Hirdetés
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz ErosenZold #12322 üzenetére
Nos, én nem égettem embereket meg a hitük miatt, sőt meg sem kínoztam őket. Az inkvizítorok egy elnyomórendszer eszközei voltak, és a kereszténység is csak eszköz volt a kezükben a hatalmuk érdekében. Ez minden totalitárius rendszer velejárója. Még a humanizmus eszméit is a saját hatalmuk megerősítésére használják fel... és ez nem a humanizmus hibája...
Ezért én nem vagyok egy lelki közösségben azokkal az emberekkel, akik ezt tették anno.Én toleráns vagyok mindenkivel, aki nem vallásos. Vallásossal is az leszek, addig amíg szépen csöndben titkolja a nézeteit. Ez nem tolerancia, ne nevezd annak... ez arrogancia. Amit írtál az nem tolerancia, max a tudatlanság békés homálya... mert te addig fogadod el a másikat, amíg meg nem tudod róla, hogy keresztény...
www.refujvaros.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest