Hirdetés
Aktív témák
-
DeusHun
őstag
válasz enamessias #10046 üzenetére
Nálam simán indul Silkroad-dal. 7000, 7048 és 7057 alatt teszteltem.
Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
válasz enamessias #10053 üzenetére
& blokad: ha Adminként indítjátok a játékot, akkor sem?
-
Morden24
nagyúr
Pre-7000 nekem nem igazán volt fent, szóval nem tudok nyilatkozni.
A többire meg csak annyit, hogy furcsálltam a Phenom-ajánlást meg hasonlókatVinyókezelésről meg azért nem tudok nyilatkozni, mert SSD-n van a rendszerem, az meg némivel máshogyan működik, mint a vinyók, ugye.
Sectumsempra - For Enemies
-
pzstm
titán
válasz DeusHun #10024 üzenetére
Örülök hogy sikerült
Godheart:Nem tudom nálad mi lehet a bibi.... uninstalláltad a drivert illetve a szoftvert is telepítés előtt?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
qwertly
addikt
Sziasztok itt szenvedtem,hogy a firefoxban nem tudom használni a kiterjesztéseket és a témákat ha mozbacupot használok.Most úgy oldottam meg,hogy a firefoxbol 3.06 telepíttettem fel és manuálisan egyesével raktam fel a kiterjesztéseket és a témákat,utána a mozbacupal meg csak a kedvenceket és a jelszavakat állítottam helyre.Ezek után már frissítettem a firefoxot és megy minden.De ha 3.07 próbáltam akkor nem ment a kiterjesztés sem a théma választás .Úgy látszik van még egy-két érdekes dolog a win7 még ha nekem is bejön.
-
t72killer
titán
válasz Zsankee #10060 üzenetére
régi, gyenge gépre jó a 32bit, ott, ahol csak 512-1gb ram van, lévén a 32 bitesnek egy picit kevesebb az alap memóigénye. új gépre már énis a 64biteset tenném. (amúgy tuti lesz teszt, ha majd az RC-ből kikerül mindkét verzió, hogy melyiket érdemes)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Morden24
nagyúr
válasz Zsankee #10060 üzenetére
32-es alkalmazások esetén semmiben nem gyorsabb (nem is lehet az), 64-es alkalmazások esetén meg nincsen összehasonlítási alap, mert azok meg nem futnak 32 biten
Különbség max. abból lehet, hogy a 64-es driverek talán kicsivel tökösebb minőségellenőrzésen mennek át a kötelező WHQL miatt, de igazából erre annyi ellenpélda van, hogy leginkább ez sem igaz
Sectumsempra - For Enemies
-
-
pzstm
titán
válasz qwertly #10058 üzenetére
én is pont ilyennel találkoztam, mikor a 7048 x64-et raktam fel......
Aztán felraktam a nokia PC suite-ot, az is felrak vmi plugint magának (mondjuk eddig is fent volt már), utána viszont a következő indításnál minden plugin működött helyesen
Előtte 203-as hiba miatt nem lehetett elindítani plugineket....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
t72killer
titán
válasz Zsankee #10064 üzenetére
igen, ez így igaz - bár én úgysem bírom ki 3-4 hónapnál tovább, hogy ne telepítsek újra ez amolyan függőség szóval ha váltani kell, váltok. (ja, és ha alapban 4+ giga a ram, akkor természetesen 64bit)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Zsankee
aktív tag
válasz Morden24 #10063 üzenetére
nincs osszehasonlitasi alap, termeszetes, hisz egy 64 bites rendszerre ha van lehetoseged, 64 bites programot hasznalsz, ha teheted, elvegre akkor jon csak ki az elonye. Viszont nem is arrol van szo, hogy mindket rendszeren 32 bites alkalmazasokat hasonlitgatsz ossze, hisz ahogy te is irtad, a 32 bites alkalmazas nem fog gyorsabban futni 64bites rendszeren sem.
De hasznalatkor nem csak a feltelepitett alkalmazasok sebesseget nezzuk, hanem peldaul a lemezkezelest, masolast, video lejatszas,tomoritest. Ilyen teren egy jol megirt 64 bites rendszerben tobb potencial van, mint a 32 ben.Itt volt egy kis teszt a 7000 es a 7048 verziok kapcsan, 32 es 64 bites Win7 el,sebesseg teren.
legszebb öröm a söröm
-
addikt
Honnan tudom meg, hogy egy program 32 vagy 64 bites (pl. Nero, PowerDVD, Total Commander ...)
-
Zsankee
aktív tag
LEgtobbszor mar eleve a telepito fajl neve utan fel van tutetve, hogy 64 bit, vagy 32 bit, vagy megnezed alapesetben hova szeretne telepiteni az alkalmazast. ha az x:\Program Files (x86) -be akkor valoszinuleg 32 bites alkalmazas, ha pedig az x:\Program Files be, valoszinu, hogy 64 bites.
A Task Mananger/Processes ful alatt a *32 vel jelolt programok mind 32 bitesek 64 bites Win7 alatt, ha mogotte nem talalsz csillagot, akkor azok mind 64 bitesek.
32 bites Win7 alatt pedig nem futtathato egy 64 bites alkalmazas sem.legszebb öröm a söröm
-
addikt
-
enamessias
aktív tag
Csináltam egy xp-s gépet a win7-es notim mellé és kiprobáltam a hálozati megosztást! Routerrel voltak összekötve.
Xp-s gép látja a 7-et, forditva nem, de van megoldás! (build 7057 esetén)TotalCommander-ben ha beirod a másik gép ip cimét, máris kilistázza a megosztott mappákat! Ilyen formában kell beirni: \\(ip cim)\
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
Zsankee
aktív tag
válasz enamessias #10073 üzenetére
Sokszor volt nekem is gond a halozati megosztassal eleinte, bar nekem 7000 alatt. Ket win7 tokeletesen latta egymast, meg vistat futtato gepet is sikerult megosztani,lattatni, viszont xp vel mar nem mukodott mindig. Nekem anno ugy mukodott (persze nem mindig), hogy eloszor megpingeltem a cel gepet, utana pedig, ahogy irtad, total commander alatt hostnevvel, vagy ip cim alapjan kapcsolodtam a masik gephez.
legszebb öröm a söröm
-
enamessias
aktív tag
válasz Zsankee #10075 üzenetére
De bugos a 7057 build! Sokan panaszkodtak is! Itt csak ip-vel müködik, host névvel nem! Más buildeknél nem volt ilyen körülményes a dolog....
A $ kapcsoloval jelszót kér, de az a része se akart müködni. Fenti megoldással legalább filmek/fájlok elérhetöek.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz enamessias #10073 üzenetére
Nekem sajnos úgy sem megy 7000 alatt.. ez meg ráadásul azért fura mert feltelepítés után 1-2 hétig ment ezzel a módszerrel, aztán egyszercsak nem. Valamelyik pre-beta verzióval meg teljesen jól ment a megosztás tallózása.
Már mindent megpróbáltam, egyszerűen sehogy nem akarja, csak simán gép-router-net hálózatot lát, de a ping az megy, a másik gép meg vígan böngészi a megosztásom.
Ha valakinek van valami ötlete amit még nem próbáltam akkor kivele -
Zsankee
aktív tag
válasz enamessias #10076 üzenetére
Win 7 - Xp parositas alatt csak,vagy ket win 7 kozott is problemas a megosztas?
legszebb öröm a söröm
-
-
dvdbackuper
őstag
-
enamessias
aktív tag
válasz -FreaK- #10077 üzenetére
Ha xp látja a 7-et, akkor nemtudom milehet.
Gondolom Homegroupot kikapcsoltad, Workgroup ugyanaz.
Esetleg elirtál valamit, vagy host nevet irtál be!?\\ip cim\megosztás neve
TC-ben a \\ip cim\ után nekem már lenyilik egy lista a megosztások neveivel amiket választani lehet.
-
félisten
Sok FF kérdés HSZ! Nemtom már kinél láttam de amennyi kiegészítés volt a képen hát nem csodálom h nem megy, nekem tized annyi van fent.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
enamessias
aktív tag
Netezös asztalira felraktam a se7en-t. Xp után érezhetöen gyorsabb lett ez a régi gép
Hálozati megosztáshoz a leg egyszerübb, kényelmesebb és gyorsabb modja a homegroup! Csak beirom a másik gép által generált jelszot és már látja is egymést a két gép. Mappák megosztása is egyszerübb a legördülö menüvel.
Miért nem lehetett már korábban is ilyen egyszerüre csinálni????[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz vtechun #9994 üzenetére
Lehet...
DeusHun: Nem karos, vacsi új TDK.
pzstm: westlake kolléga által linkelt helyről szedtem le a 32 bites változatot.
Zsankee: Lehet...
Morden24: Semmi tuning nincs, mert a mai napig nem pasztásztam még be a CPU-t.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
DeusHun
őstag
A 7100-as (elvileg hivatalos RC) április 17-ei dátummal jön, ha jól számolok. A nyilvánosságnak (nem a torrentre gondolok) is ekkor lesz elérhető vagy nekünk majd várni kell?
-
-
pzstm
titán
-
Klemens
őstag
Hm?
Morden24: Jó, persze.
Igazából nincs melege a CPU-nak. Gyári hűtő alatt és Undercover mellett a max. hőmérséklete 69°C, mondjuk a lap az nincs házban, de melege biztos nincs.
Mindennek ellenére már tényleg illene bepasztázni, mert egy jó ideje megvan már a proci, csak amikor vettem elvolt törve a kezem és nem pasztáztam be, de beraktam, mert mindenféleképpen ki akartam próbálni a procit, azóta a kezemnek semmi baja, csak a lustaság nagyúr."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
pzstm
titán
válasz Klemens #10097 üzenetére
sorry...leesett hogy a Windows7 iso file-ra gondoltál, nem az ujjlenyomatolvasóval volt bajod....
Mert elsőre még belinkeltem azt, aztán koppant hogy az nem te voltál tegnap
Biztos sok volt mára a meló
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-FreaK-
veterán
válasz enamessias #10084 üzenetére
Hát már énse, most egy órát pöcsöltem vele...
T
C-ből a \\host és a \\ip és "nincs keresési útvonal"-t ad.(a megosztott mappába is próbáltam belépni)Elöször is mikor bementem a network-be, megtalálta a másik gépet is nagy meglepetésemre, de csatlakozni nem lehetett.
Hibakód: 0x80070035
->google: valahol írták h az IPv6-ot kell kikapcsolni és akkor megy. Nah azóta a network-ben sem jelenik meg, hiába kapcsoltam vissza nem segített semmit.
Azóta már a ott sem látja a másik gépet.Odáig jutottam hogy a net is elment teljesen, pedig minden rendben volt látszólag, most sikerült visszahoznom, az IP helper + offline service visszakapcsolásával.
A helyzet továbbra is ugyanaz, próbálgattam már mindent, routeren keresztül fix ip van mindkét gépnek, munkacsoport ugyanaz, homegroup kikapcsolva. Semmi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest