Új hozzászólás Aktív témák

  • fonok87

    aktív tag

    Sziasztok, BÚÉK!
    Hűde rég jártam erre :)
    Kérdésem volna - nem új, időnként előkerül itt: keresem a legtartósabb hűtőfolyadékot. Kinézet sokadlagos, zárt házba kerül. A jelöltek: gyári színtelen (EK vagy Alphacool, de ha tudok jobbat, érdekel); desztvíz+alkohol (etanol és izopropil is van kéznél); bármi egyéb, amiről saját tapasztalat vagy megbzható infó van :)
    Szerk.: autós fagyálló nekem nem szimpatikus, de úgy láttam a topicban sem népszerű. Úgy tudom, lerakódás kockázata magasabb, és pont ez lenne az egyik probléma amit meg akarok előzni.
    Amire kell, ha valakit érdekel:
    Eljött az ideje, hogy tisztességben megőszült GTX1070-es kártyámat lecseréljem. Nem adom el, a szerverembe fog átkerülni. Filmeket transcode-olni, biztonsági kamera szoftvert támogatni, mindenféle dologgal tanulás céljából szórakozni. Nem szedem le róla a full cover blokkot, mert azzal együtt már összegyűlt a cucc fele a szerver vízhűtéséhez is :D A 3 évvel ezelőtti házcserénél kikerült 5,25" D5 tartálynak van hely benne. Találtam nagyon akciós, 120-as Alphacool réz radikat, megrendeltem mellé egy D5 pumpát, proci blokkot és a régóta kinézett TPV fittingeket és csövet. Nem tervezem / szeretném 2-3 évente 1 alkalomnál többször karbantás miatt szétszedni.

    [ Szerkesztve ]

    Truss me, I'm an engineer.

Új hozzászólás Aktív témák