Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ab13
csendes újonc
2025. jan. 1 tol one.hu
"A Vodafone Magyarország Zrt. elnevezése 2025. január 1-jétől, a névváltozás cégbíróság általi bejegyzésének megtörténtével,
One Magyarország Zrt. elnevezesre valtozik... A Szolgáltató honlapja a www.vodafone.hu címről www.one.hu címre változik" -
szabeska
addikt
válasz Okosandroid #137283 üzenetére
És ide miért nem enged belépni a megfelelő jelszóval? Vodafone oldalára simán beenged Telefonos appba sem tudok bejelentkezni...
"Nem várt probléma történt a bejelentkezés során. Kérjük, próbálkozz újra. Ha a hiba megismétlődik, keresd ügyfélszolgálatunkat"
F1
-
Zorro(hun)
tag
válasz kavics #132771 üzenetére
Üdv,
Ha valakinek az alábbi üzenet jönne elő a web-es ONE TV felületen:
"A Selfcare alkalmazás az online ügyfélfiókodban és a médiabox-on is elérhető."A VTV-boxon (Selfcare) kívül Mobilon a MyVodafone APP-ban is törölhetők az eszközök és a böngészők! A WEB-es felületen keresztül nem lehet sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz Zorro(hun) #137308 üzenetére
Arra figyelni kell hogy az app cache (vagy az appot) illetve a webes böngészöböl a one tv cookiet törölni kell.Különben "ez az eszköz törölve lett vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal" üzenet jön és emiatt nem enged be
[ Szerkesztve ]
-
Bocs, mostanában nem követem a topikot, de olvasom, hogy elkezdődött az átállás One-ra. Akinél az új szoftver fut a box-on, az már IPTV-s, vagy a One-nak is szüksége van a koaxra DVB-C-vel?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
anglergab
addikt
válasz Zorro(hun) #137308 üzenetére
Ugyanúgy működik, mint a VTV, azzal sem lehetett webről törölni böngészőt vagy eszközt, csak Selfcare-rel boxon vagy MyVodafone app-ból, pl. azoknak, akiknek nincs box-uk (VTV app/web-only előfizetők).
A MyVodafone app-ban pedig hiába van ott a One TV, magadnak nem tudod átkapcsolni.
Meg kell várni, míg központilag átállítanak One TV-re.
Ekkortól csak One TV-d lesz, VTV már nem.Ugyanígy magadat nem tudod áttenni vagy áttetetni OTT üzemmódra. Ahol van ex-UPC koax, ott DVB-C módban fut a box. Ahol nincs (=nagyker területek), ott OTT módban. A kettőt között nincs átjárás.
Illetve a migráció folyamata alatt egy kis ideig hajnalban a VTV-be már nem, a OneTV-be pedig még nem tudsz belépni (web/app).
A box hajnalban újraindul, onnantól pedig már OneTV-s lesz. Érdemes a frissítés éjszakáján, hajnalán nem nézni a TV-t, lehet akkor nem fut le az frissítés teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz anglergab #137313 üzenetére
De nyilván áram meg internetkapcsolat kell a box-nak, azon megy le az új szoftver és az újraindítás.
Első indításkor pedig DVB-C módban kell csatornakeresés, természetesen a koax kábellel.
Különben nem lesznek ex-UPC koaxos csatornák, csak pár OTT-s (6 db, ezek egy része a rádió csatornák).
OTT módban egyáltalán nem kell/nincs csatornakeresés (soha), mivel nincs ex-UPC koax.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Na most jött a szokásos EPG frissítő, nem utasíthatod el csak egyszer című frissítés. Szerencsére nem a One agyhalál.
-
kezo0
addikt
válasz cocka #137315 üzenetére
Nekem is jött. Onnan tudom, hogy eredetileg a Spektrumon volt a box, aztán egy darabig a tévével HDD-re rögzített műsort néztem, majd amikor visszaváltottam a boxra, az már az M1-en volt. És az update után szokta azt csinálni, hogy az M1-re vált. Szóval időközben lefutott egy frissítés.
Amúgy nekem ezen a héten (okt. 14-18. között) kell érkeznie a boxokra a One-nak, de sms még nem jött. Vagyis akkor holnap kell(ene) jönnie az sms-nek, és pénteken kell(ene) megtörténnie az átállásnak… Kiváncsi vagyok.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
cocka
veterán
válasz kezo0 #137316 üzenetére
Várjál és az a vicces, hogy most véletlenül észrevettem, hogy persze lejátszás közben megjelent ez a szar és rögtön nyomtam egy visszavonást. De tán még 20 perc se telt el és már azt látom, hogy frissít. (nem nézem a képet nonstop, mert csak felveszem) Ezért simán előfordulhat, hogy lemaradok róla.
És az update után szokta azt csinálni, hogy az M1-re vált.
Igen, ismerős. Mert amikor viszont valódi frissítés jön, amit akár a menüből is lehet "provokálni", akkor asszem egyrészt nem ilyen agresszív, másrészt marad azon a csatornán, amit épp utoljára néztél.
Nekem láthatáron sincs a One, de hogy őszinte legyek abszolút nem bánom.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Szüleimnél bekötötték az 1000/40-es netet. Vezetéken elég jól hozza az elvártakat, viszont wifin kb 60/35-öt tud. 2,4 ghz-es hálózatot használnak.
Van esetleg valami okosság a wifi gyorsaság növelésére?
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
5 Ghz kilőve, anyum telója eldobja állandóan. Ezért lett 2,4.
Mi az a modem bridge?
És tudnátok ajánlani elfogadható áron egy nagy hatótávolságu routert?
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
zzola
titán
Ha gigás a net akkor Arris modem van. Én először kérném, hogy IPv4-be állítsák át, majd ha megvolt, akkor jöhet a bridge mód, ezt is 1270-en kell kérni. Ez utóbbival gyakorlatilag a szolgáltatói eszköz csak kábelmodemként funkcionál, minden más funkciót a saját eszköz végez el. A "milyen routert?" topicban érdemes körbenézni.
Én saját routerrel ~500-700 Mbit-et el tudok érni, a szolgáltatói eszközzel ennek töredékét csak.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Szevasztok. VTV s vagyok még és Pc n szeretném nézni a műsort. Eddig beírtam: Tv.Vodafone.Hu és működött, de most nem. Mi változott?
-
diab_303
csendes tag
Probalt mar valaki MOCA -t hasznalni a Vodafone / UPC digitalis kabeltv halozatan (koaxon) lakason belul? Lehetseges? Annyit tudok, hogy 850-1500mhz kozott mukodik, de nem tudom, hogy az kabeles internet / tv-adas (meg a szerelok, amikor az egesz hazban elmegy minden.. ) mit szolna hozza.
-
scott_free
senior tag
Üdv,
ma meghozták a modemet végre a Vodafone-os gigabites nethez (telekom területen). KAON PG2141N
Elvileg 1000/700-as a sebesség, viszont kábelen is max. 750/700-at mérek rajta a vodás tesztoldalon, a speedtesten még kevesebbet.
Cat5e kábellel kötöttem össze a laptopot (csak ilyen van itthon), ez okozhatja a kisebb eredményt? (érdemes beruházni egy Cat6/6a/7 kábelbe?)Wifin közvetlenül mellette állva 500/500-at mérek, másik szobában már jóval kevesebbet.
Ez ennyit tud, vagy van vmi beállítás/trükk, amivel ténylegesen el lehet érni az 1 gigabites letöltést?
Köszi!
-
boborján2
aktív tag
válasz scott_free #137333 üzenetére
Nem ,mert alapvetően 100m-ig a cat5e gigabitet tud.
Ha pedig 700-at mérsz akkor gigabites a link a két eszköz között. A hibát máshol kell keresni
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Az nem a garantált sebesség, plusz a 750/700 mire nem elég?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
tuto558
aktív tag
Ha speedtest weboldalon mérsz, az adhat fals eredményt, böngészőfüggő. A speedtest applikációt töltsd le a windows/microsoft store-ból ezesetben, az pontosabbat mér.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
kezo0
addikt
válasz gduck #137332 üzenetére
Ma jött egy ilyen sms, ami a szöveg alapján anyám előfizetésére vonatkozik, mivel nála nincs VTV box, csak régebbi fajta Cisco, meg mediacard (és az ő előfizetéséhez is az én mobilszámom van kapcsolattartásra megadva):
Már csak az a kérdés, hogy akkor mi lesz az én átállításommal, amire vonatkozóan egy másik sms-nek is kellett volna jönnie, aminek a szövegében szerepel a VTV box is...Továbbá az is egy kérdés, hogy a frissítés lefutásához az kell-e, hogy az adott hajnali órákban bekapcsolva legyen végig a box, vagy épp ellenkezőleg, ha használom, akkor nem tud rendesen megtörténni az update? Mindkét verziót olvastam már.
-
Voice24
őstag
Én is a speedtest appot javaslom.
Nálam is a Kaon modem van telekomos optikás területen, és az app ezt méri: -
gduck
addikt
válasz kezo0 #137338 üzenetére
Hát ez alapján még akár egy szombat hajnali frissítés is elképzelhető, szerintem a 18-a péntek este ebben az esetben a szombat hajnal. De ezt csak egy bennfentes tudná megmondani
"...
2024.10.14. és 2024.10.18. között megújítjuk a Vodafone TV otthoni szolgáltatásunkat,
...
- A frissítés az éjszaka folyamán zajlik, ezért előfordulhat, hogy hajnali 2 és reggel 5 óra között szolgáltatáskiesést tapasztalsz.
- A Vodafone TV médiabox újraindulása hajnali 2 és reggel 5 óra között várható.
..."[ Szerkesztve ]
-
-
kezo0
addikt
válasz zzola #137344 üzenetére
Ja, hát én is olvasom a beszámolókat, nem csak itt, hanem a Vodafone-os fb-csoportban is, és bizony elég kevés a dicsérő szó.
De legalább válaszolnak az appal kapcsolatos véleményekre, még ha nem is túl sok konkrétummal…
-
kezo0
addikt
válasz kezo0 #137338 üzenetére
Na, hát beköszöntött okt. 18., és én változatlanul VTV-s vagyok. Valamit megint elcsesztek, vagy minimum nem jól fogalmazták meg az értesítést. Mert ha holnap hajnalban állítanak át, akkor az már okt. 19. (És akkor ahhoz ugye még ma kéne egy sms-t is küldeniük.)
-
Adams84
tag
válasz kezo0 #137347 üzenetére
Szerintem az e-mail és SMS értesítést is édesanyád előfizetésére vonatkozóan kaptad, nem a sajátodra. Már írta 1-2 fórumtárs korábban, hogy bár nincs Vodafone box nekik (sőt, volt olyan, akinek csak 3 mediacard van), de mégis az volt az e-mail értesítésben, hogy a box-ot frissítik a Vodás fiúk Ez alapján teljes káosz és félrevezető az értesítési procedúra ....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest