Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Azt tudja a WP, hogy mikor hazaérek és fellép az itthoni wifire a laptopomon lévő mappát rögtön kezdje el szinkronizálni, hogy a telefonomon, vagy épp a laptopomon a legfrisebbek legyenek? Mindezt automatikusan?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Amikor SMS-ben küldök tartózkodási helyet is a szöveg mellé, az technikailag hogy működik? Tudtommal az sms által használ protokollon nem lehet ilyesmiket is küldeni... MMS-s küld ilyenkor?
-
veterán
válasz pushalias #66255 üzenetére
Semmi, megkerdezte, hogy biztos szeretnek-e indokolatlanul horribilis mrnnyisegu szoveges uzenetet kuldeni es ott rajottem h elfelejtettem atvaltani a fb uzenetre. Jo oreg 7.8 Egyik ismerosom is s huszadik uzenetnel jott ra h ha en sms-t kuldok neki, akkor automatan azt valasztja valasznak is.. Boldog lett, mikor eszrevette.
Everybody lies.
-
pushalias
addikt
válasz Pttypang #66256 üzenetére
Imádtam azt a megoldást, de ez mérhetetelenül bosszantó volt benne. Én is jártam úgy, hogy Fácse üzire SMS jött, aztán csak egy szolid összeg eltékozlása után jöttem rá, hogy hát ez nem feltétlenül volt fee free.
(#66257) kolosanyi Látod, már onnan tudnod kellett volna, hogy szaracsempe.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi a válaszokat glance screen ügyben. Tényleg alig fogyaszt amúgy.
-
MrCsiT
addikt
Böngészőben - GDR2 , IE? Lumia 830 - azt tapasztalom, hogy a PH-ra belépés után, ha "választ" nyomok, vagy írnék egy hsz-t, újra meg újra megkapom a beléptető ablakot, és véletlen, hogy sikerül,vagy sem elküldenem az adott hsz-t/választ.
- Ezt GDR2-vel más is tapasztalja
- vagy IE
- vagy PHhiba?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Hadeska22
aktív tag
Sziasztok,
Facebookos WP csoportban is kitettem, így itt is megkérdezem.
Kérdésem elsődlegesen a más platformot is használó/platformról jövő userekhez szól. De persze a "kemény magot" is meghallgatom szívesen
Melyik app lenne az amit szívesen látnátok WP-n? 3d-s játékok kilőve, illetve tippmix és egyéb fogadós appok is.
Eddig egy menetrend App , és a noLED szerű alkalmazás a befutó, Ti személy szerint mit hiányoltok ?
Válaszaitok előre is köszönöm .Amint összesítek és megvan a befutó, akkor lefejlesztem.
Üdv
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hadeska22 #66264 üzenetére
mit vettél végül fejlesztő telónak?
bár én nem ismerem, nem volt még droidos telóm, de a korábi droid felhasználóktól azt hallom, hogy a poweramp egy istenkirály zenelejátszó. na most én már egy ideje keresem a tökéletes zenelejátszót, szóval ebben egy kis segítség nem vón' rossz.
zsoltzsolt: ha engedné, szerintem már nem egy ilyen app lenne, mert igény az van rá.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ferensz
senior tag
válasz zsoltzsolt #66265 üzenetére
Nincs rá API.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Воланд
titán
-
baji
tag
PH-s topik figyelő alkalmazás élő csempével meg minden jóval Egy emberke már elkezdte droidra fejleszteni
[link]
Régebben szó volt róla hogy valaki "átülteti" WP-ra de nagy a csend körülötte. Ha gondolod esetleg írj rá a fejlesztőre hogy mi a helyzet a WP-s verzióval.https://makerworld.com/en/@Bayi
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Amikor SMS-ben küldök tartózkodási helyet is a szöveg mellé, az technikailag hogy működik? Tudtommal az sms által használ protokollon nem lehet ilyesmiket is küldeni... MMS-s küld ilyenkor?
-
Vodar
senior tag
válasz viewdetails #66273 üzenetére
De akkor gondolom ennyivel kevesebb karaktert tartalmazhat az sms.
-
zsoltzsolt
addikt
Egy jó pofás időjárás appot
Ilyen kinézettel -
Pano
addikt
válasz zsoltzsolt #66279 üzenetére
Ez tök komoly?
WP platformra nincs más csak időjárás app szarásig. -
törölt tag
Ami perpill kéne:
1) normális zenelejátszó flac, ape lejátszási képességgel, ami hiba nélkül tud a last-fm-mel is együttműködni,
2) google drive alkalmazás, mivel amik vannak jelenleg, azok rettentő silányak, persze egyik sem hivatalos google alkalmazás
3) úgy általában google alkalmazások
4) ja és csináljanak egy olyan böngészőt is, ami nem omlik össze rendszeresen -
Hadeska22
aktív tag
Ha nem haragszotok egy csokorba gyűjtöm a válaszokat ..
Még nem volt időm utánanézni, de elviekben semmi akadálya egy mindenes (ki)jelző appnak. A kapacitív "home (windows) gomb" nem tudom, meg ami első blikkre érdekes lehet, az-az, hogy vajon engedélyezett-e a hozzáférést ilyen szinten ill. van-e hozzá API.Én elsődlegesen valami olyanra gondoltam ezzel kapcsolatban,hogy egy képernyőn megjelenő igényesen kialakított méretezhető, skinezhető ikonok legyenek, amire rákattintva megjelenik a further information.Persze ikonpakkok is készülhetnének ehhez, hogy kellően témázható legyen. (mondjuk a témázásnak nem tudom mennyi értelme van W10 előtt).
/*De ha van mód hozzáférni ahhoz a nyomorult érintésérzékeny gombhoz, akkor ez esetben be lehetne állítani, hogy milyen típusú értesítést kíván maga a júzer .. majd körbekérdezek.*/btw, amúgy sokszor remek elgondolások vannak, de sokszor van, hogy a rendszer nemet mond arra az ötletre.
930-as Lumia lett a befutó. Mivel alapvetően bízok a WP-ben ( ) és abban, hogy egy Vuforia illetve MetaIO féle AR (kiterjesztett valóság) SDK talán Windows Phone-re is megjelenik, így a jelenleg elérhető legerősebb célhardvert találtam hosszabb távra a legjobb választásnak. Ami van az leginkább csak EZ. És habár sok dolog nem hiányzik belőle, nekem nincs kedvem megírni a maradékot. (azaz inkább a programozás részével foglalkoznék inkább, minthogy még külön a képfeldogozásba is jobban belemenjek - épp elég azzal a mocskos ARDrone-nal szívni opencv-vel ..)#66267
hmm. Láttam bizonyos készülékeknél merülésnél fellépő villogást. Valami azért csak van.#66268
akkor már inkább egy Szaracsempe App . A dohányzás káros#66271
A PH-s dolog amúgy egyáltalán nem hülyeség, egyetlen bajom van vele, hogy elég réteg app.Nem mintha az hatalmas gond lenne,de a cél az lenne, hogy relatíve (~3-4000) sokan töltsék le.És csúnyán szólva, de max 40 emberre nem biztos, hogy nekem megéri ezzel bíbelődnöm.#66279
Az időjárás app alapvetően nem rossz ötlet. Ha jól rémlik volt WP-re egy egészen jó app erre, csak levették ?
Mindegy is. Épp azon gondolkodom, hogy lehetne átültetni egy ilyen kaliberű appot úgy, hogy az a Wp letisztultságához passzoljon.A különböző dolgokat (páratartalom, előrejelzés, stb) balra-jobbra mozgatással meg lehetne oldani, viszont akkor a komplett grafikát úgy kellene kialakítani, hogy passzoljon a rendszerhez. Szerinte még alszok rá egyet, na meg mindjárt át is nézem milyen elérhető produktumok vannak fent a 'Záruházban.
ps:Az időjárás appal az a bajom, hogy látatlanul is tudom, hogy van belőle végtelen+1 db. Azaz semmi egyedi nincs benne.Persze időb@szásra tökéletes, de miután van belőle rengeteg igény nem lenne egy n+1-re.szerk.
Megvárom míg összegyűlik megint egy csokornyi kérés/kérdés, aztán válaszolok[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
ferensz
senior tag
válasz Hadeska22 #66283 üzenetére
Az, hogy a rendszer tudja villogtatni meg minden mást csinálni a home gombbal az egy dolog, az meg hogy nincs API hozzá amivel te, mint fejlesztő elérheted az meg tuti
Egyébként meg nem tudom, hogy mennyi értelme van nekiállni valami komolyabb dolog fejlesztésének 8.1 alá, én is inkább kivárok, hogy milyen lesz a 10 és attól függően állok neki fejleszteni rá.
-
laci1892
őstag
Sziasztok!
Olyan dolgot szeretnék kérdezni hogy, most vett öcsém egy lumia 535-t. Probálta\ próbáltuk szoftverfrissíteni. Erre a lumia recovery tool-t illetve a nokia recovery toolt is próbáltuk. De mindig oda jukadtunk ki hogy sikertelen próbálkozást dobott fel a történet. Ez mi az anyám kínja?
-
Bukk900
őstag
Ha már időjárás app a téma, most frissült az Amazing Weather HD és kivették belőle a zárolási képernyőre beállítható Bing napi kép választási lehetőséget. Ha meg simán a zárképernyőn állítom be a Bing képet, az nem frissül naponta automatikusan, az időjárás app ezt eddig helyettesítette, van valami egyéb lehetőség?
-
laci1892
őstag
És tényleg Köszönöm a gyors választ hálás vagyok.
-
laci1892
őstag
Egyébként egész jól nézki ez az 535 cucc. Kár hogy elöző életében egy környezetbarát pillepalack volt.
-
laci1892
őstag
válasz #42308056 #66292 üzenetére
Az a jó hála istennek. Nekem a 920 most ment tönkre. Gondolkoztam én is a 535-ön. Jobb, drágább nem kell surface miatt de kicsit eltántorít hogy olyan mértéktelenűl gyűjti az ujjlenyomatot hogy az egyszerűen felnem fogható épésszel xd. De komolyan nem tudom mi az isten van vele, nem találkoztam ilyennel még
-
laci1892
őstag
Bár az is biztos hogy a kővi telefonom wp lesz. Volt egy pár telefonom már de a 920-tól kezdve egész megtetszett nekem az os is már.
-
ferensz
senior tag
válasz zsoltzsolt #66296 üzenetére
A linkeden az nem windows phone-hoz, hanem windows mobile-hoz való verzió van.
-
Bukk900
őstag
A Lumia 630-nak egész jó ára lett! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs