Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Premier előzetesen a Metro Awakening
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz Sword #136198 üzenetére
Én az 1. verziót javaslom, kevesebb hibalehetőség a modemnél. Főleg ha korábban is voltak gondjaid.
Mert ha nem lesz elég jelszint, majd lehet szívni mire feljebb csavarnak a ház erősítőjén, meg akkor másnál lehet a túl magas jel okoz gondot.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Mr Dini
addikt
válasz Toth_Jani #136182 üzenetére
Én lassan fél éve próbálok bejelenteni egy elég súlyos sérülékenységet a platformjukon, amivel feltételezhetően (többek közt) elő lehet fizetni régi és aktív tv előfizetőket bármilyen csomagra anélkül, hogy valakinek köze lenne a vodához... Nem nagyon jártam sikerrel. Végül lehet happy end lesz a vége, de ehhez kellett egy kapcsolat, aki ismeri a voda global egyik fejesét. Szóval vannak gondok a kommunikációval cégen belül is...
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Begi
senior tag
Gigabit Net vario +TV HD Családi vario 17000 helyett 9500-ért + készülékkedvezmény, még 12 óráig.
Várható újabb akció, ezzel az árral, vagy inkább húzzam be még most? (A készülékről nem született még döntés, és ez tart vissza) -
nihill
őstag
Sziasztok, ez mennyire egyedi dolog? Netes fizetés után írja a honlapon:
-
-
Sword
őstag
válasz garga01 #136202 üzenetére
Ez lett!
Jó a jelszint, 950/40 a net, tv tű éles, patent minden eddig. A beszerelő szaki hát..
Pro:
A lényeget jól megcsinálta, a szolgáltatás működik, minőséggel elégedett volt, a tv felé menő régi antenna kábelt észrevette, hogy rossz minőségű, kicserélte.
Con:
Nem tudom mi lett volna, ha egy nagymamának szerel, de minden kábelt úgy hagyott keresztben a lakásban, a csatlakozók, elosztók visszacsavarozás nélkül lifegtek a levegőben a fal mellett, a zsinór tartotta, a koax kábelek a szoba közepén, ajtón keresztül átvezetve, kvázi minden össze volt kötve, lengőkábellel.
Minden kábelrendezéssel, elosztó falra szereléssel kapcsolatos kérdésemre, hogy ezt nem kéne neki megcsinálnia igencsak kitérő vagy sima nemleges választ adott, na, mondom, akkor jobb is, ha nem nyúl hozzá.... Legalább hagyott a kábeleken métereket rendesen, hogy tudjak vele egerészni.
Az értékelés megtörtént.
IPV6 -> IPV4 / bridge mód még nem történhetett meg, a Vodafone még nem tudja, hogy kész van a szerelés vagy ennyi átfutási idő kell neki (6 óra alatt még nem látom, hogy aktiv lenne a szolgáltatás).The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
balierdos
újonc
Sziasztok!
Nem találtam megoldást egy problémámra:
Illegal - Dropped FORWARD Packet hibaüzenetekkel a naplóban egyfolytában szakadozik az internet. Mintha nem lenne biztonságos megnyitnom bizonyos oldalakat. Netbank, szolgáltatói ügyfélkapuk egyáltalán nem működnek. Bosszantó, de közben vicces, hogy a Vodafone számláimat is mobilnetről kell fizessem otthonról.
5-6 frissítésre betöltenek az oldalak, de nagyon bosszantó. Próbáltam wifivel, kábellel, és most Bridge módban, másik routerről wifizünk, de ugyanaz.
Ügyfélszolgálatnál 5-6 alkalommal próbálkoztam. Minden alkalommal frissítették a kütyüm, jelszintet néztek. Elsőre jött ki technikus bemérni, de nem nálunk, hanem oszlopon volt valami gebasz. Pár napra rá kijöttek, megcsinálták. A hibajelenség ugyanúgy megmaradt. Náluk minden jelszint okés, akármikor telefonáltam. Sebesség ok. TV is ok, bár néha az is mintha anomáliázna.
CH7465VF. Tavaly költöztettük. Régi helyen nem volt probléma vele. Cserélni nem akarják.
Mit gondoltok? Találkozott már valaki ezzel? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz balierdos #136214 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot, amennyiben kikapcsolt ipv6-al sem javul a helyzet nézd meg modem üzemmódban, ilyenkor a modem oldala a 192.168.100.1 címen érhető el és az eszköz szinkronizálása (bekapcsolása) után első három vezetékes eszköz kap ipcímet, amennyiben így javul a helyzet és szükséged van vezeték nélküli átvitelre érdemes venni gigabites routert. -
ledgeri
nagyúr
válasz nihill #136216 üzenetére
Annyiszor minimum... de ha a fizetős rendszer nem jelzett hibát, és még SMS-ed is jött akkor már átfutott annyira, hogy a weboldal -amíg frissü (api szinten)l- ne számítson!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tiédetis
senior tag
Megrendeltem a netet és hozzá a tv-t, 27.én jönnek. Kíváncsi leszek milyen ont lesz. Ja, v2 nem volt elérhető online rendelésnél
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
balierdos
újonc
válasz kabelmania27 #136215 üzenetére
Szia,
Ma délelőtt kértem az ipv6 kikapcsolást, illetve a bridge módot, mivel van saját gigabites routerem.
Úgy néz ki ezzel megoldódott. Működik! Rendesen jó élmény lett a netezés.Köszönöm a segítséget!
-
zoli62
addikt
Mire jó a Vodafone promótálta RTL+ Active? Az biztos, hogy az UEFA mérközéseket nem lehet nézni vele.
-
cocka
veterán
-
FattyDove
őstag
Kint van par vodas KÜF csomag. Bejelentkezes utan lathato
-
sniphoe
aktív tag
Ha esetleg másnál se lenne Budakalászon internet és TV, az ügyfélszolgálaton központi hibát mondtak.
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
F-ECT$
titán
Az MV1803 hibára (Vodafone TV App) van megoldás? Se 5g-n, se wifin nem megy az új telefonommal. A régin minden ok.
Azt vettem észre hogy a Drm státusz a régin "rendben", az újon "nincs rendben".
Dive ever, work never.
-
boborján2
aktív tag
válasz F-ECT$ #136229 üzenetére
Nekem egy régebbi xiaomi telefonom szórakozott a drm-el.
Nálam a netflix volt problémás ,mert drm hiányában csak SD minőség volt ,prémium csomaggal.Valahol a menüben jól eldugva volt rá mód ,hogy a DRM -et lehetett gombnyomással frissíteni. Talán ezen a vonalon kellene google kereséssel elondulni ,hátha megoldja.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
pjen
félisten
Üdv. Most hívótt a voda üzletkötője, hűség ügyben és szerinte a voda digi egyesülés már megtörtént, de ez a felhasználókat nem fogja érinteni. Marad minden ahogy edig volt.
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #136234 üzenetére
Azért már történhetne valami, vége lenne a találgatásnak.
-
MODERÁTOR
-
repvez
addikt
tudja valaki , hogy hogy lehet megnézi, hogy egy régebbi feltöltö kártyás készülék milyen csomagba tartozik és milyen percdijjakkal dolgozik ?
Illetve , hogy már csak egy féle feltöltö csomag létezik a vodánál ez a TUTI100+? vagy más is ami esetleg olcsobb vagy jobb ? -
petakpa1
őstag
válasz Intruder2k5 #136236 üzenetére
Az már 100%-osan eldőlt, hogy az összeolvadás után Diginel is megszűnik a tv adások CI+ kártya vagy külön STB nélküli nézésének lehetősége?
Van erről bármi hivatalos kommunikáció?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
MODERÁTOR
-
petakpa1
őstag
válasz Intruder2k5 #136242 üzenetére
És szerinted mi lesz helyette? Kötelező STB vagy CI+ kártyát is lehet, majd választani és azt tenni be közvetlenül a TV-be, hogy ne kelljen külön aramszopó STB még...
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
MODERÁTOR
válasz petakpa1 #136243 üzenetére
Szerintem lesz kártya lehetőség is meg box is, de ez tényleg csak tipp, nem merültem el nagyon a hírekben. Úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, úgyse tudok mit csinálni, azt kell majd elfogadni, lévén nálunk nem nagyon van más. Régebben volt Invitel, meg UPC, aztán jött melléjük a DIGI, ez most mind One lesz, és nem marad semmi más, leszámítva persze a műholdas és a streamTV-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest