Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
Miert lehet az, hogy nem szinkronizal le minden kontaktot a telefon? Frissites utan (NCS-hr) ket hettel feltunt, hogy hianyzik egy, amihez online feluleten beirtam egy email cimet, es megjelent vegul. De ma latom meg ketto hianyzik. Es mindezt kevesebb mint 50 kontaktbol, mert csak a fontosabbakat irtam be a lumiara.
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
daniel909
addikt
válasz legiaap #12843 üzenetére
na ez nekem tetszik. bár tulajdonképp semmi extra, de jó h a 820-ra ütött inkább.
szvsz azért nem tesznek bele 1gb ramot, mert középkategóriás telefon. másrészt nincs akkora jelentőssége szerintem. enyémben is 512mb van, és eddig egy játék nem ment fel emiatt, és kész is. jól van ez így szerintem.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudna valaki segíteni abban, HTC Radarról, hogy tudnám a zenéket átmásolni a Lumia 800--ra ?
Ha lehetne egy részletesebb leírást szeretnék kapni lehetőleg lépésről*-lépésre akár priviben is kezdő vagyok számítógépen ,és a telefonon is, még soha nem csináltam ilyet, béna vagyok hozzá.
Megértéseteket köszönöm, és a segítséget is ! -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Van egy L800-am. Egy éves, tegnap meghalt. Feltettem a kocsiba töltőre, kiírta, hogy húzza lefelé a kikapcsoláshoz, majd mikor hozzá értem rezgett és kikapcsolt azóta halott. Próbáltam flashelni, de mikor indítom recovery-t akkor azt írja, hogy húzza ki, kapcsolja ki és csatlakoztassa újra, hogy nyomja a hangerő + gombot. De csak ennyi, tovább nem megy. Este felraktam töltőre, reggel nyomom a bekapcs gombot, villant hármat a képernyő, de semmi rezgés, azóta se tudom csatlakoztatni.Merre keresgéljek.
Nincs kedvem két hétre leadni.
Ha szétszedem és kiveszem az aksit az segíthet? Mert ezt még nem próbáltam mivel nincs itthon T-5-ös kulcsom ami beérne a fedél alatt lévő csavarhoz. -
Maateeo
aktív tag
válasz Gerisz #12854 üzenetére
andrás47: Radar -> számítógép -> L800
Gerisz: A legolcsóbb és legcélravezetöbb megoldás pedig az, hogyha leadod. Kérj addig cserekészüléket, ha nincs otthon másik elfekvöben.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
peterk
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy tök felesleges is. Ugyanaz a helyzet, mint a PC világban. Az emberek zöme laptopot meg alap desktop configot vesz, mert webezik, facebookol, zenét hallgat, nem pedig a legújabb crysis-al nyomja full felbontásban. Aki játszani akar, az megveszi a neki való videokártyát, négymagos procit és rak a gépbe min. 8G ramot. Aki telefonon akar nyomulni a legújabb, legdurvább játékokkal, az tud venni 1GB-s telefont. A többségnek viszont felesleges, mert nem játszik ilyenekkel, és kibírja anélkül az 1-2 nagy igényű app nélkül, aminek 1GB kell. (App-ból nem sok ilyen van.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
legiaap
félisten
Az App Flw csempéje ugye mutatja, hogy mennyi app van fent a Store-ban. Mindig lesem és folyamatosan több app kerül fel, viszont a Store-ban az új appok közt sosem találok újat. Akkor hogy is van ez?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Nekem az áruház csempén Sosem jelenik meg,ha egy appnak van új verziója,illetve amikor Belépek az áruházba még akkor sem mutatja :/ nem tud vki erre vmi megoldást?:/ -
Lall
veterán
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #12869 üzenetére
Alapvetően a 820-nak kellene annak lennie, és a 720 lehetne WVGA. Ha jól emlékszem, egyelőre csak a 920 rendelkezik HD kijelzővel?
(#12871) crey
Igen, a konkurenciát tudom, de azért az gáz, hogy a Nokia kint van már 3 cuccal, és további 2 már be van jelentve, tehát 5-ból csak egy egyelőre a HD cucc. Elég szerény.
Persze, gondolom majd a Lumia 1000 (?) majd beáll másodiknak.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Az az elég szegényes, hogy ha emlékezetem nem csal November óta 3+2+1 készülék került bemutatásra (amit rendelni is lehet). Azaz 6.
Jó reggelt Vietnám, ez megint nagyon karesz lesz. Az MWC-n ha legalább kelleni fog 7-8 új készülék.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
legiaap
félisten
Nekem az a bajom, hogy a nokedli egyre több középkategóriás gépet ad ki és igazi nagyágyú meg majd lesz egy. Azt ha valaki a legjobbat akar venni nem lesz választási lehetősége.
Ez az "eszi, nemeszi, nemkapmást" felfogás nagyon nem tetszik.
Valamikor még felsőkategóriában nyomultak a WP-s telók, hát nagyon elkurvásodni látszik ez a folyamat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz legiaap #12874 üzenetére
Hát figyi... Egyfelől nagyon korlátozottak a lehetőségek a hardveres korlátok miatt - nem támogatott a FullHD kijelző, a nagyobb felbontású fényképező szenzor, 4 magos SoC-ok, vagy épp egy rendes qwerty - ez a rendszer hibája.
Innentől kicsit behatároltak a lehetőségek, hogy mi is lesz a csúcsmodell, és hány variánst is gyártanak belőle.
Viszont a WP terjedéséhez (amit mindannyian várunk) a közép és alsó kategória letarolása szükséges, máshogy egyszerűen nem megy.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem az 1080p kijelzők korában, így hogy a WP azt nem is támogatja, a Nokedlitől (legiaap után szabadon) a 920nak, 820nak és 720nak is illene 720p-nek lenni, a 620 meg 520 pedig megmaradhatna WVGA-nak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legiaap
félisten
Nagyobb felbontású fényképező???
Most fogják bejelenteni majd a 808 WP-s megfelelője.
Amúgy meg miért is a középkategória a lényeg???
Nem értem. Az almákat mindenki viszi, a GS2-őt, GS3-at is, a Note-okat pedig már meg sem említem. És azok nagyon nem a középkategóriában nyomulnak.
Eddig akinek a kezében WP-t, láttam vagy 8X vagy 920, volt. A többit annyira nem kapkodják el.
Szóval nagyon is lenne igény több komolyabb gépre.
Azért azt hozzáteszem a fentebb leírtakat UK szemszögből nézem.
Lehet otthon középkategórának jobban örülnének, de elég kicsi piac az otthoni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #12877 üzenetére
Az Alma egyéni terület, azt ne is nézd. A Samsung népszerűségét az alsókategória és az Android határozta meg. Olyan alsó kategória ami a WP-n nem is létezik, a 610 (no meg a WP7) pedig túl nyesett volt a népszerűsítéshez.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
jo, azert ezt a 808 wp-s megfelelojet nem kellene elkiabalni, mert csunya pofaraeses lehet belole hetfon. aztan majd megy a siras, hogy "nem ezt igertek".
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
Nem a népszerűségről beszéltem, hanem arról, hogy az almákat és a többi felsoroltat viszik, mint a cukrot. Hidd már el, hogy külhonban ha majdnem ingyért hozzád vágják ezeket a telefonokat, akkor nem a közép kategóriát fogja választani az ürge. Nap mint nap látom.
Amúgy nem értem az alma miért egyéni terület.
Tartom magam, ahhoz, hogy igenis lenne igény több felső kategóriás WP-re és ha nem lesz ott választási lehetőség akkor be fogja bukni a wp és ezen a közép kategória sem fog segíteni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Értem én, hogy az SGS III és II eladásaitól már hanyatt kell vágnom magam, de a napi majd egymillió droidos aktiválást nem az eladott SGSIII-ak teszik ki, hanem a Minik, Acek és a galaxy család egyéb vackai. Ja meg a ZTE-k, Huaweii-ek, és egyéb ipari hulladékok.
"hogy külhonban ha majdnem ingyért hozzád vágják ezeket a telefonokat, akkor nem a közép kategóriát fogja választani az ürge. Nap mint nap látom." - yep, Nyugat-Európa szerencsésebb felén, illetve az USA-ban. Mindenhol máshol, ahol mobiltelefónia létezik, ott a hulladék megy
Tartom magam, ahhoz, hogy igenis lenne igény több felső kategóriás WP-re - ezzel meg senki nem vitatkozik, de szerintem nem ez a platform legégetőbb problémája
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #12881 üzenetére
Senki nem mondja, hogy nincs igény, csak nem az viszi a boltot. A felsőkategória akkor megérős biznisz, ha van már bejáratott, kiépített vevőköröd, ami eltart. A Nokiának már jó ideje nincs.
-
peterk
senior tag
Felső kategóriára annyira lenne igény, mint alsó kategóriára. Ma a mobiltelefon világot két piac mozgatja, az amerikai és a kínai. Előbbiben lehet nagy számban eladni az iPhone-t, SGS3-at, és WP csúcstelefont, utóbbiban viszont a közép- és alsó kategória tarol.
Megjegyzem, az igények is változhatnak. A barátom például Apple felhasználó. Évek óta csak Apple terméket vesz, a notebookja, desktop gépe, tabletje, telefonja, mindene Apple. Megszerette, bevált neki, a pénz meg nem faktor nála, ha valamit jónak talál. De az új iPhone-t már most mondja, hogy nem fogja megvenni, mert egyszerűen túl nagy lesz. Banális, de így van. Most azon agyal, hogy mit vegyen, mert évente szeret telefont cserélni, de nincs nagyon mire. Vicces, de az új Nokia WP8-asokban gondolkodik, ha lesz belőlük nem alsókategóriás, 4" körüli méret.
-
-
legiaap
félisten
válasz peterk #12884 üzenetére
Kínában közép és alsó kategória megy...ezt ugye csak viccnek szántad.
Pont ők azok, akik mindenből jobbat erősebbet kapják.
Nem egyszer volt már, hogy kihoztak egy telefont azt örültünk, mint majom a farkának azt kína kapta, mi meg egy kicsivel gyengébbet kaptunk euban.
Amúgy mondhattok, amit akartok a baráti körömben, a melóhelyemen (most akkor UK-t direkt nem mondok) minimum iphone 4 szintű, de inkább annál erősebb géppel megáldott telefonokat használnak.Peace
-
HKorn
veterán
Szerintem ő az iphone 6-ra gondolt ami majd 4,7-es kijelzővel jön asszem, de nem tudom, nem követem az almás híreket, csak mintha olvastam volna valahol ilyet.
Egyébként ezzel egyet kell hogy értsek, nálam is 4" a határ, egyszerűen onnantól felfelé már kényelmetlen.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Mi van olyankor, ha bankkártya meg van adva, aztán jól elveszítem/ellopják a telót? Le lehet valahogy lőni, hogy ne tudjanak vásárolgatni a marketen?
Run&Ride
-
Blyan
félisten
Honnan veszitek ezt? Szvsz a következő iPhone egy felturbózott 5-s lesz, mondjuk i5s néven. Hatos iPhone kb. másfél év múlva várható talán, es hogy 4,7" lesz-e? Hát ez nagyon erős prognózis így, most.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
A mobilarénás fórumozók nagy része külföldön dolgozik? Már nagyon sok embernél olvastam pl. UK-t. Kéne egy szavazást indítani.
-
peterk
senior tag
Én sehonnan, nem vagyok almás, nem nagyon ismerem a híreket sem. Ahogy említettem, a barátom az, és ő mondta, hogy a következővel bajban lesz. De nem az iPhone volt a lényeg a mondanivalómban, hanem az, hogy még okostelefon vásárlók között is van sokféle szempont, nem csak az, hogy minél nagyobb felbontású és minél izmosabb legyen a kütyü. Én pl. informatikus vállalkozó vagyok, így az alkalmazottaim, a partnereim zöme műszaki érdeklődésű ember, de nem általános, hogy mindenki a legújabb csillivilli döggel szaladgál. Néhányan igen, akik "mobilfónok", de a többség nem. Az unokaöcséim korosztályában, a tiniknél, fiataloknál több komoly masinát látok, mint az üzleti partnereimnél.
Megjegyzem, ha már szóbajött, szerintem előbb-utóbb ennek a trendnek, hogy a csúcstelók ekkora tepsik, vége kell, hogy legyen, mert valóban kezdik elérni a kezelhető méret határát. (Számomra már túl is lépték, nálam is kb. a 4" körül van a kényelmesen kezelhető határa.) Abban a világban, ahol a teló mellé lassan mindenkinek tabletje is van, nincs értelme a nagy dög telefonoknak. Majd lesz más ami miatt csúcsteló lesz egy csúcsteló.
HKorn: A windowsphone.com-on jelentkezz be a live id-del, majd jobb felül lesz egy legördülő menü. Ott válaszd a "telefon nyomon követése" menüt. Azon belül meg tudod nézni, hogy éppen hol van (ha be van kapcsolva a teló), és le is tudod tiltani, illetve akár az egész telefon tartalmát töröltetni tudod távolról. (Az se gond, ha éppen nincs bekapcsolva, a legközelebbi bekapcsoláskor törlődni fog minden.)
-
félisten
válasz Воланд #12880 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz 1000es. Csomó helyen még csak most terítik a 920at. Vagy az van, hogy a 920 átmeneti modell, amit kétlek, vagy az, hogy bejelentik, de még nem lesz elérhető, ami öngyilkosság lenne, vagy nem jelentenek be semmit.
En az utóbbira szavazok.
while (!sleep) sheep++;
-
petroleumlam
tag
Akkor felmész netes felületben az accountodra és törlöd róla a bankkártyát. Ebben a nyomkövetős cukiságban ne bízz meg. Most próbáltam ki. Az enyémet baromira nem látja a nyomkövető (ugyanis kakapcsoltam, márpedig a tolvajnál is ilyen állapotban lesz). És nem is kapcsolom be, mert egyrészt jobban meríti az amúgy is gyér akkut, másrészt nekem ne térképezze fel a Microsoft a mozgási területemet. És senki se. Ha meg ellopják, vagy elhagyom mert balfácán voltam, akkor úgy kell nekem. Lehet rá sms-t küldeni -írja a netes felület- csak szerintem első dolga az lesz a tolvajnak, vagy megtalálónak, hogy a simkártyát kicserélje a sajátjára. Azt meg ugye nem tudod és a sajátodra meg hiába küldözgetsz sms-t ha nincs is benne a telefonban.. Egyébként előre látó ember netkártya számmal párosítja az accountját és azon nem tart pénzt. Így vásárolni se lehet vele. De hát nem vagyunk egyformák.
Egyébként nagyon elment a fórum a találgatások felé, már oldalakon keresztül ezt olvashatjuk. Úgy kell sasolni ha valami infót akar gyűjteni az ember. Biztos itt kell azt megvitatni, hogy kinek a kollégái milyen telefonnal járnak?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Igy egy het utan elegedett vagyok a lumia800-al, kicsit lehetne gyorsabb, de a design majdnem karpotol. Viszont smut szeretnek, ajar fel even belul, hasonlo meret,design, minoseg, csak Eros has es jo kijelzo. De men hiszem, high less hasonlo meret...
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest