Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
Lecseréltem a 820-am 735-re és egy olyan gondom van, hogy ha belépek most az áruházba, a korábban vásárolt appok mellett eddig mindig az szerepelt, hogy "már megvan" akkor is ha már rég letöröltem. Tehát bármikor ingyen újra le tudtam tölteni. Most viszont újra ott van mellettük az ár. Ezek szerint ha újra le szeretném tölteni, akkor megint meg kell vennem őket?
Hmm, közben most újraindítottam a telót és már itt is az szerepel az appok mellett, hogy "már megvan". Akkor tárgytalan a dolog
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
MadMancs
veterán
Sziasztok! Lumia 925 re sikeresen felment W10 gdr2 nélkül. Különösebb bajom nincs vele. Egyet kivéve. Nincs office. Azon belül is word kellene nagyon. Van rá megoldás?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cs1rk3
tag
Ha felrakom a 10-et a prestigiora vissza lehet állítani mert neekem elérhető
-
Pikkolo^^
addikt
válasz cs1rk3 #65705 üzenetére
Igen, Windows Phone Recovery Tool-al
Azért előtte nézd meg, hogy felismeri-e a telefonod[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz Szakáczki #65712 üzenetére
Insiderrel lehet igen, de nem mindenkinek. Van akinek 2 lépcsőben megy 10-re, és akkor így az első lépcső (GDR2) után megáll, van akinek pedig nem érhető el a win10 (L930), nekik meg csak eddig tud eljutni a dolog. Vannak viszont, akiknek 1 lépcsőben egyből a 10 települ, nekik nincs szerencséjük (már ha nem a 10-et akarják, persze).
Ami újdonság benne: rendszerezett, jumplistás, kereshető beállítások menü; app jogosultságok szabályozása; bluetooth billentyűzetek támogatása; illetve elvileg lenne még ez a készülék letiltós feature (lopás esetére), de úgy tűnik nincs aktiválva. Ja és majdnem elfelejtettem: a főképernyőn a jobbra mutató nyíl nincs bekarikázva, és elé van írva, hogy "all apps" Arra már nem emlékszem, hogy a mobiladat kapcsoló GDR2 vagy GDR1, esetleg a kettő közötti PfD hatása.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz confuser #65719 üzenetére
Nyomorodjanak bilire. A W10 jelenlegi buildje számomra totálisan használhatatlan lett.
- Office, OneNote nincs
- outlookos leveleimet nem tudom szinkronizálásra bírni.Az hogy hogy néz ki, hát az sem mellékes, de az legalább csak ronda.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Melyik lumiának van micro sim-e? És ingyen vágják meg? (t-mobile) -
confuser
senior tag
Egyszerűbb, ha leírom melyiknek nano
735, 830, 930, 1520 nanoSIM, az összes többi (wp8-as) microSIM.
A vágásnál az alap hozzáállás, hogy "ha nálunk veszed hozzá a telefont, ingyenes a SIM vágás", de némi ravaszsággal ("ingadozik a hálózati jel, újraindul tőle a telefonom, stb, stb) minden szolgáltató ingyen cseréli a saját SIM-ét, akkor meg olyat kérsz, amilyet akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
burny
aktív tag
Tehát egy több mint 10 éves westel-es kártyát viszek be akkor ingyen cserélik?
-
Levwi
aktív tag
Aki felrakta a win 10-et 920-ra annak megköszönném ha leírná mennyire mennek a telefon alap funkciói, mint mondjuk a telefonálás és persze mennyire merül a telefon.Bocsi rossz topic.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
confuser
senior tag
Én utoljára úgy vágattam micro-t nano-ra vodánál, hogy máshonnan vettem egy 930-at, bementem hozzájuk, és azt mondtam, hogy a múltkor vettem náluk 735-öt (930-at nem árulnak), és azt mondták microSIM kell bele, de mikor hazavittem, kiderült, hogy nano. Mondták, hogy semmi gond, 5 mp alatt levágták, én meg olyan pofátlanul távoztam, mint ahogy érkeztem
Nem kell ezt a témát annyira túlpörögni, ha nem valami extrém kukacoskodót fogsz ki, simán le fogják vágni szó nélkül, mert tényleg nem kerül nekik semmi erőfeszítésbe.
Ha meg helyben veszed a telefont is, akkor kötelességük ingyen vágni/cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Vodának a weboldalán fent van, hogy díjmentesen cserélik a sim-et, ha neked pl. nano kell, és nagyobb van.
Nekünk 2 hete kellett, bementünk, a meglévő sim-en már eleve újféle, kis chip volt.
Mondtam az ügyfélszolgálatos hölgynek, hogy új telónk van, abba meg nano kell. Nem firtatta, hogy tőlük van-e a készülék, meg hát ugye, az előfizu, na az van tőlük, és motiváltak, hogy az ügyfeleket megtartsák.
Vodánál nincs egy tisztességes árszabás a mobilokra szerintem, sem normális részletfizetési lehetőség, rakat készüléket pedig nem forgalmaznak ""csakka Suzu.. Samsunki" , szóval ez nem para.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Pferi
senior tag
Már csak azért is méretre vágják a kártyát mert ha nem segítenek akkor nem használod a kártyát vagyis nem csinálsz nékik bevételt 😊
Bocs, nem válasznak szántam!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
skroy
senior tag
Én meg töltöttem le sablont, és levágtam magamnak szikével.
-
moleculez
veterán
930-n miért nem csinál semmit az Insider? Kivalasztom a fast tracket, újraindul, és ennyi. A frissítéseknél sincs semmi... Mi lehet a baj? GDR2-t raknám fel.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
MrCsiT
addikt
válasz moleculez #65742 üzenetére
Mi a verziószám a gdr2-nél? Csak mert van egy 830-unk, és azon nem tudom, hogy csak nem ajánlja fel a frissítő magától, vagy esetleg már fent is van? Van valami egyértelmű változás, pl. a szoftveren belül, amiből tudhatom, hogy fent van?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest