Hirdetés
Aktív témák
-
sNORh
addikt
Nálam a 64-es Vista 1,56-ot eszik, akkor az nemsok, akkor a w7-el 1-1,3-at kéne ennie..
szvsz gyorsabb..
sghc_toma amugy qrvára énis ezt olvastam csak nemakartam beleszólni..[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
twine
veterán
őőő ez valóban nekem szólt? én Vista óta nem foglalkozom abszolut vele "mennyit eszik" az oprendszer! az volna a legjobb ha felzabálná az összeset amig csak op. alatt vagyok,,annál gyorsabb volna....jó a mem. kezelése a Vistának...ha kell ürit, és tölt,,tök mindegy "mennyit eszik"....hasonlitgatni meg csak szüz oprendszert lehet "mennyit eszik" ahogy elkezdi az ember alá tolni a programokat az ugy tud változni gépenként
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
akkor ne mtud senki olyat hogy hogy lehet alap audió eszköznek benyomni egy szar hangkarit?
-
h-yle
addikt
Technet előfizetők már napok óta szedhetik a beta-t (7000build), és ez került ki torrentre, rapidra, DC-re és kazettára...
Aki azt várja hogy a ma majd publikusan is letölthető 7000es beta verziószáma csodák csodájára nem 7000 hanem bármi más lesz, az nyugodtan várhatja mára az RTM kiadást, vagy a Win 8at is.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
h-yle
addikt
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
mert kinek szólt volna?
éncsak mondtam hogy perpill most ennyit eszik..[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
D@ni88
addikt
update az mp3 vágás ellen...
[link][ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
valami mar lesz,mert a http://www.microsoft.com/windows/windows-7/-ra a tuzroka "The service is unavailable."-t dob vagy 20 perce
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
félisten
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Lamellus
tag
válasz rootkiller #2115 üzenetére
Elég az is ha elég sokan több kulcsot regisztrálnak.
-
Gordiann
őstag
Ez a public beta várható, hogy más lesz, mint a nem public?!
Vagy hót ugyanaz?Van itthon egy nem public 7000-es telepítőm....tegyem, vagy várjak inkább a public-ra?
-
félisten
-
Balinov
titán
válasz parandroid #2173 üzenetére
nem,csak a 64bitesek.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Prozac
aktív tag
Először nagyon tetszett ez a 7-es, de ma nagyon sok a gondom vele.
az utóbbi órában a Windows explorer 5x indította újra magát, a FireFox meg 4x fagyott le annyira, hogy a bár kilépni ki lehetett belőle látszólag, az FF újraindítása nem volt elég, a gépet is kellet...
''Fussatok bolondok...''
-
dashed
senior tag
-
Prozac
aktív tag
Amíg csak nézegettem, nem is volt gondom vele, de ma kicsit el kezdtem dolgozni vele,
Word 2007, FF, Adobe, Pc-Suite, Bluetotth kapcsolat, Live Messenger, Skype mind futnak, némelyikük több ablakban,,,,Nem panaszkodtam, hisz ez egy pre-béta...
ígéretesnek látszik.
bár meg kell mondjam, az Aero felülettől nem vagyok elájulva. Sok, túl sok a csicsa, könnyű elveszni benne. Az átlátszóság jópofa, de csak 5 percig, utána már tök felesleges információkkal bombázza csak az agyam.
Nekem a Chrome és GMail szerű agyonegyszerűsített, ám informatív felüleletek jönnek be.Gyorsak, átláthatóak, sallangmentesek.[ Szerkesztve ]
''Fussatok bolondok...''
-
Prozac
aktív tag
válasz Kolondrum #2185 üzenetére
IBM X60 Thinkpad 2GB RAM, dual core, 1,8GHz, csontnélkül kúszott fel, gyorsan, mindent felismerve.
Amíg nem használtam ennyi dolgot nem volt gond.
De pl a FF kb. 10-12 nyitott oldala miért sok neki? XP alatt simán ment pedig ott nagyon fel turbózva az FF, itt semmi nincs pluszban,''Fussatok bolondok...''
-
Edween
őstag
Na, na, esetleg windows7downloads
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Várjuk a publicot
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
h-yle
addikt
válasz Gordiann #2177 üzenetére
Nem vagytok tisztában az elnevezésekkel. A Microsoftnál a beta egy konkrét build számot jelöl, mint Mozillánál, Operánál, Adobe-nál, Applenél...
Jelen esetben a beta a 7000es buildet jelöli. Nem a 6999, nem a 7001, hanem 7000. A fejlesztők persze nem állnak meg, és készülnek folyamatosan az új buildek, de ez nem open source, ami örökre beta, és a progi azonnal lehúzza SVN-ről a 0.0.1.2.5.5453es verziót ahogy a fejlesztő befejezi...
Szóval ha elérhető is lesz majd újabb build, developer snapshot hivatalosan, ha valaki leszedi a Windows 7 beta-t akkor az akkor is a 7000es buildet fogja leszedni.
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az a kérdésem,hogy felraktam egy win7-et,és nem látszik a másik partrició(amin egy vista van) látni szeretném mit állitsak? ( a felügyeleti eszközöknél látszik,és nincs betűjele)
-
h-yle
addikt
Registration Service Provided By: NameCheap.com
Visit: http://www.namecheap.com/Domain name: windows7downloads.com
Registrant Contact:
N/A
Vierka Zuborova ()Fax:
Nova 7/1
Kanianka, SK 97217
SKErről ennyit.
dunc: Adj neki betűjelet
[ Szerkesztve ]
-
t0m_
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata win7-tel cad programok tekintetében? pl. archicad, autocad, 3dsmax stb. Futnak, stabilak?
UI.: ja és a win7 downloads oldalon elivleg ma elérhető lesz a public beta?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest