Hirdetés
Aktív témák
-
dashed
senior tag
válasz CPT.Pirk #1237 üzenetére
Sajna nem..
En tegnap nezegettem cod4et, de a szokasos "unknown windows api function 131132" hibauzivel kivag..Probaltam az osszes pnkbstrA pnkbstrB exet winxp / sp2 kompatibilis modban futtatni de semmi eredmenye.nem is vartam csodat tole.Nem hiszem ,hogy ilyen egyszeruen meg lehetne oldani
[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
A 7000-nek milyen a boot logója olyan mint a 6956-é, vagy a 6801-é???
Ilyen ???Köszi!!!
-
-
mg105
senior tag
sziasztok
asszem meghalt a 7es windowsom, bootolás közben az üdvözlőképernyőn befagy, és onnantól csak a reset segít. reinstall? :S -
strebacom
senior tag
Köszi!!! Akkor még abban kérnék segitséget, hogy melyik változatot éri meg leszedni...
3 változatot láttam: Beta1,winbeta,repack.....
Más a realese dátum is....
Köszi!!!
Kinek milyen van.....nekem még a 6956 van fenn....[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a P35-DS4 lapomnak a Drivereit fel tudom e húzni rá? A DVD-jén az van hogy Windows XP és Vista. Remélem felmegy, mert úgy olvastam hogy minden Vistás Driver jó hozzá.
Üdv.
#### I <3 Deutschland ####
-
dew28
aktív tag
na feltettem en is a 7000-es buildet, de meglepeteskent ert, hogy a 6801-ssel szemben, 6 olyan hardvert sem ismert fel, amit az elod igen.. jah es egy gyorskerdes: gyorsinditas hovalett?
[ Szerkesztve ]
-
dashed
senior tag
válasz strebacom #1259 üzenetére
Szerintem maradj nyugodtan a 6956 -nal Nagy valtozas nincsen a 2 build kozott.
Amugy is par nap es jon a hivatalos beta,(hacsak nem a jelenlegi 7000-est fogjak kiadni)|*HayHa*|
Nem kell telepitened hozza majd semmit, nekem p35c-ds3R van es minden ment magatol (igaz az integralt hangkarim nekem tiltva van biosbol, de szntem siman felismeri majd azt is)
[ Szerkesztve ]
-
-
strebacom
senior tag
Köszi! Csak valami baj van a 6956-al mert ilyeneket okoz....
Vissza Ghostoltam a 6801-et azzal jó...
Ezért próbálkoznék..... -
Alister71
nagyúr
DirectX: DirectX 10.1
Everest, ezt mondja. Ez mindenkinek így van?Alister from Hell
-
ForRedGlory
félisten
-
lacos001
senior tag
válasz |*HayHa*| #1276 üzenetére
Igen,lemezről is mindet,meg netről is feltolt drivereket is,és emellé itt kaptam realtek driverhez is linket,az is működik.
1edül a Linksys netkártyával szaroskodott,de benyelte mindenféle trükk nélkül.
ForRedGlory : Pedig igaza van,rendkivül rövid ideig tartott feltenni,azthiszem én is leirtam ezt vmelyik nap.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
Érdekes módon nálam a refresh rate-et nem engedi 59-ről 60 Hz-re tenni. Hiába állítom be, apply, megtartás, és ugyanúgy 59 marad. Természetesen natívan 60 Hz-es a monitor, ezért nem értem, hogy miért csinálja ezt.
A quick launch-ot hogy lehet visszahozni? Nem mintha kéne, mert ez az új ikonos megoldás sokkal jobb, csak érdekel, meg jó lenne tudni. Súgóból nem derült ki. Mindent kiírt, csak azt nem, ami kellett.[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz ForRedGlory #1281 üzenetére
Nekem is 30 perc volt. Vista 40 perc, xp 60-70 perc. Persze az összesnél úgy, hogy a driverek, és kisebb szükséges programok már fent vannak (ezek feltétele kb 10 perc).
-
lacos001
senior tag
válasz ForRedGlory #1281 üzenetére
De most nem a "lemezre kiirt" majd onnan települő fájlok időtartamáról van szó??
Az tényleg 10-12 perc.( nekem 16 volt a legfontosabb cuccok felrakásával együtt,nvidia driver,everest,rivatuner )Ehhez nemtudom minek a net?Ha nem erről van szó,akkor még részeg vagyok.
-
Innox
tag
Sziasztok,
Több ember HSZ-ében is olvastam, hogy ez vagy az a BUILD a jobb, használhatóbb. Szerintem azért ezt nem lehet ilyen egyszerűen kijelenteni. Igazából nekem egy volt fenn, és az is mindent felismert gond nélkül. Szerintem a hibák amit generálnak inkább hardwarr környezettől is erősen függenek. Legalábbis én nem hinném, hogy a későbbi verziókból szándékosan kihagynának drivereket amit ráadásul netről szedünk le.Remélem nem voltam nagyon OFF. Mindenkinek további sikeres tesztelést!
Jöhetne már a public beta[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz ForRedGlory #1285 üzenetére
Sosem töltöm netről a lap cuccait.......van hozzá lemez.
De most sztem ez mind1,1 óra alatt bármilyen átlagos,mindennapi használatra megfelelő 100%-os gépet kütyüzéssel együtt 1 óra alatt készre lehet csapni.Lord Vader : Úgy ahogyan irod !
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz lacos001 #1287 üzenetére
Alapvető félreértés van itt sztem...
Én nem arról beszélek hogy felteszem és utána a feltett win 7 alól feltelepíttetem a drivereket a webről... aztán ez a két mozzanat fél óra. Én arról beszélek hogy telepítés KÖZBEN letölti a drivereket a netről, amiket megtalál és aztán az első win indításnál már fent vannak a driverek. (aztán lehet nem így van)[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz ForRedGlory #1289 üzenetére
megyek megiszom a maradék pezsgőt
ezt fel kell fogjam[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Csináltam egy hülyeséget, kipróbáltam az egyik activatort és szétcseszte a frissítést.
Vissza lehet valahogy csinálni a dolgot?Alister from Hell
-
félisten
válasz Alister71 #1268 üzenetére
Everest: Dx 10.1
DxDiag: Dx 11Fuuuuu ez kva jó, mármint az 5.1 és az OS, mindent felülmúl! Sokkal komolyabb az XP nél!!!!! Ez az OS akkorát fog "robbanni" h öröm lesz nézni! A Vista meg eltűnik a süllyesztőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Alister71
nagyúr
válasz Alister71 #1296 üzenetére
Löttem egy rendszer-visszaállítást, jó lett csak most rakhatom vissza a sok programot, pedig már kész volt.
Írja már le nekem valaki, hogy is van ez a 3x30 napos visszaállítás pls. Tudom, hogy már volt erről sokszor szó, de most épp elég bajom van azzal, hogy rakhatom vissza a sok programot, mint a topik visszaolvasása és mire megtalálom...[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
lacos001
senior tag
Na........az történt,hogy betúrtam plussz 2 giga memot a deszkába és nyomtam rá pár perc primet,hogy azért okosabb legyek,mit is megy,hogy nem fagy szét .......
Gondoltam eresztek neki 1 W7-es gépfelmérést vagy mit és EZT látom kiírva......Itt még nincsen vége,oké frissitem.....nade ez a csattanó
Teendő?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest