Hirdetés
Aktív témák
-
momo2828
tag
Sziasztok! Kéne nekem egy ATI driver win 7-hez, mert a 9.3-as csak a HD****-s kártyákat támogatja win 7 alatt, és nekem x1950 van. Esetleg valaki talált ilyen kártyához? Ha a 9.3-sa telepítem azt írja hogy a driver telepítése sikertelen, de a többi, (pl. CCC ), meg sikeres. A alap driverrel csak az a gondom, hogy ha nem teszek egy játékot max felbontásra pl. gta 4, akkor fekete csík van a kép körül .
-
Richter36
őstag
válasz Core2duo6600 #10500 üzenetére
Én a Win7-es változatot használom és tökéletes. (7057 x64 build)
-
pzstm
titán
válasz momo2828 #10506 üzenetére
ATI Catalyst drivers
Sztem nézz szét a linken és válogass a különböző verziójú driverek közüliPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Draken
őstag
Nem sokára én is társulok már végre a w7-esek közé már csak 1 nap, 64bites rendszert még nem használtam, ideje ezt is kipróbálni (remélem elsőre jó lesz 7057-64)
-
BiP
nagyúr
Sziasztok!
Én SATA-s meghajtókkal (vinyók) kapcsolatban kérdeznék.
Én menet közben szoktam felrakni, lehúzni, amikor éppen kell vagy nem.XP úgy kezelte, mintha USB-s drive-okat használnék, megjelent a jó kis zöld nyilacska, automatikusan felmappelte, eltávolíthattam kihúzás előtt, stb.
Win7 alatt viszont semmi. A hardverek újraolvasásával tudom csak észrevetetni.Tudtok erre valami megoldást? Vagy van valami automatikus felismerés funkció, amit be lehet kapcsolni, csak én nem találom?
Előre is köszi.
-
félisten
Erre valaki megoldást? Apróság, de nem akarok itunest!
Próbáltam xp módba stb stb....[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Barthezz2 #10517 üzenetére
Legalább az itunes megy, még ha nem is csípem.
Mit látok WoW, ugye ha az ipodot rádugjuk a gépre tölti és használható pendrivenak, namármost xp alatt ha lecsatlakoztatom akkor kiírja h oké lehúzható a gépről és leáll a töltés, 7057 alatt nem,viszont használható és hallgatható rajta zene, töltődik de egyszerre működik is mint lejátszó.Ment pü az okról.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #10518 üzenetére
nekem viszont ipod shuffle-el nem megy itunes 7057 64bitesn... mármint itunes megy, csak nem hajlandó ipodra másolni.......
eddig nem is ismertem yamipodot, most úgy néz ki másol rá
Progi simán fut amúgy 7057 x64 alattszerk.: és igen... tökéletesen működik..... nekem sincs semmi szükség itunes-ra!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
Ez az a progi amit mindenki ismer, de valójában senki, tudni h létezik de a neve homály. Megosztottam veletek mert jóindulatú vagyok hehehe
nekem is fut de nem látja a podot (Nano 2g 2Gb), igaz most dugtam rá először, nem akarok restartolni, h megnézzem jó e. 7000 alatt ment arra emlékszem.De a képekhez még kell itunes, legalábbis nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Dentorel
csendes tag
Visszaolvasva nem igen láttam ilyen jellegű hozzászólást.
Én most jöttem rá, hogy ha több képet bepipálok háttérképként, beállítom az időt, akkor az a beállított időközönként a 7 váltogatja a hátteret. El vagyok olvadva... -
Apollyon
Korrektor
Valamit elmulasztottam.
Amióta felraktam a hamachit, µtorrent futása közben elmegy a net. De elég érdekes módon.
Ugyanis a µtorrent kapcsolata tovább él, még akkor is ha újraindítom a klienst, ugyanúgy megtalálja a peereket és megy a le/feltöltés. Viszont a böngészés ill msn nem megy, csak a p2p.
Nyomtam rá egy troubleshoot-ot, aszondja a windows hogy valami a DNS-sel van baj. Parancssorban az ipconfig parancs alatt kiírja hogy media disconnected.Gondolom mivel a hamachi új hálózatot hozott létre valamit elcseszett.
Egyébként kábelnetem van és router nélkül, modemmel közvetlenül kapcsolódom az internethez.
Mit kéne beállítanom hogy ne kelljen letörölnöm a hamachit?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
AthlonXP
őstag
válasz Dentorel #10525 üzenetére
Azé ne örűlj korán, mert bár már rég óta benne van ez a Win 7-ben, bizony azóta hibás is. Ugyanis egy idő után nem váltogatja a hátteret, hanem bead egy sima fekete képet ( ergó semilyen hátteret nem mutat ). Ilyenkor újra be kell álítani neki a képeket a könyvtárral, aztán megy szépen újra egy darabig. Nagyon remélem, h az RC-ben már jó lesz, mert korábban már sokan panaszkodtunk emiatt és páran jelezték is a hibát.
-
momo2828
tag
válasz Apollyon #10527 üzenetére
Nekem ilyen problémám XP alatt volt még régen Ott az volt a baj, hogy hamachi berakta magát fő hálózatnak és az internet csak 2. volt, és ezért az msn pl. azt hitte ott tud csatlakozni.
Kiváncsiság kedvéért én is felraktam a hamachit, és ugyanazt a hibát kaptam mint te a DNS-sel. Csak annyi különbség, hogy nekem van net, msn minden. Mondjuk én bittorrentet használok. -
eVan
tag
válasz AthlonXP #10528 üzenetére
Nem tudom h ezt a fekete hátteret honnan szeded,7000es build óta nem láttam ilyet,max újraindítás után kiválaszt magának a w7 egy adott hátteret és megáll a slideshow,de fekete hátteret még sohasem láttam
Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)
-
Gerisan
tag
Néha nekem is megáll a slideshow de akkor az egyik képet benyomja és úgy marad nekem sincs fekete kép.de elmentettem magamnak saját témát úgyhogy csak rámegyek azt újra van slideshow
GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne: van rá esély, hogy kijön az RC vagy RTM változat, és kihúzzuk az(ok)al, amíg megjelenik a végleges? Úgy értem, ha a béta-kódok lejárnak Augusztusban, akkor Október-Novemberig (Az ígért megjelenés) vissza kell tenni a Vistát?Nem mintha a Vistával bármi bajom is lenne, csak utálok egy évben háromszor oprendszert telepíteni. (Max kétszer).
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
MODERÁTOR
Hát pedig 7000es build alatt, nekem is egy feketeség lesz a háttér egy idő után, ha slideshow van beállítva rá. 7057 alatt csak néha halt be, és ott már nekem is csak megált a váltakozás, de 7000 alatt ezt fekete háttérrel díjazza
BiP: a lényeg, hogy jó lett
Everybody lies.
-
AthlonXP
őstag
Igen, én is a 7000-es bétára írtam, amit írtam. Más verziót nem próbáltam, bár leszedtem az 57-es x64-et, de nem tettem fel, mert sok hülyeséget olvasok róla ( már akinél.. ), így inkább kihagyom ezt a dolgot, majd az RC-t felrakom. Nálam is vegyes volt a dolog mert volt, h sima fekete hátterem volt, vagy megált a váltás és akkor az egyik kép bent maradt háttérnek, bár ez ritkább volt. Végül is tök mindegy, a lényeg az, h nem működik rendesen ez a dolog, legalább is a 7000-es verzióban. A többit nem próbáltam.
-
Mankó
veterán
-
BiP
nagyúr
Én is bekapcsoltam a gyorsítótárat. Ilyenkor viszont el kell távolítani lehúzás előtt (hogy kírja a még be nem fejezett cuccokat). Hot swap-nál ki kell kapcsolni a gyorsítótárat, mert adatot veszíthetnél adott esetben.
Rendszervinyót meg gondolom nem húzod le menet közben, tehát szerintem a sebesség miatt ajánlott a gyorsítótár. -
pzstm
titán
válasz Vistaboy #10533 üzenetére
Már a 7057-essel is khúzhatod 2010 márciusáig, gondolom az RC-vel is ez lesz. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Public RC a hivatalos megjelenés után még jópár hónapig használható lesz (Vista esetében is így volt). Szóval nem csak kihúzhatod vele, addig, hanem még spórolhatsz is addig, hogy a számodra minden igényt kielégítő verziót vásárolhasd meg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
elnézést a sok addig miatt, illetve a hajnali, helyesírási hibákkal teletűzdelt kommentért
szerkesztésről meg már lemaradtam... kávé nélkül ígérem nem kommentezek többet[ Szerkesztve ]
-
gyertya
csendes tag
Hello!
Nekem is most van nekem is win7-em. Még kisérletezgetek vele, eddig még bejön.
-
MODERÁTOR
Az eredeti kérdés arról szólt, hogy ki be akarja huzkodni a winyót, és arra írtam a gyorsítótár kikapcsolását, meg az AHCI-t. Ahogy már előttem is írták, rendszerwinyót menet közben eltávolítani nemigen lehet, miért is akarnád, akkor meg jobb ha be van rajt kapcsolva, hisz azzal semmit nem nyersz, ha kikapcsolod, sőt..
pzstm: oda se neki nekem azért is első dolgom reggel a kv, mielőtt bármit is tennék
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Én felszerettem volna tenni a Win7 már az asztali gépemre,de valamiért nem megy fel rá.
A csík betölt,de amikor ki kéne hozni,hogy milyen nyelvet és milyen bill kell,ott megáll.
Esetleg találkozott már valaki ilyesmi problémával?Tigris, tigris, csóvafény...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest