Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Noddy #14743 üzenetére

    "Átokká lenni, megaláztatni a másikért. Ezen gondolkozz kicsit."
    gondolkoztam. sovany.

    meg egyszer: a sztori szerint isten, orok elettel. szoval akarmit is csinal, az legfeljebb egy kiserlet, szamara egy atmeneti allapot, hiszen sem felelemre se ketelyre nincs oka.

    gondolom annyi megalaztatas neki egy keresztre feszites mint ahogy te felszeded a szart a kutyad utan (meg akkor is ha csinos lanyok vihognak az utca tuloldalan). mar elnezest a hasonlatert, de ez jutott eszembe. kb ennyit vagy meg kevesebbet szamithat neki az o idosikjan es magnitudojaban. ebbol nagy ugyet csinalni elegge felfujt dolognak tunik szamomra.

    viszont negyven evig egy kapagyarban dolgozni az allat munkavezeto keze alatt, ket muszakban, kajat tenni az asztalra minden nap es felnevelni harom gyereket, az teljesitmeny, az aldozat. az nem par ora szivas, hanem az egesz elet.
    am amikor egy allitolagos isteni hatalommal biro leny porul jar de lerazza magarol mint kutya a vizet (hiszen feltamadt, nemdebar?), akkor teleirnak egy konyvet arrol hogy mennyit szenvedett a sajat maga altal kitalalt, vegrehajtott es elbukott emberkiserletben... raadasul sonkat kell enni a tiszteletere! :)

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák