valami tipp?
-
Blizzard.9
tag
64 bites verzió esetén is megvan a 2Gb-os memória korlát alkalmazásonként?
Ha igen akkor érdemes kiterjeszteni 3-ra? -
félisten
válasz kmiki20 #3577 üzenetére
Elég az neki! Nekem most 777Mb-t eszik, de tom h ha bezárom a foxot stb akkor ez esik! Viszont idővel ez a fox közbeni 777Mb lesz 850 is! Össze vissza eszi a ramot de 1 gigát úgy h csak netezel nem fog enni!
Nyugi ha 3 giga ramod lenne többet enne, mert mohó!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Jaaaaaaaaaaaaj de kezdenek a bugok kijönni ahogy egyre hobban használom a OS adta lehetőségeket! PL: pictures mappába mappa létrehozás! semmi, mondom ezzel mi van! kilépek, vissza és ott figyel a sok sok mappa!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Aidan85
aktív tag
Üdv mindenki!
Délután felraktam a windows ezen verzióját, és eddig tetszik. Viszont 2 tapasztalatomat megosztanám veletek:
1. Mint láthatjátok az adatlapomon, nem egy új generációs konfigom van, nevezetesen nForce2 Ultra 400 chipset-es alaplapom van, fél délutánom arra ment el, hogy az integrált hálókártyámat működésre bírtam, sajnos nem sikerült, pedig a Vista annak idelyén simán felismerte. Ha valakinek ilyen chipset-es lapja van készítsen be egy plusz hálókártyát. Érdekes módon a kb 8-10 éves elfekvő hálókártya (ami még csak 10Mbps-os) most működik XP-s driver-el.
2. Ez csak egy véletlen észrevétel. Valamiért fájlt nem tudok létrehozni a meghajtóim gyökerében. Computer - valamelyik meghajtó - jobb gomb - New csak Folder-t ajánl fel, Total Commander-ben Shift + F4el próbálva fájlkészítési hibát ír. Megjegyzem könyvtárat lehet létrehozni, és könyvtáron belül már fájlt is, csak a gyökérben nem.
Nem olyan érdekes dolgok, csak gondoltam megosztom veletek, hogy ilyen is van.
-
h-yle
addikt
válasz Kolondrum #3584 üzenetére
Azért remélem toljátok a Feedbacket MS-nek. Nem utólag sírni, hogy ezt se, meg azt se javították.
Aidan: Szerintem ez feature, nem pedig bug. Rendszerre én sem tudok, csak Foldert csinálni. Adat partícióra viszont lehet mindent.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs