Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz hallari #12216 üzenetére

    Szia!

    Ajánlom figyelmedbe a Máté 24-et. Hány háború volt már azóta, mennyi földrengés? Az utolsó időben élünk már Jézus halála óta, és teljesen mindegy, hogy az EU az a birodalom, vagy Kína vagy az USA. Teljesen mindegy, mert az ember romlottsága mutatkozik meg. És nem visz üdvre senkit, ha a napokat és heteket számolgatja.

    Nekem a legfőbb bajom azzal amit képviselsz, hogy sehol nincs benne az evangélium. Pedig az egész Írás róla szól. Hol beszélsz az ítéletről és hol beszélsz Jézus áldozatáról, Isten szeretetéről? Se Isten igazságáról, se szeretetéről nem mondasz semmit. Pedig Pál az egyik legaktívabb apostol ezt tette és Jánosnak is ott van az evangéliuma és 3 levele a Jelenések könyve mellett, de abban is Krisztus ragyog fel.

    Pál rómaiaknak írt levele
    16,25 Akinek van hatalma arra, hogy megerősítsen titeket az én evangéliumom és a Jézus Krisztusról szóló üzenet szerint - ama titok kinyilatkoztatása folytán, amely örök időkön át kimondatlan maradt,
    16,26 de most nyilvánvalóvá lett, és az örök Isten rendelkezése szerint a próféták írásai által tudtul adatott minden népnek, hogy eljussanak a hit engedelmességére.
    16,27 Az egyedül bölcs Istené a dicsőség, a Jézus Krisztus által örökkön-örökké. Ámen.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák