Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
-
félisten
válasz Morden24 #11453 üzenetére
Hallod fél órát vártam rá meguntam! AHCI-ben rögtön ment az 57, sőt most IDE módban telepítettem a 68-at, és nem próbáltam AHCI-ben és addig h megkérdezi a nyelvet sokkal kevesebb volt mint eddig bármikor. De ha már így mondod akkor elmondom h a winyóm sata meg a dvd íróm, minden más PATA, azaz az LG dvd romom.
U.I.: tököm kivan a verziószámokkal!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
krystman
őstag
IE8 64bitesnél nem lehet kikapcsolni, hogy ne kérdezzen mindig rá, hogy le akarná szedni a Flash Playert? Mert, úgy sem talál hozzá! Így meg minden oldalnál rákérdez.
-
Pepe87
tag
válasz Morden24 #11456 üzenetére
Hi!
Nem nagyon van a gigabyte alaplapomhoz gyari driver a WIN 7-re csak winfos alapja. Tudok valahol szerezni vagy torodjek bele? Es ha mar bele kell torodni akkor jo a winfos driver?
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
Morden24
nagyúr
válasz Pepe87 #11457 üzenetére
Winfos nélkül nem lett volna elég vagány a hozzászólás, mi?
Mellesleg ha nincsen driver, akkor nincsen driver (egyébként a Vistás is teljesen megfelelő... ha az sincs, hát akkor bukó).
Azt meg csak te tudod eldönteni, hogy a beépített megfelelő-e. Érzékelsz valami hibát vagy problémát? Ha nem, akkor nyilván megfelelő.Mellesleg nem csak a Gigabyte honlapján lehet kutatgatni. Az alaplapi chipset drivert kiválóan le tudod tölteni az intel site-járól is. De most néztem meg, tökig van Vista 32/64 driverrel az x38-ds5 a giga honlapján is.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
pzstm
titán
válasz Kalandor #11461 üzenetére
én inkább virtual clone drive-ot javasolnék....nagyobb progik telepítése esetén 90-95%-ra felkúszott ram powerisoval, s csak unmount után tért vissza, virtual clone drive alatt már nem tapsztaltam ilyet.
Bár állítólag legújabb poweriso illetve 7057 x64 vagy 7068 x64 esetében sem lehet ilyet tapasztalniiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Pepe87
tag
válasz Morden24 #11459 üzenetére
Bocs ha zavar nem hasznalom csak huen tukrozi mit is gondolok a windowsrol. Akkor a Vista driver teljesen kompatibilis?
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
moonman
titán
válasz moonman #11464 üzenetére
ellenben most hallgatok rajta először igazán hangosan zenét és azt hittem, rosszul hallok. sokkal élettelibb a hangzás, a mélyek csak úgy dübörögnek, olyan hangokat hallok meg, amiket előtte nem is tudtam, hogy benne vannak a számban. most vagy az új beta SoundMax driver a Microsoft Update Catalog-ból, vagy nemtom.
-
sasa311
veterán
Hogy tudom rákényszeríteni a Win7-et (7.000 build), hogy ne SLEEP üzembe tegye el magát ha X percig nem nyúlok hozzá, hanem szabályosan állítsa le?
Mert ha lemegy sleepbe a gép akkor utána kismillió bug lép fel ( WMP teljesen behal és kifagy, winyókhoz nem lehet hozzáférni (se írni se olvasni), külső perifériát nem lehet csatlakoztatni, ecetera.
Amúgy meg minden okés
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Morden24
nagyúr
válasz Edween #11469 üzenetére
Az app jre bin-jében volt (WinDVD), azért hittem, hogy konkrétan java cucc, de mostanra megoldódott a gondom. Azt szoptam be, hogy az appban lévő update gomb igazából csak díszítésnek van, szépen fel kell járni a corel.com-ra, aztán le kell vadászni a pack-eket.
De azért köszönöm így utólag is.Amúgy a márciusi update feltétele után a WinDVD9 Plus nem b_ssza le az Aero-t HD lejátszás esetén, és a program maga is sokkal gyorsabb lett. Hurrá-hurrá.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz sasa311 #11474 üzenetére
energiagazdálkodási beállításoknál...
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings
majd Change advanced power settingsiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Pepe87
tag
válasz Morden24 #11472 üzenetére
Ugyan hanyszor kerjek bocsanatot? es mellesleg a ph-n rengetegen hasznaljak.Nem fikazas hanem velemeny nyilvanitas ha kotoszkodni akarsz nem kell. H miert raktam fel mondj egy masik ertelmes op rendszert amit lehet ma hasznalni... egy olyan hardware kornyezetben ami teljesen a microsoftot vizsgalja ki.
-
pzstm
titán
válasz Pepe87 #11479 üzenetére
mondj egy masik ertelmes op rendszert amit lehet ma hasznalni.
épp erről beszélünk....ha nincs másik értelmes akkor mégsem olyan "fos"
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
Picit elkanyarodtunk a topcictól, jó nem fog ebből kisülni, jönnek az ubuntosok is és kész a káosz meg a vita! Sztem unatkoztok, megy az új build és csak írogattok nehogy lemaradjatok!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
South Velen
addikt
válasz Kolondrum #11473 üzenetére
Az XP ha jól tudom, 11kHz felett már "nem enged ki" hangokat, egyébként érdekesen néztem, mikor ilyeneket írtak emberek, hogy XP alatt jobbak a hangok, mint Vistán... már Vista is sokkal szebben szólt, csak a Creative bénasága miatt alakult ki ez a tévhit.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz sasa311 #11499 üzenetére
Ja, most esett le, hogy te mit akarsz. Ha nem nyúlsz a géphez, akkor magától álljon le, igaz?
Hát ez max. scheduler, vagy valami 3rd party app használatával oldható meg. Alapban ilyen beállítást nem fogsz találni.
A sleep kikapcsolásával azt éred el, hogy nem fog sleep-be menni - de ettől még leállni sem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest