Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
dejaris
addikt
Ez lehet talán jó jel is😊
-
kezman
őstag
válasz Plazmacucci #11597 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, nálam tökéletesen működik L710-en
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Lall
veterán
Nalam sincs Viber. Nem WP8-ra (is) hegesztik?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
veterán
válasz Plazmacucci #11597 üzenetére
Nekem a telefon is csak 30 mp-ig támogatta mindig is, illetve mintha az ms leírásában 27 mp-t olvastam volna, szóval nem kell sírni azért a 9 mp-ért
Nekem probléma nélkül működikEverybody lies.
-
félisten
válasz Pttypang #11606 üzenetére
Ujratelepitettem marketrol, most jo. Az elozo valami linkrol volt telepitve, nem tudom ez lehet e a baj. De szerintem meg a gyari korlat 40mp alatt legyen es 1 megat ne erje el. Szoval sirok a 9mp miatt hogy nez ki hogy a kedvenc dalom elso soraig jut a zene majd szo kozepen abbamarad ea kezdodik elorol.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Peetey91
senior tag
Beirom ide is, hatha: Valaki tapasztalt olyat, hogy Portico frissítés után az amerikai account ellenére újra magyar régiós a telefon? Care Suite-tal csináltam, tehát újrahúztam az egészet, beállításokban meg visszaállítottam a területet USA-ra és a böngésző és keresés nyelvét is. Ez egy órája volt kb, azóta még mindig magyar, pedig előtte Xbox Music, Bing, minden ment...
Ahh, csak le kellett irnom es jo lett valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #11607 üzenetére
Rakd fel a "MÁV-szignált" csengőhangnak, az csak 6 másodperc...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
batai15
félisten
sziasztok, régebben lumia a tulaj voltam, de az appok minősége miatt , váltottam droidra. de viszont a lumiát hiányolom.mondom az appok minősége gyér volt, gondolok itt pl a hasznáhatatlan viberre. a wp8 változtatott ezen? mert szeretnék ismét wp tulaj lenni, sokkal jobban szerettem mint a droidot.
-
Psychonaut
veterán
"Hi,
This is a member of the Viber R&D Team!
The full version of Viber for WP8 is in development and hopefully will be ready soon. Please stay tuned."
2012/11/28
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz Psychonaut #11616 üzenetére
Ismét egy "hamarosan" Át lehetne nevezni lassan a rendszert SoonPhone 8-ra
-
daniel909
addikt
-
-
B4l!nt
aktív tag
Független HTC Titanra mikor lesz elérhető a 7.8?
Látom már mindenki felrakta, itt meg még semmi[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz B4l!nt #11626 üzenetére
Rádugod a telefont USB-re, Zune-on rányomsz Settingsnél az Updates-re, majd pár másodperc után (mikor még keres) megszünteted a netkapcsolatot, és ha szerencséd van, kiírja úgy fél perc után, hogy van elérhető frissítés, ekkor újra bekapcsolod a netet, letöltöd, telepíted, örülsz. Ha nincs szerencséd, próbáld újból.
-
HuMarc
veterán
Sziasztok!
Használ valaki WP8-at Linux-szal? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire "kompatibilisek"?
-
oilver1
tag
Valakinek van róla híre, hogy független Lumia 710-re megjött-e már a 7.8?
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
HuMarc
veterán
válasz Bogyó bá' #11631 üzenetére
Ööö... ezt értenem kéne?
@emvy (#11632): Köszi! Rákerestem, Winenal fel lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Wp8-nál van arra lehetőség, hogy a telefonon található zenét elindítsam a számítógépen, mondjuk windows media playerben? Ugyan azon a hálózaton vagyok mint a számítógép. Az előző HTC telefonom gyárilag tudta ezt, Samsung-on alkalmazás kellett hozzá a google.play-ből. Itt van ilyesmi? Tehát ha fut a gépen a media player, és én mondjuk a konyhában úgy gondolom hogy elindítanék valami zenét, akkor telefonról is tudjam stream-elni?
Köszi:-)
-
marcusa
addikt
Könnyen lehet...
Most két win7-es számítógép van otthon, a zenéket, filmeket media playerrel bármelyiken el tudom indítani, mindegy hogy fizikailag melyik gép merevlemezén található. Ugyan így volt az előző htc telefonomban, hogy a zenelejátszóban ki tudtam választani, hogy melyik eszközön akarom elindítani a zenét, telefon, pc vagy laptop. Kiválasztottam, és akkor a számítógép hangszóróin szólalt meg a telefonon elindított zene, remélem érthető:-)
-
daniel909
addikt
-
marcusa
addikt
válasz daniel909 #11643 üzenetére
Igen, köszi, ilyet már találtam, de az a baj, hogy nem ezt keresem. A HTC telefonomban a gyári zenelejátszóban volt egy olyan gomb a felső részen, hogy "kimenet". Arra ráböktem, és ott felsorolta a telefonnal egy hálózaton lévő lejátszó eszközöket, köztük a pc-n éppen futó winmedia playert. Ha arra ráböktem, akkor a telefonon tárolt és épp lejátszott zene elhallgatott, és elindult a számítógépen a media playerben, akár úgy, hogy a gépen nem is volt rajta az a zene. De ahogy most keresgéltem, nem nagyon találtam én se erre még megoldást
:-)
-
laccy88
senior tag
a mai napon, 2013.02.07-én csütörtökön sikerült a HTC Mozart típusú készülékemet 3 fázisban, internet kapcsolat megszakításos módszerrel Windows Phone 7.8 rendszerre frissíteni
észrevehetően egy hangyányit lassabb, de nem zavaró, ugyanúgy szuper mint eddig volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest