Hirdetés
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
na most jön 720al lefeleaz x64
áhh 1%után alig jön....[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
na feltették az "építőanyag" torrentre is
onnan legalább mindig maxal jön[ Szerkesztve ]
-
haxy27
aktív tag
Hát azt automatikusan álltja be. Felismeri a sebességet és az alapján. Nálad szerintem driver hiba miatt nem megy 100 on a háló.
De néz körül itt:
Open network and sharing center
Local Area connektion
Properties
Configure
AdvancedItt van egy olyan drivertöl függöen Wol & Shutdown link speed: enek az értéke nem befolyásolja a sebeséget nálam is 10Mb/s en van ettöl még fel kéne állnia 100 ra a hálónak. Esetleg egy kábel csere ha már más nincs.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
D@ni88
addikt
Jelenlegi legfrissebb változat a 7071-s, 09.03.26-s dátummal, de még nem szivárgott ki.
na fejlesztik a srácok. akkor csak 7100 lesz az rc[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
válasz haxy27 #10905 üzenetére
Megpróbáltam amit javasoltál de ott csak linkspeed & duplex részt találtam ahol lehet sebességet állítani és ott van 100mb/s full duplex, 100mb/s half duplex, 10mb/s full duplex , 10 mb/s half duplex és auto detect, át állítottam 100 ra ( mint két variációt kipróbáltam ) de úgy nem csatlakozott hálóra 10-nél már igen, szóval hagytam auton. De nem értem hogy akkor a virtuális gép hogy csatlakozik 100-al?
Az élet nem habostorta.
-
félisten
válasz Barthezz2 #10909 üzenetére
Én is így vagyok, nincs okom letörölni a 7057-et, kezdem megpakolni csupa olyan dologgal emi igen igen belemászik a lelkébe, és még mindig oké.
Kiírtam a 7057-et, aztán odaadtam havernak, mejd az RC-t is kiírom de nem adom ki a kezemből, az emlék lesz!D@ni88! 2 dologban biztos, egy 5-öst 6-ra és egy 7-est 8-ra cseréltek! De ha visszaolvasol pár apróságot már leírtak.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
D@ni88
addikt
és miben újabb a 68as mint az 57es?
-
Furky
őstag
Feltettem a 7068-ast (32 bitest). Már fentvan 1-2 program, és a driverek. Amit kijavítottak, az az élményindex például, már végigfut rendesen. A telepítője is megkapta ezt a kolibris design-t. Gyorsnak gyors ugyanúgy, eddig semmi hiba nincs, most megyek, és folytatom a telepítéseket tovább. Jelentős változást eddig nem tapasztaltam, nem is kerestem nagyon.
-
Morden24
nagyúr
-
Furky
őstag
válasz t72killer #10915 üzenetére
Megmondom őszíntén, ebből nem tudom megállapítani:
Ugyanaz a szisztéma alapján jelölik a verziószámát, mint ahogy eddig is. Tehát 8.0.7068.0. Az-az csak annyi, hogy bennevan az aktuális Win 7 beta build száma. De ha tudsz jobbat, ahol meg tudnám állapítani, szívesen megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Morden24
nagyúr
Tény, de pont le volt írva az IE8 honlapon, hogy a W7-es IE8 funkciókban is különbözik az XP/Vista változattól, éppen ezért nem lett elérhető akkor.
Szerintem IE8 érdemi változást max. az RC fog hozni.
(Esetleg az IE által használt file-ok verziószámát lehetne megnézni ez ügyben.)
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Apollyon
Korrektor
Nekem még a 7022-es build van, és az IE8 is 8.0.7022 és nem lehet frissíteni, a Vistás IE8 meg azt mondja hogy nem támogatott op.
Mondjuk nekem mindegy mert a default a FF, de néha használom az IE-t is, mert programok terén azért szeretem a legfrissebbet használni mindenből...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Furky
őstag
válasz Morden24 #10919 üzenetére
Pontosan melyek file-okra gondolsz?
iexplorer.exe:
Reménykedtem, hogy itt többet megtudunk, de semmi, csak hogy 03.22én módosították, akkor hogy adhatták ki 03.21-én? Lényegében teljesen mindegy, mert ezen mi változtatni úgysem tudunk, az IE8 pedig ebben az állapotában is nagyon jó.SymbianOS: igen, már aktiváltam is. Természetesen jók a kulcsok ehhez is, de szerintem ez már így is marad, mármint az összes beta-hoz, és majd az RC-hez is jó lesz.
Iscariah: én is így vagyok ezzel, ha még nagyon nem is használom, akkor is a legfrisebb legyen fent, mert előfordulhat, hogy használnom kell egyéb okokból, és akkor ne valami régivel szórakozzak.
-
Elisha_
tag
Fel lehet tenni 64 bites Win7-re egymás mellé 32 ill. 64 bites Firefox-ot?
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
feenty
aktív tag
válasz South Velen #10924 üzenetére
Én sem bírtam levenni hogy melyikről is van szó
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Morden24
nagyúr
válasz Elisha_ #10923 üzenetére
Gondolom fel, alapban is egy 32-es és egy 64-es böngi van egymás mellett...
Elvileg az x64-esnek a Program files-ba kell települnie, az x86-osnak meg a Program Files (x86)-ba, de esetleg telepítés közben figyelj, nehogy felülírják egymást.
americanidiot & feenty: Gondolom a bithumenre. Egyébként nem teljesen értem, hogy miért jó a torrentsite-okra virágnyelven referálni. Maga a torrent nem illegális, így az oldal sem, meg a neve sem.
[ Szerkesztve ]
-
DeusHun
őstag
válasz Morden24 #10926 üzenetére
Csak sokan nem tudják, hogy miért született a torrent és így gondolom azt hiszik, hogy az önmagában is már törvénysértés. Nem hogy még torrent kliens legyen a gépeden...
Közben mininován beindult az élet, 190k-val jön. 4 óra és leér. Utána update és közlöm, hogy mennyivel érzem magam jobban (?).
[ Szerkesztve ]
Rainforest Alliance Certified signature
-
félisten
6k
-
feenty
aktív tag
válasz Morden24 #10926 üzenetére
Hm.. erre nem gondoltam.
És ott a pont a referálásokkal kapcsolatban.
Feltölteni én is csak home videókat meg saját zenéket szoktam, a saját programjaimról nem is beszélve." everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
jagdtigger
tag
Ha felteszem XP mellé akkor ha már nem kell hogyan tudom eltávolítani? Meg még annyi hogy ha esetleg kiveszem a win7-es vinyót akkor ugyanúgy be tud bootolni az xp mint a win7 telepítése előtt?
http://www.sysprofile.de/id147051 http://xco.atw.hu/benchmark/
-
Morden24
nagyúr
válasz Elisha_ #10931 üzenetére
Nem tudom, mert nem használok Firefox-ot, de feltételezem, hogy nincsen ennyire szarul megírva a róka.
Megjegyzem, ezt lehet érdemesebb lenne a Firefox topikban megkérdezni. Szerintem pl. hullamindegy, hogy W7-ről, vagy Vistáról van szó e tekintetben.
-
haxy27
aktív tag
Én amióta fel frissíttetem a 7057 re azóta a notepad megnyúllik minden indításnál és ez van benne:
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787Mit lehet ezzel kezdeni??
-
D@ni88
addikt
nekem nem akarja feltenni, nem bírom bebootoltani, pedig úgy írom ki ahogy kell. de lehet hogy csak az RW hibája.
levettem a tuningot is, akkor végülis bejött de csak pörög a dvd... -
Morden24
nagyúr
-
front3r
őstag
Valaki próbálta már a Seven-t 512MB RAM-al egy gyenge gépen? XP-hez képest azonos a sebessége?
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
MODERÁTOR
Ezt szedi már valaki?
Windows 7 x86 build 7068 AllSKU versionVajon az az allsku version mit takar? mininován van..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
haxy27
aktív tag
válasz Kolondrum #10935 üzenetére
Köszönöm ugyan rá kerestem énis de el néztem a pragramdata könyvtárat.
Mégegy kérdés hogy tudom azt megcsinálni hogy ha a startmenüben rá kattintok a dokumentumokra akkor a legördülö menünen a dokumentumok és könyvtárak legyenek és esetleg tipus szerint sorban. mert most a Documents és a Public documents van.
-
félisten
válasz D@ni88 #10940 üzenetére
Most ezért nem indítom újra a gépet de azt tudom h legelső menü a bios egyik menüjén belül, 3 lehetőséged van, AHCI, RAID, DISABLE! disable=IDE!
"hát nálam kiírta hoy starting setup... de nem nagyon akarta feltenni " << az a baja ami nekem volt, winyo AHCI módba és menni fog. Nekem disable volt és AHCI-re állítva túljutott ezen a ponton és fel is települt. Gondolom a starting setup felirat megjelenése is igénybe vett pár percet ha jól sejtem.
haxy27! Ebben nem tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Srácok ezen a win7-en ugyan ugy megy minden game meg progi?
Ki akarom próbálni mien. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest