Hirdetés
Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
Van egy kis gondom: Most látom, hogy az egyik kettéosztott winyóm egyik felét nem látja a rendszer. ez, hogy lehetséges? Vistában megvan.
-
sNORh
addikt
válasz Viszlát #3069 üzenetére
nekemis ugyanez a 3 probléma tűnt fel egyből..
de az MSN Plust trojan-nak érzékeli a Win Defender..
megazért vannak bugok..Alcohol sem ment fel.. meg a chipset driver sem
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
luki88
csendes tag
Hello!!
Lenne egy nagy problémám , remélem tudtok segiteni.
Telepitettem a win 7-t ami rendben is volt, fél óra alatt fennt volt, viszont kikapcsolás után az alaplapomon integrált ethernet kártya teljesen halottnak látszik..nemtudom ,hogy mi lehet az oka, 1x már előfordult(ugyanígy win 7 de még nem a 7000 beta, 68xx nemtudom pontosan a verziószámot) és akkor a windows mellé telepített ubuntu oprendszer megoldotta a problémát és utána működött rendesen!de most ez sem segített..A gépem adatai:
Asus P5K/EPU alaplap
Intel Core 2 duo @2,4GHz
2GB RAM
Nvidia 8600GT 256MBköszönöm előre is.
Luki
-
luki88
csendes tag
jah és a hálózati kártyám típusa Atheros L1 10/100/1000 ethernet card
köszLuki
-
Gerisz
addikt
Nincs meg egy vinyóm! Milyen dolog ez?
-
Overlocker
veterán
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hucsikoi #3122 üzenetére
Adott egy pl 70 gigás xp partíció win 7 telepítő alatt! (ez nálam van!) fogtam delete gomb! utána volt xxx MB nem partícionált területem! NEW gomb és a max elérjetőre mentem! erre kiírta h oké de létrehozok egy + partíciót! és ekkor az eredeti 70Gb helyett 69.8 Gb vol az elérhető és ott figyelt egy 200 megás prtíció is mellette! de úgy 1000HSZ-el korábban még képeket is tettem be!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Viszlát #3127 üzenetére
adj neki betűjelet! boot.ini meg ilyen dolgok vannak benne!
Tettem fel game-t! Grid! 1600*1200 16qxx nemtommin, 85Hz,csont maxon amit bír: 45-50Fps! Régen nem tom mennyivel ment mert akkor még nem volt ekkora monitorom!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Egy cipőben járunk... De nekem még a lámpa sem világít rajta. Nekem Realtek.
Még jó, hogy volt itthon egy PCIos
Látom, hogy nem én vagyok egyedül, légyszi küldd már el priviben ha találsz valami megoldást
Over@locker: Komoly az a név és ikon nélküli shortcut az asztalon
Várjuk a releasedet Én prociból adnék neki egy 433-as cerkát, amit feltolnék mondjuk 600MHz-re, meg egy Quantum 7gigás vinyót 354MB RAM társaságában...[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
sNORh
addikt
válasz Viszlát #3127 üzenetére
nálamis, de átméreteztem azta 200-ast, kiterjesztettem 100Gb-ra, és hogy nehozza létre megint majd win alól hoztam létre a D-t
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
luki88
csendes tag
-
leviske
veterán
Az innen leszedett iso működik valakinek? Nekem állanódan kiírja telepítésnél, hogy nem kollekt...
MOD: Ha működik, akkor mit cseszek el?
[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz Kolondrum #3126 üzenetére
Lehet én toltam el valamit, mert, ha lehúztam a szóban forgó kettéosztott winyót az alaplapról egyik rendszer sem indul el.
Mod: félreértettél, mert én meg vagyok elégedve a win 7-tel. Az első prebéta óta használom és meg vagyok elégedve vele.Most cseréltem le a bétára.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nah, technettől megvannak 32 és 64-es kulcsok, de letöltés még nem okés. Talán majd holnap reggel...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
félisten
válasz hucsikoi #3134 üzenetére
Mint haveromnak és jött "sírni" h mivan..... Kicsit szívott de már a full házba a win 7 van, laptopon mindenen!
Hozzáteszem olyan szinten megy náluk a házban a lan h install után rögtön a 7 látta a full xp-s gépeket! minden mindennel ment elsőre pöccre! és itt a lényeg![ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Pirk: olvass vissza, van mindkettőhöz direktlink!(h-yle által)
szerk.: fene a jó szívemet:
http://prohardver.hu/tema/windows_vienna/hsz_2403-2403.html[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
luki88
csendes tag
-
Alister71
nagyúr
válasz Overlocker #3142 üzenetére
Még a végén csak jó lesz ez a rendszer valamire!Alister from Hell
-
sNORh
addikt
mángyilkolod szegény wint
jönnek azért szépen a bug-ok..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Overlocker
veterán
válasz Alister71 #3143 üzenetére
Remélem "Bench"-re jó lesz, mert arra készült.. Ha jól emlékszem ebből a változatomból igencsak kikerült a hálózat és sok egyéb ami a hétköznapokban kellhet..Szeretnék egy jó 24/7 változatot, ami remélhetőleg szintén vígan fog menni 512MB rammal, illetve megáll a mérete 5GB alatt telepítve.
-
eisento
addikt
azt az utorrentes oldalsávos bigyo letöltési címét elküldhetnéd majd
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Alister71
nagyúr
válasz Overlocker #3146 üzenetére
Szerintem bench-re még mindíg az xp a legjobb! Bár a cpu-t ez sokkal jobban használja, de video teljesítménybe az xp verhetetlen!
Alister from Hell
-
D@ni88
addikt
újra adnak kulcsot
gyorsan letéptem 4et
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest