Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
Mangoban kikapcsoltam az emailek beszelgetesbe valo rendezeset, mert folyton mas levelekkel fuzte ossze a maileket, viszont most 7.8-ban ujra bekapcsoltam es eddig kavarodas nelkul osszekapcsolja a beszelgeteseket, mas is eszrevett javulast?
-
robi1234
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne mikor a lumia 800-al kapcsolódok a zunéhoz ki írja nem sikerüllt internetkapcsolat a telefonon miért írja ki ezt vagy másnál is kiírja ezt op rendszerem win7 64 bites köszi a választ előre is!
-
zsitvayb
tag
válasz robi1234 #11553 üzenetére
Próbáljuk meg így, ezzel is megkönnyítve a potenciális válaszolók dolgát:
"Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, mikor a lumia 800-zal kapcsolódok a zunéhoz, ki írja, hogy nem sikerült az internetkapcsolat a telefonon. Miért írja ki ezt, vagy másnál is kiírja ezt? Op. rendszerem: win7 64 bites. Köszi a választ előre is!"Amúgy sorry, ma kicsit ilyen szenyó hangulatban vagyok.
-
Dzsosy
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
feltettem a nokiás Bluetooth share app-ot, de szépen elnézést kér és azt írja frissítsek. Ez csak azért fura, mert fent van a 7.8 (Lumia 900) és a csengőhangkészítőt most próbáltam, az működik rendesen. Mi lehet a gondja? A frissítést a Seven-Eighter progival nyomtam fel
(#11557) Dzsosy
kipróbáltam, működik, egyszerű mint a faék.[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
válasz tamas.nick #11552 üzenetére
3 honap mango hasznalat alatt, nekem egyszerre se volt gondom az emailek osszefuzusevel. Legalabbis nem vettem eszre. 7.8-on szinten rendben nalam is.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Jones528
tag
Melyik mappába keressem a gépen a zune által készített biztonsági mentést?(Mármint le akarom menteni mert újat szeretnék)
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 1020
-
robi1234
csendes tag
sziasztok Seven Eighter progival telepíteném a frissítést az írja a program nem indul el,mert a ZuneCfg.DLL hiányzik a számítógépről a probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot néztem pedig benne van a zunéba ez zune cfg.dll mi lehet a gond win7 64 bites a rendszerem!
-
blokad
senior tag
válasz werwin #11571 üzenetére
A készüléken kapcsoljuk ki mind a Wifi, mind a mobilhálózatos internetet (hogy pontosan miért van rá szükség, azt nem tudjuk, tegyünk így)
A telefont csatlakoztassuk az USB kábellel a géphez, majd ellenőrizzük, hogy tényleg látja-e.
Ha a telefont látja a gép, menjünk a frissítés részhez. Beállítások -> Telefon, és a bal oldali menüben található a frissítés menüpont.
Készüljünk elő arra, hogy megszakítjuk valahogy a számítógépünk internetét, lehetőleg minél egyszerűbben és hatásosabban. Nem ajánlom a szoftveres megoldást, mert ott nem azonnal történik meg a dolog. Inkább hardveres úton járjunk el, például: UTP kábel, vagy éppen Wifi adapter kihúzása. Ahol ez nem oldható meg (laptop + beépített wifi) esetleg próbáljuk a hardveres wifi kikapcsoló gombot – ha van, vagy egyenesen a routert kapcsoljuk le.
Amikor rányomunk a Zune-ban a frissítés pontra, akkor kell megszakítani az internetet. Itt több taktika is van, egyesek szerint azonnal meg kell szakítani a kapcsolatot, de van ahol a 2-3 másodperces várakozást javasolják. Mi a középutat választottuk, és olyan 2 másodperc után szinte “kitéptük” az USB-s wifit a gépből.
Ha jól csinálunk mindent (és szerencsénk van), akkor a Zune hibaüzenet helyett (“frissítés nem érhető el”) szépen kiírja, hogy talált új frissítést a telefonhoz, és megjelenik a frissítés gomb is. Mellékesen még a telefonon is jön egy értesítés, hogy új frissítés érhető el. -
Mr X
veterán
válasz blokad #11572 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy nekem ez csak úgy működött, hogy a telefonon a wifit ugyan kikapcsoltam, de a mobilnetet nem. Ha az is ki volt kapcsolva, akkor mindig a "frissítés jelenleg nem ellenőrizhető" hibát kaptam, ami logikus is, hiszen ha teljesen elvágjuk a rendszert a hálózattól, honnan szedne információt.
-
werwin
csendes tag
Hát kipróbáltam mindkét módszert párszor amikor a mobilnet be volt kapcsolva akkor a jól ismert "Nem szükséges frissíteni a telefonszoftvert. " írta miután kikapcsoltam a "Most nem lehet frissítéseket keresni. Pórbálkozzon újra később." szövegre váltott.
Na mindegy majd még próbálkozom köszönöm a segítséget! -
-
Ádám16
addikt
Vegyetek Luminát, mert 2 hetente 3X kell tölteni, és ez a fény a zalagút végén!
[link][ Szerkesztve ]
-
proxie
tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy kérek valakitől egy 7.5ös biztonsági mentést Lumia 800ra és azt rakom enyémre vissza?
Köszi
-
Psychonaut
veterán
Nekem működött mobilnet nélkül is, szerintem semmi logika nincsen benne. Olyat is csinált, hogy kiírta a telefon, hogy van frissítés (meg a Zune is), majd miután ezt úgy fél óráig nem tudta letölteni, kihúztam, erre eltűnt a menüből az üzenet, és mikor visszadugtam gépre, a Zune is tagadta, hogy frissítés elérhető lenne.
-
-
Lall
veterán
válasz Ádám16 #11576 üzenetére
Jó ez a Lumina teszt. Ja és 2 hét alatt csak 3x kellett töltenie. Biztos egy selejtes darabot fogtam ki.
proxie: Miért nem teszel fel Nokia Care Suite-al egy 7.8-at? Biztos nem várnék 2 hetet rá.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz proxie #11592 üzenetére
Mondjuk, ha soha nem csináltál még ilyet és félsz is akkor tényleg inkább Nokia Care. Én magamból indultam ki. Biztos nem várnék a telómra heteket.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
Tok jo ez a nokias csengohangkeszito. Csak 30mp-et tud, es miutan megvagom a zenet, es nyomom h mentse es tegye be csengesnem, nem menti, es be se teszi amit szerkesztettem. Jobban nar mindenmi ha megvag maganak otthon egy 39mp-es valamit es feltolti manualisan a telora
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nicu71
addikt
válasz Plazmacucci #11597 üzenetére
hm...nekem pár hete tökjól megcsinálta!azóta is azt használom/legalább fél évig
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
daniel909
addikt
rákeresek a storeba h Viber vagy Viber messenger és nem talál semmit... még a webes oldalon sem... fura.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pzstm
titán
válasz daniel909 #11599 üzenetére
marha érdekes....se weben, se WP8-as telefonon nem dobja fel nálam sem....de már fel van telepítve pedig...:S
dobtam is egy twitter-t nekik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest