Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz MageRG #25556 üzenetére

    Miért erőlteted? Nem ciki ez a mesterkélt értetlenkedő póz? :F

    Egy sportcsapat (vagy bármi más: cukrásztanoda, festőszakkör, táncház, varrókör, versmondó egylet, bélyeggyűjtő klub, vitorlásgyártó cégeket egyesítő szakmai kamara, AKÁRMI, ami NEM vindikálja magának TÉMAKÉNT SEM, hogy a TÁRSADALOM ÁTVÁLTOZTATÁSÁNAK JOGÁT GYAKOROLJA IDEOLÓGIAI ALAPON POLITIKAI SÍKON ÉS ERŐSZAKSZERVEZET MÓDSZERES ALKALMAZÁSÁVAL) nem az ateista állam szinonimája, amiről eredetileg szó volt .
    Ez érthető? Felfogod a tartalmat, amit írtam - immáron harmadszor ebben a threadben (tehát kezdve az első #25537 számú kommenttel)?
    Vagy nem? Kezdjük az abc megtanulásával, aztán tanuljunk meg együtt olvasni, meg értelmezni...?

    MIÉRT TERELSZ, CSÚSZTATSZ MÓDSZERESEN (ha már beleálltál egy mással zajlott threadbe)?
    Mi a célod vele, milyen szándék vezérel? (tudok rá saját választ feltételezni - ld. első mondat -, de a tiédre vagyok kíváncsi)
    [Az igazság érdekel? A másik véleménye/álláspontja érdekel? A saját vélt/valós igazad érvényre juttatása motivál, a másik mondókájának kiforgatása, torzítása által? Bármi egyéb ok vezet/hajt...?]

    (kiemeltem - különbözőképpen az eltérő vonatkozású - hangsúlyokat, mert nem élőszó, és szemmel láthatólag problémát jelent a szöveg értelmezése, hátha ez segít...)

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák