Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1081 üzenetére
Hopp, ezt a hozzászólásod csak most láttam. Szóval köszi, már tárgytalan, a WinToFlash progival megoldódott a problémám.
-
Matthew
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1024 üzenetére
Ok, köszi, este megpróbálkozom vele.
-
Matthew
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1019 üzenetére
Ez egy gyári lemez, Samsung System Recovery Media felirattal. Vagy már a kérdést sem értem?
-
Matthew
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #985 üzenetére
Már a harmadik ISO készítő progival próbálkozom (nero, ultraiso) de ezzel sem megy. Mindig azt írja ki, hogy nem valid az ISO, mindet konvertáltam az általad linkelt app-al.
Rosszul csinálok valamit? -
Matthew
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #985 üzenetére
Igen, ez volt az alapprobléma.
Köszi a segítséget mindkettőtöknek! -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Egy láma kérdés következik. Hogyan tudom egy Win7 Starter-el előtelepített netbook-on újrahúzni az oprendszert?
Egy használt gépről van szó, kaptam hozzá egy "System Recovery Media" feliratú lemezt amit PC-be rakva elindul egy Win7 telepítő(?)...
A gép: Samsung N145Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest