Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
március vége kb.
barcelonaba jelentik be a frissitéseket aztán jön...greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
kezman
őstag
Valami történik erre kitörlik, pedig jól szórakoztam, ő meg komolyra vette a figurát
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
btudos
nagyúr
válasz Воланд #12409 üzenetére
Tudom. Pont ez a bajom. Ha nyilatkoznanak a varhato fejlesztesekrol, es nem csak tapogatoznank az egesz platform jovoje kapcsan, ok is elorebb lennenek, biztos vagyok benne hogy a biztato jovokep tobb vasarlot hozna.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
greggggg
aktív tag
válasz Воланд #12406 üzenetére
hát mivel pont most van valami 3,6% os mutatójuk az eladási statisztikákat illetően, sztem lesz meglepetés, főleg mert a wp8 ban egy csomó dolgot nem tudtak belepakolni az idő hiányában, így egy komolyabb frissitést kvázi kiegészítést kell kapjon, ezt vmelyik mobilportálon olvastam, ami elég legitim.
meg kell jönnie egy komolyabb javitásnak ami kb értesítési sáv, hangprofilok, finomhangolás -t tartalmaz majd.
bagatel dolog lenne ezeket nem belepakolni idővel, most h egy ez március vagy május az tök mind1.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
Воланд
titán
válasz greggggg #12411 üzenetére
nezd, az teny, hogy az ms az mwc keynote speaker-ei kozott nincs ott. persze elkepzelheto, hogy Elop-ot a beszede felenel lerugdossa Balmer, vagy Belfiore a szinpadrol, de igergetesnel tobbre akkor sem fogja futni. abbol meg mar kaptunk eleget az elmult par ev alatt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Psychonaut
veterán
WP7.8-on playlistet nem lehet módosítani sehogy? Összekirakóztam a kedvenc ~100 számomat, de valamiért belekerült vagy 7, amire rá sem nyomtam, ezeket meg nem tudom belőle kivenni...
-
kezman
őstag
válasz Psychonaut #12414 üzenetére
A Zune-ba >> Gyüjtemények>>Lejátszási listák>> a törölni kívánt számra jobb egérgomb és Eltávolítás a lejátszási listáról, utána egy szinkronizálás és megvan
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
baderoli
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy használt Lumia 800-at függetlenül. Lehetséges a függetlenítése? Hogyan tudom megállapítani a gyári függetlenséget? Esetleg egy teljes újra telepítésnél kiderül? Nem szeretném ha átvernének egy szolgáltató függővel ,hogy jól letiltsák.
Köszi!
Üdv! -
félisten
-
baderoli
tag
válasz zsírsámán #12418 üzenetére
A függetlenítést úgy értettem, hogy pl van egy tés és kiütik, nekem meg eladják függetlenként, utána meg letiltják. Mindenképp gyári függetlent szeretnék, persze nem utasítok el egy jó árú szolgáltatós készüléket, amit a szolgáltató függetlenít.
Köszi a gyors válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
PV Nokia koncept.... GeekGasm!
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pushalias
addikt
válasz HawerKing #12311 üzenetére
Rágni egyáltalán nem kell a telefonon semmit, de még mobil megjelenítési módra sem kell váltani a fullos Binghez, csak és kizárólag az angol böngészési/keresési nyelv a lényeg.
Bályzövély ma nem is olyan rég a Fácse app háromszor is jelzett. Mi történhetett?
(#12422) daniel909 Röviden és tömören: gusztustalan.
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
válasz btudos #12424 üzenetére
Én szeretem a qwertyt. Egyrészt szép is, másrészt nagyon hasznos. Csak egy baja van, hogy a szalagkábel amivel az összeköttetést végzik, az nem túl időtálló. Igazából a két év garanciát nem bírják ki. És amikor elviszem a "hivatalos szervizbe", akkor az alkatrészcserélő betanított munkás (sajnos nincsenek már szerelők) szétfeszegeti igen csúnyán a százezres telefonomat (konkrét eset), aminek csúnya nyomai maradnak. Így hiába csinálják meg "gariba", csúnyán lepusztul a készülék. Szerintem ezen más is átesett és azért nem vesznek már qwertyt. Olvastam is, hogy sok Sony telefon küzd a szalagkébel gonddal. Mosolyogtam is, hogy jól tettem, hogy lepasszoltam. Az enyémbe garancián túl még az Ebayen is 16 ezer ft volt a szalagkábel és ez csak az alkatrész ár. A telefon meg 2 éves korára ért 25 ezret. Na meg a vékonytelefon divat, hogy a qwerty az vastag.
Az, hogy nem minden program fordul el automatikusan, az valószínűleg nem véletlen. Mert ha elforogna a tárcsázó, vagy a főmenü is, akkor hatalmas problémák adódhatnak mikor a füledhez veszed a telefont és mielőtt lekapcsol a távolságérzékelő. Mert ugye fogod a telefont, általában mindenki ugyanott és álló helyzetben nincsen ott nyomógomb. De ha miközben lóbálod és elfordul, akkor mire a füledhez teszed, elnyomsz rajta valamit. Sokan szenvednek pl abban a betegségben így is, hogy a fülükkel némítják az érintőkijelzőn található némítógombbal a telefont, odaát meg nem értik mit mond. Ez érthetetlen számomra, de több panaszt láttam. A főmenünél szintén ez a helyzet. Mondjuk keres a mandarin valamit a névjegyzékben, döccen a busz vagy az autó és elfordul a képernyő. Sokan eldobálnák a telefonjaikat. A főmenü Dr. Oidon se fordul el, csak külső programmal.[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz petroleumlam #12427 üzenetére
Hát igen Kérj kölcsön egy netbookot azt jóvan
12428) Ez így van, párom is valami oknál fogva állandóan megszakítja a beszélgetésünket, valamit megnyom beszélgetés közbe a fülével vagy nem tudom mijével és megszakad a vonal
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
válasz kezman #12429 üzenetére
§1. Jó, de ha kölcsönkérem az egyik utastól a netbookot, akkor azon nem lesz rajta a zeném. Ha meg én viszek netbookot, akkor azon hallgotom, nem a telefonon. Furcsa paradoxon . Á, megvan a megoldás. Láttam a Tescoban egy navigációs PNA-t. 23 ezer ft. Komplett windows 98 futott rajta. Azt veszem meg és azon mindent megtudok csinálni, van rajta VPN-től kezdve az outlook expresszen és ACDSeen át a winamp 2.6-ig minden. Azzal szambázok, telefonálni meg veszek mellé egy 2500 forintos alap Samsungot .
§2. Szerintem a párod is meg sokan akik ezzel a gonddal küzdenek, a vállukkal tartják a telefont és közben mást is csinálnak. Mivel a távolságérzékelő csak pár centiméteren működik, vállon hordva könnyen kibillen a telefon. Kérdezz majd rá .
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz petroleumlam #12430 üzenetére
Mimimimimivan? PNA-n Windows 98? Talán Windows CE?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tegnap volt róla szó:
google calendar több naptáras szinkroniációt nem tudom beállítani. Nem az a lap jön be, ami eddig, az m.google.com/sync-en! A support oldalra dob, ahol még csak bejelentkezni sem lehet, egy sima help felület és windows phoneról szó sem esik sehol, csak android meg iphone... Kellene annak az oldalnak a közvetlen címe, ahol ki tudom választani, hogy mely naptárakat akarom a telefonommal szinkronizálni.
-
polonic
félisten
Videotelefonálni hogy lehet wp8-nál? Ha lehet egyáltalán. . .
-
greggggg
aktív tag
htc 8x-nél nektek mennyi az üzemidő? nekem 12 órát se bír ki... mik vannak kikpcsolva?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Használok azt is. Azért kell a több naptáras megjelenítés, mert nem csak a saját naptáramról van szó, nekem mindegy lenne, hogy hova írom az eseményeket... Egyébként érdekes is, hogy az outlookba szinkronizálva van a fő naptár google-ből, de a telefonon mégsem látszik az outlook naptár ilyen eseményei közül sem mind. Viszont van am igen! Idegesítő, mert van köztük olyan, ami egy esemény, csak ismétlődő. A sorozat egy tagja látszik a naptárban egy másik meg nem, viszont ugye technikailag ez egy darab esemény!
Az pedig, hogy a google oldala megváltozott és eltűnt róla egyik pillanatról a másikra a windows phone támogatás, de még a Help & support oldalról is, az azért elég durva...
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
polonic
félisten
Istenem ez a twitter kliens mekkora egy raklap fos.
Még egyetlen egy átkozott notification sem jött. . .Nektek működik egyáltalán?
-
HawerKing
őstag
"Feliratkozás naptárra
Gyakran változó események felvételéhez feliratkozhat egy külső adatforrásra a Windows Live Naptár szolgáltatáson keresztül. Feliratkozhat például a mozifilmek kezdési időpontját tartalmazó listára, időjárás-előrejelzésre vagy az iskolai naptárra.
A naptár tulajdonosa közzéteheti az ICS fájlt az interneten; ez az online naptár iCal (vagy internetes naptár) néven ismert. Amikor a tulajdonos változtatásokat végez annak az iCal naptárnak az eseményeiben, amelyre Ön feliratkozott, a Windows Live Naptár frissíti az adatokat, és automatikusan naprakésszé teszi az Ön naptárát. A Windows Live Naptár ezeket az eseményeket mind a saját naptárukban jeleníti meg a bal oldali ablaktáblában, a Naptárak felirat alatt."
Ha jol ertelmezem akkor letezik olyan idojaras jelzes amit lehet importalni a naptarba??? Tud esetleg valaki ilyet?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
petroleumlam
tag
Helyesbítek, azt már betudtam állítani, hogy frissítsen a naptárba időjárást. Csak értelme nincsen, mert egyrészt angol, másrészt a mostani időjárás minek kellene? Kinézek az ablakon és kész. Ettől jobb megoldás az Accu Weather, ami élő csempés és működik is.
-
StLui
veterán
Tudok HP5525 nyomtatóra direktbe nyomtatni lumia 920-ról? ha igen mit kell hozzá tennem?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest