Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
werwin
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hete nem tudom használni a HTC Radaromon a mobilnetet megjelenik a H betű a bal felső sarokban de nem csatlakozik az interenetre, biztos, hogy valami beállítási gond mert a SIM kártyát egy másik készülékbe áttéve gond nélkül ment .
Valakinek esetleg valami ötlete? -
werwin
csendes tag
Szerintem minden stimmel:
Active Network:
Telenor HU
Data connection_
On
Data roaming options
roam
Highest connection speed
3G
Network selecion
Telenor HUMár próbálkoztam ki/be kapcsolással de nem használt :S
-
werwin
csendes tag
Sikerült nagyon köszönöm a segítséget (A connection setup volt a megoldás)
-
werwin
csendes tag
Hello egy kártyafüggetlen Radarom van per pill Telenoros SIM-el és egyenlőre semmi jele a 7.8-as frissítésnek viszont ugyan úgy HTC Radaron másnak T-mobilos SIM-el megjelent
Valaki tapasztalt hasonlót? -
werwin
csendes tag
Helló mindenki!
Valamiért a HTC radaromra még nem ajánlotta fel a frissítést a Zune annak ellenére, hogy más radarokon már elérhető. Valakinek van ötlete ?
Előre is köszönöm
-
werwin
csendes tag
Hát kipróbáltam mindkét módszert párszor amikor a mobilnet be volt kapcsolva akkor a jól ismert "Nem szükséges frissíteni a telefonszoftvert. " írta miután kikapcsoltam a "Most nem lehet frissítéseket keresni. Pórbálkozzon újra később." szövegre váltott.
Na mindegy majd még próbálkozom köszönöm a segítséget! -
werwin
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában megszenvedek a Zune-al mert állandóan azzal szekál hogy megtelt a telefon
2 kérdésem lenne
Az első ha a telefon azt írja a saját menüjében hogy van 800 MB szabad hely akkor mért nem enged egy 100 MB-os albumot a felszinkronizálni?!
A második kérdésem pedig az lenne hogy a képen jelölt http://kepfeltoltes.hu/130717/555975153N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
2GB-t mért nem tudom használni mikor a foglalt terület 0%-ra van állítva és alig van alkalmazásom.Előre is köszönöm a válaszaitokat !
-
werwin
csendes tag
Hello mindenki!
Egy HTC Radarom van 7.8-al sajnos a mai nap magától kikapcsolt és ezután magától vissza is kapcsolt a bootolás elindult ment minden szépen htc felirat, windows phone felirat csak, hogy ezután a pin kód beírás helyett egy fehér képernyőt kaptam amin csak az akkumulátor töltöttsége látható a megszokott helyen de más nem.próbáltam kikapcsolni és vissza a hátlapot levenni de eddig eredménytelenül szóval
segítségeteket szeretném kérni hátha valamelyikőtöknek van tapasztalata vagy ötlete esetleg ő is észlelt már hasonló hibát.Előre is köszönöm!
-
werwin
csendes tag
Sziasztok!
Anno az Egyesült Királyágba regisztráltam be az alapértelmezett live felhasználómat, most szeretnék hozzáadni egy master cardos Magyarországra bejegyzett hitelkártyát. De sajnos az irányító számba és címbe beleköt.
Az lenne a kérdésem, hogy meglehet e oldani ezt a problémát?
És ha esetleg nem akkor egy új magyarországi live email címre hogy lehetne átszinkronizálni a jelenlegi adatait. (főként névjegyeket)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs