Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
enamessias
aktív tag
válasz -FreaK- #10077 üzenetére
Ha xp látja a 7-et, akkor nemtudom milehet.
Gondolom Homegroupot kikapcsoltad, Workgroup ugyanaz.
Esetleg elirtál valamit, vagy host nevet irtál be!?\\ip cim\megosztás neve
TC-ben a \\ip cim\ után nekem már lenyilik egy lista a megosztások neveivel amiket választani lehet.
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
Morden24
nagyúr
válasz -FreaK- #12414 üzenetére
Az mitől van amúgy hogy a telepítő áll kétszer ~5 percet a telepítés elején? Ilyenkor semmit nem csinál csak áll, se vinyó se pendrive led nem mutat semmit.
Windows X-akta. Valószínűleg valami hardverfelismeréses móka lehet az oka, mert ez nem fícsör, ugyanis nem mindenkinél jelentkezik.
Ellenben ne érezd magad egyedül, nálam is ez történik, egyszer a nyelvválasztó képernyő előtt (pár perc), utána meg asszem eggyel arrébb, amikor kiírja, hogy valamire várjak, oszt csókolom(Egyébként legközelebbi telepítésnél lehet megjátszok egy olyat, hogy lehúzok minden USB-perifériát a masináról, mert amúgy nálam van rajta wireless headset, külső író, nyomtató, hub meg egyéb jópofaság
Sectumsempra - For Enemies
-
pzstm
titán
válasz -FreaK- #12414 üzenetére
nem szereti vmelyik hardveredet eléggé
Próbálj AHCI-t állítani BIOS-ban, vana kinél az segített, van aki lehúzta a floppímeghajtót, más csak szimplán új gépet vett
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz -FreaK- #12583 üzenetére
Daniel_k féle módosított driver, hogy legyen EAX, stb. audigy1-el W7 alatt: [link] - furky megelőzött
Furky: neked megy vele a stereo surround? Azt kivéve nekem minden jó vele W7-en.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Csabee.
nagyúr
válasz -FreaK- #15775 üzenetére
win-7nél is gondolom engedélyezni kell a hálózati megosztást , és fogja látni egymást a két géped! nem gondolod? Nekem xp és win7 tökéletesen látja egymást! Egy munkacsoportba hoztam őket, létre hoztam win7 alatt egy mappát, azt megosztottam, a hálózatoknál engedélyezve van a mappa megosztás, és total commanderrel simán látja egymást hálózatba a két gép és tökéletesen működik!
Üdv: Csabee.
-
promisz
aktív tag
válasz -FreaK- #15775 üzenetére
Huuh. Nekem nem volt nehéz összehangolnom az öcsém gépével (win xp-s) az enyémet.
Csak annyi volt, hogy feltelpítettem a win7-et és egyből ment a hálózat. Egyszer kellet az xp-n futtatni a hálózati varázslót, akkor is azért, mert az öcsém elállított valamit (vagy hálókártyát cserélt nem tudom) a gépeben. Csak azt tudom tanácsolni, hogy az xp-n bütykölj valamit (feltéve ha a win7-et nem állítottad el még teljesen).
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs