Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Lenne olyan, aki mostanában kötött szerződést tv+internet csomagra?
Esetleg privátban is írhatna. -
Dzsekó
addikt
válasz kabelmania27 #122505 üzenetére
Szerintem azt nem fogom tudni megmondani, mert Ubee edzköz van még. A TV Kaon box-on van HDMI-n keresztül. A Kaon egyik menüpontja írja sok adónál, hogy gyenge jel szint és digitális jelminőség, ott csak hangfoszlányok jönnek be, és az infósávon alul írja, hogy nincs jel, kérem várjon. Néhány adónál viszont kíváló digitális jelminőség és gyenge közepes jelerősség mellett tökéletesen bejönnek ezek az adók. Ilyen pl. A Jocky TV. Ami nem jön be, csak hangfoszlányok pl. M1, Duna és még nagyon sok adó. Több nem jön be, mint bejön. Kint volt a technikus, nem csinált semmit, box nincs nála, azt meg kell rendelni, központi hiba és elment a technikus. Röhej. Ilyen már sok napja. Amire gondolok hibára:
1. Megnyekent a dekóder (bazi régi)
2. Megnyekkent a kódkártya (bazi régi)
3. Megnyekkent a fotón lévő elosztó (ez is bazi régi)
Csatlakozók széthúzva, összerakva, meghúzva, kódkártya megmozgatva, box többször is alaphelyzetbe állítva.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Ja és üfsz közölte, hogy nem lehet rendelni dekoder box-ot (második TV-hez szerettünk volna egy plusz box-ot rendelni), mert 5000Ft tartozás van. A havi számlák 12000Ft-osak, mind befizetve. Júniusban jött kettő, júliusban nem jött, augusztusi is 26-án fizetve. Mind 12 ezer Ft-os számla. Nem tudom ezt az 5000Ft-ot honnan vették. Erre ötlet? Fizetés csekken történik, ami csekket küldtek, az mind befizetve.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy ilyenkor mit tegyek ....
Arról van szó, hogy a mai napig sem a júliusi sem pedig az augusztusi számlát nem küldték ki/nem kaptuk meg.
2022.aug. 16-án felhívtam az ügyintézőt aki azt az infót adta, hogy nyugodjak meg majd küldeni fogják a számlákat és ha megkaptam csak akkor kell befizetnem a havidíjakat.
Ja és azt mondta, hogy ez az ő hibájuk ezért semmilyen hátrány nem lesz.
Erre föl ma kaptam egy SMS-t amiben felszólítanak a fizetésre és felhívták a figyelmemet ha 3 napon belül nem teszem meg akkor pótdíjat számolnak fel, ha ezt követően sem fizetek akkor megszüntetik a szolgáltatást ...Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dzsekó #122506 üzenetére
192.168.100.1 címen betudsz lépni az ubee oldalára admin párossal.
Érdemes a my vodafone oldalon befizetni a számlákat mert akkor kevesebb a havidíj.
Első kőrben tekerd le az osztó in bemenetéről a csatlakozót ha elmegy az adás és az ubee modemen a ds led villogni fog akkor rendben van.
Írd le, hogy az out kimeneten lévő kábel melyik eszközre van kötve.
A képen a tap kimeneten nincs semmi viszont ott van mellette egy F csatlakozó alatta egy F toldó, ha ezen a kimeneten van a box akkor az osztó kettes splitterre (5-1000Mhz CE felirat pl ilyen vagy ilyen) történő cseréjével javulni fog a jelerősség.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Grave_444 #122504 üzenetére
Hátha így előbb írtok.
Bekötés elött 18ezret el kellett utalnom. Annak az árát nem kéne beleszámolniuk a havi számlákba? Most jött meg az első teljes áron, illetve még magasabb is lett, mert 20-án számláznak, viszont 16-án lett beüzemelve.Az a kérdés az az összeg mire is kellett?
500megás internet L és a basic TV csomag, összesen 6190Ft/hó. -
cocka
veterán
válasz Harbinger85 #122503 üzenetére
Lehet kapni olyan eszközt, ami funkcióját tekintve olyan, mint egy VHS magnó. Csak szerencse kell ahhoz, hogy éppen kifogj egy használtat. És akkor belerakhatsz egy 2.5-es HDD-t vagy SSD-t és arra rögzít.
-
Toth_Jani
őstag
válasz cocka #122512 üzenetére
Pusztán annyit kellene megtenniük hogy legalább a Voda TV alkalmazást írják meg legalább Androidos TV-re, van olyan biztonságos mint a mobil, és a szolgáltató is jól járna hiszen nem az ő eszköze pusztul az előfizetőnél.
És ha jól tudom akkor a T-home az rendelkezik alkalmazással, vagy legalábbis a TV áruházában benne van.
Egyébként igen, a visszanézőt nézném közvetlenül bűvészkedés nélkül a tévén !![ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
Ez engem is érdekelne hogy mégis mi van. Én annyit tudok, hogy az előfizetőket valami új rendszerbe vezetik át, és ennek hatására, a My Vodafone-on nem tudok belépni hetek óta, valamint amikor egy média kártyás hibabejelentést tettem kb 40 percig tartott a beazonosítás telefonon keresztül.
Számlát pedig nem küldtek augusztusban, még jó hogy e-mailben jött értesítés és legalább a kártyás fizetés működött az oldalukon belépés nélkül.
Ez ami jelenleg megy már eléggé kritikán aluli, és az tuti hogy a szar rendszer majd szépen a késedelmi dolgokat befogja könyvelni, és utólag kell majd mindenkinek reklamálni meg korrekcióztatni, mert ez mindig így szokott menni ebben az országban, minden kókler szolgáltatónál.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Dzsekó
addikt
válasz kabelmania27 #122511 üzenetére
Bocsánat, épp szerelés közben fotóztam. TAP-ra van kötve az az F csatlakozó a toldóval (ezt a toldót nem tudom miért tették oda, ha nincs szerepe, akkor kiiktatható szerintem), ami a fotón a levegőben van éppen.
A lényeg, hogy az IN a bejövő (szerintem net modem felől jön), és az OUT-ra van kötve a TV box. A TAP megy tovább a másik szobába, ahol ismerősöm szerint a fali koax aljzatba van kötve (jelenleg üres). Úgyhogy a TAP után egy másik TV lenne majd, ami jelenleg nincs használatban, de tervbe van véve, ezért kérnénk a 2. boxot, csak kamuznak Vodafone-nál, hogy tartozás van. Az internet modem az első szobában van. Azt saccolom, hogy onnan jön egy kettes osztóval a koax a fotón látható IN-be, de ezt nem láttam sehol. Próbáltam azt hogy a box-ot az OUT-ról a TAP-ra teszem, de nem lett változás. Az OUT-nak egyébként mennyi a csillapítása szerinted? Én 2dB-re saccolom, tehát az az osztó erősebb ága. Azért cseréltem meg, mert láttam olyat, hogy az osztó egyik ága döglik meg. Mivel itt két TV van, ezért egy szimmetrikus osztó jobb lenne.
A nethez, a hálózat elejére kéne egy leágaztató (akár ez, ha nem hibás). Az a baj, hogy minden el van rejtve a falba, a netnél a falból kijön egy koax kábel, mást nem látok. Lakás nem az enyém. Ahol a leágaztató van az a lakás vége, a bejárati ajtótól és lépcsőháztól a legtávolabbi pont, tehát az azon lévő IN-nek logikusan a net felől kéne valahonnan jönnie. Ezeknek a jelszinteknek a kimérése lenne a technikus dolga. De mostanában divatba jött a "központi hiba", aztán lelépnek és nem csinálnak semmit.
Az ismerősöm meg egy idős hölgy, nem szokott online felületen fizetni, de nem is jogos a tartozás, mert minden hónapra van egy befizetett csekkje. Az átállással valamit nagyon megkavartak. Először a hibát szerettük volna elháríttatni, utána rendbe rakni ezt a "tartozást". De lassan lehetne kötbérezni őket.
Azt ki tudom próbálni, ha IN-t letekerem, és továbbra is van net, akkor a net modem felől jön az IN-be a koax, a net modem van előrébb. Illetve viszek egy -7,5dB-es 4-es osztót próbára, aminek az egyik ága döglött, ha nincs változás, akkor talán az osztó jó, Azért vicces, hogy a kiszálló technikusnál se osztó nincs, se box nincs, azt meg kell rendelni. De így hogy a rákba vizsgál/javít hibát? -
sz.j
nagyúr
válasz Livius #122517 üzenetére
" ...még jó hogy e-mailben jött értesítés és legalább a kártyás fizetés működött..."
De mit csináljon az akinek nincs kártyája, vagy csak egy vállalkozáshoz tartozó kártyája van?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dzsekó #122518 üzenetére
Újabb építésű lakásnál általában a bejárati ajtó közelében van elosztva a kábel szobákra.
Modemnek minimalizálni kell a csillapítást, hogy alacsonyak legyenek a feltöltési értékek ezért a modem előtt legyen kettes osztó.
Lehet azért van toldva az osztóból a másik szobába menő kábel, hogy könnyebben belehessen kötni a továbbmenő kábelt, így kettes splitter könnyen beköthető lesz.
Nem jó megoldás olyan osztó aminek egyik kimenete rossz.
Üres kimenet problémát okozhat ezért próbáld meg a tap osztót kiiktatni és F toldóval a boxot bekötni hátha úgy meglesznek a hiányzó csatornák, ráér az osztót visszatenni a második box beüzemelésekor.
Általában a számla elkészülte után küldenek emailt ettől független néha érdemes néha belépni a my vodafone oldalra mert ott megjelenik a számla.[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz MiZo1990 #122516 üzenetére
A VodafoneTV boxot elég sok országban használják Attól, hogy itt "elveszítjük" ezt a nemzetközi céget, attól még továbbra is működni fog a rendszerük, ergo folyamatosan fejlesztik. Csak sajnos túl sok korlátozás van benne! De mondjuk azok után, hogy pl. egy TV riportban mutatott illető pólóján kitakarják a feliratot/grafikát, mit csodálkozunk? Agyament világban élünk Biztos azért fogok Nike-t venni, mert az van a hasán
Amúgy tisztán látszódik, hogy a TV szolgáltatás a jelenlegi formájában nem fog sokáig működni. Eljön az az idő, amikor minden IP-ről fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz gduck #122522 üzenetére
Gondolom azt nem a nézők miatt takarják ki, hanem a Cég fizessen a reklámért.
A másik ha minden IP-ről megy akkor bírni fogja a hálózat, mert ha a magtárban veszek filmet az 4-5 perc, utána a szomszédoké a hálózat, de ha mindenki folyamatosan tölt, akkor lehet összeakad a lába. -
sz.j
nagyúr
válasz Livius #122517 üzenetére
Kb. félórás beszélgetés után közölte az Üsz-on a hölgy hogy napokon belül megfogjuk kapni a számlát, mert a fizetési határidő 09.12.
[ Szerkesztve ]
-
TillaT
tag
Sziasztok!
Csomag- vagy szolgáltatóváltás gondolatköre foglalkoztat. Ebben kérnék informatív segítséget.Jelenleg egy nagyon alap Vodafone csomagunk van. Van benne egy 150-es internet és egy vezetékes telefon S szolgáltatás. Régen volt még hozzá egy kábel TV Bronz analóg TV szolgáltatás is, de ezt valamikor tavasszal megszüntették.
Jelenleg egy használaton kívüli mezei, öreg képcsöves TV-nk van; semmi lapos, semmi "okos"-ság.Két alternatíva merült fel.
1., Egy vagy két év hűséget bevállalva maradunk a Vodafone-nál és olyan csomagra váltunk, amiben jobb (500-as) internet van, és van TV is (~65 vagy 115 csatorna), vezetékes telefon nélkül.
2., Flipre váltunk, amiben 250-es az internet, ~145 TV csatorna, és lenne vezetékes telefon is.A Flip lényegesen olcsóbb, és eltekintve attól, hogy csak 250-es az internet, többet is ad.
A Flip optikán jön felénk, a Vodafone hálózatát nem tudom,lehet, hogy az is.Mindkét esetben (1., 2.) tervben van, hogy előbb-utóbb veszünk egy modernebb TV-t is.
Gondolatok, tépelődés:
- Kényelmesebb lenne a Vodafone-nál maradni. Nem lenne vezeték bekötés, szerelőre várakozás, új rendszer megszokása, ... Gyakorlatilag egy ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetés vagy online ügyintézés után megtörténhetne az új csomagra váltás. Talán még alkudozni,kuncsorogni is lehetne egy kedvezőbb árért, ha fontos nekik az ügyfélmegtartás. (Nem tudom, hogy lehet-e a MyVodafone fiókban láthatónál kedvezőbb árat kapni egy új csomagra, ha személyesen bonyolítom egy élő ügyfélszolgálaton.)- Mennyire lesznek jobbak/rosszabbak a Voda szolgáltatása, most hogy az állam is ráteszi a kezét? Az utóbbi időben, amióta a UPC-től átvették, érezhetően több volt a gond az internettel, és a hibaelhárítás-panaszkezelés is döcögősebb volt. Igaz, most hosszabb ideje nincs panaszunk.
- A Flipről semmiérdemi információnk nincs. Egyetlen ismerősnél sincs, nincs mód megnézni, tapasztalatokat szerezni. Az interneten jókat írnak róla, s azt mondják, ha valakinek elég a 250-es internet, akkor nincs stabilabb szolgáltatás, jobb választás ezen a szinten.
Kérdések:
- Ha a Vodafone-nál maradunk, melyik eszközt érdemesebb választani a TV szolgáltatáshoz, miért (előnyök, hátrányok egyik és a másik oldalán)?
CI+ kártyamodult?
MyVodafone TV-boxot?
Mivel jelenleg nincs olyan TV-nk amire, amibe ezeket becsatlakoztathatnánk, a kérdés értelemszerűen a jövőre vonatkozik.
- Feltehetőleg a jelenlegi régi TV-nk -ahogyan korábban is- a házba bejövő koax kábel megosztásával alkalmas lenne arra, hogy koaxon vegye az előfizetett TV szolgáltatásokat. Ez kérdés (is) akart lenni.[ Szerkesztve ]
-
falabu88
aktív tag
válasz TillaT #122526 üzenetére
Csak egy tipp.. Úgy kell felhívni a Vodát, hogy fel szeretnéd lemondani a szolgáltatást hamarosan. Egyből ügyfélmegtartó kollégát fognak kapcsolni és ajánlanak egy jó csomagot. Nekem így van 5000ért legtöbb csatorna + 500as net.
Ci+ előnye, hogy nem kell plusz távirányító, de csak erre alkalmas készülékkel működik.
Vodafon box előny a műsor visszanézés, megállítás pl. Ha régi a tv akkor valószínű ez az opció a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
sa79
csendes tag
válasz falabu88 #122527 üzenetére
Írtad, hogy 5000 Ft-ot fizetsz a legnagyobb TV csomag + 500-as netért.
Külön-külön mennyit?
Most szeretnék váltani TV Prémiumról TV HD Plus csomagra.
Jelenleg 3090 Ft a TV Premium.
Szerinted mennyiért éri meg a TV HD Plus?
Ugyanannyi csatorna, csak TV HD Plus esetén 46 helyett 62 HD csatorna van.
Köszi a választ előre is.
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Ahol rendben van a hálózat ott általában nincs gond a szolgáltatással.
Médiacard jó megoldás, mert egyéni csatornasorrendet tudsz beállítani.
A koax elosztásával a régi tévén is tudod nézni az analóg csatornákat, van olyan település ahol még van de van ahol már nincs analóg csak dvb-c.
Egy előfizetéshez max három médiacard kérhető, az első ingyenes, a második és harmadik eszköznek van díja, ha ennél több vételi helyet szeretnél a többi eszközön a kódolatlan csatornát tudod nézni. -
Dzsekó
addikt
válasz kabelmania27 #122521 üzenetére
Myvodafone-ba sikerült belépni, van egy 57Ft-os 2020-as UPC mobil számla, de ismerősömnek sosem volt UPC mobilja. Valamit ezek nagyon összekutyultak az összevonáskor. Elosztó kiiktatva, másik Kaon box próbálva (kölcsönvettem másik háztartásból), hiba továbbra is fennáll. 1270-en is megerősítették, hogy társasházban vagy külső helyen van a hiba, és elhárítása folyamatban. Ez mind szép és jó, de már 1 hete hibás a TV adás. Megemlítettük a kötbért, de az üfsz csak annyit mondott, hogy legyünk türelemmel...
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
connect box ot routert, hogy tudom elérni a szokásos 192.168....? Lehet megváltoztattam a jelszót nem tudok belépni a felületen. A router alján levő kód se jó. Reset valahogy?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
tomp
félisten
válasz gduck #122487 üzenetére
Pontosan! Ha jó a hálózat akkor egy normális modemmel se lesz gond. Mikor fehér CB-m volt akkor még UPC-s fw volt rajta. Nem volt vele gond.
A fekete CB is hibátlan volt gyári fw-el. Most az Arris is atom stabil. Tény mikor megdöglött a ház erősítője akkor az Arris is eldobta magát. -
Tombi
őstag
Sziasztok.
Voda Mediaboxnak vodás internet kell vagy tudnám hasznalni mással is? Amugy időközben megnéztem és koax is kell neki.
Szóval tárgytalan, de azért itthagyom[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz Toth_Jani #122524 üzenetére
Egy időben ment az a módi is, hogy ha nem lehetett így eltakargatni homályosításokkal a logókat, mert pl. élő adás volt, akkor egyszerűen leragasztották őket vmi fekete anyaggal és úgy is szinte "ordított", hogy milyen márka, de legalább nem volt elsőre nyilvánvaló. LOL
A másik ha minden IP-ről megy akkor bírni fogja a hálózat,
Néha megnézem a routerben mennyi adatforgalmat generált eddig a vodkabox. Agyrém. Mert ugye azért is elcseszett a szoftvere, mert pl. a távirányítón nincs stop gomb vagy OK, ne legyen stop gomb, de ha belépek a menübe kussoljon már el a háttérben a hang. Nem tudok odafigyelni, hogy mit állítok ha állandóan szól a háttérhang.
Vagy legyen már a menüben egy opció rá, hogy akarom-e a teljes képernyős menükben, hogy menjen a háttérben a stream. Én mondjuk, de más lehet, hogy igen. És akkor amíg a menüben vagyok vagy épp a keresőbe gépelek, addig ne legyen már se kép, se hang.
-
cocka
veterán
a jelenlegi régi TV-nk -ahogyan korábban is- a házba bejövő koax kábel megosztásával alkalmas lenne arra, hogy koaxon vegye az előfizetett TV szolgáltatásokat.
Aztán mennyire ősrégi, mert ha nem képes a digitális adásokat fogni, akkor máris bukó, mivel az analógokat meg megszüntették. Bár azt nem tudom, hogy végül Budapesten is megszüntették-e. De ha még nem, akkor majd meg fogják.
-
TillaT
tag
válasz cocka #122539 üzenetére
Nagyon! Van rajta egy SCART és egy Koax antenna csatlakozási lehetőség.
Nem gondolták túl, de nyilván amikor forgalomba került (20-25 éve?), ez volt a standard.A UPC-s leírásokban régen benne volt, és úgy rémlik, mintha a Vodafone-os TV szolgáltatásokra vonatkozó leírásokban is olvastam volna, hogy a digitális adás mellett a szolgáltatáshoz kapott médiaeszközök használatán túl analóg vételre is van lehetőség.
Régen -ha jól rémlik- ez úgy volt, hogy a digitális csatornák mellett minden csatorna, vagy csak egy részük elérhető volt analóg is.Nekünk csak analóg szolgáltatásra volt előfizetésünk régen is, amíg tavasszal meg nem szüntették. Valószínűleg igazad lesz, és már nem, vagy csak erősen korlátozottan lehet analóg műsorokat elérni, amíg ezeket is megszüntetik.
Naivan arra gondoltam, ha előfizetnénk egy mostani TV szolgáltatásra, azt modern TV és média eszköz nélkül is tudnánk nézni, simán koaxos leágazással. Ez akkor vélhetően felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
TillaT
tag
válasz kabelmania27 #122529 üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes választ.
Ha jól értelek, új előfizetés esetén is csak akkor tudom nézni koax elosztásával a régi analóg csatornákat, ha a településünkön van még analóg szolgáltatás.
Tekintve, hogy tavasszal megszüntették és kivették a régi Kábel Bronz csomagunkból a TV-t, valószínűleg akkor már nincs. Tehát hiába lehet azt olvasni a Vodafone-os szolgáltatás ismertetőkben, hogy médiaeszközök használata mellett analóg vételre is van lehetőség, mert ez akkor ma már nem aktuális.Mivel régen nem volt digitális TV szolgáltatásra előfizetésünk, nem tudom, hogy ha lett volna akkor a digitális mellett minden csatorna analóg is elérhető lett volna vagy csak kevesebb. (Hm?)
[ Szerkesztve ]
-
falabu88
aktív tag
válasz TillaT #122541 üzenetére
Viszonylag normális árakon lehet tv-t is venni a vodától (akár kamatmentes részletre is). Az is egy egész jó opció lehet számodra szerintem, ha már úgy is tervbe van tv vétel, hogy ledumálni az ügyfélszolgálattal, hogy adjanak egy megtartó ajánlatot, mellé meg vesztek még egy tv-t is tőlük. Abba akkor biztos mehet mediacard, nem kell box.
-
TillaT
tag
válasz falabu88 #122544 üzenetére
A napokban néztem (MyVodafone fiókomon belül) és úgy láttam, hogy részletre már csak akkor adnak TV-t (nekem), ha valamilyen mobil csomagot is veszek. Pontosabban valamilyen új előfizetéses mobil csomag vásárlása esetén lehetőségem van arra, hogy TV-t is vegyek tőlük részletfizetéssel.
Új előfizetéses mobilcsomag vásárlása nélkül is vehetek tőlük TV-t, csak egyben fizetve.
Nincs szükségünk előfizetéses mobil csomagra. Szóval nálunk ez nem játszik.Ettől függetlenül érdekelne, hogy a 80-130" képernyő átmérő kategórián belül milyen TV-t javasolnál (javasolnátok) akár a Vodafone-os kínálatból, akár azon kívül, aminek van CI+ aljzata és egyéb tulajdonságai miatt is jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
falabu88
aktív tag
válasz TillaT #122545 üzenetére
Szerintem az zavarhatott meg, hogy a mobil előfizetéseket dobja fel először, de csak otthoni szolgáltatás mellé is lehet vásárolni. Viszont most ahogy nézem, nem gyenge árak vannak... tavasszal vettem Samsung 55Q80A-t 252ezerért (mediamarkt/euronics ár 300-320 körül volt. Vodánál most 370..)
Samsung UE50TU7022 Vodánál 176ezer, Media Markt-ban 145ezer.. Visszaszívom, nem olcsó most a Voda, ne ott vegyél tv-t -
Ledi
aktív tag
válasz falabu88 #122544 üzenetére
"forgalomba került (20-25 téve)"
Akkor az még minőségi TV és nem Made in China
Szerintem érdemes körbenézni vásárlás előtt más oldalakon (pl.: Árukereső olcsóbbat.hu stb.)
Jobban tudsz szűrni. A ma gyártott tv-k mindegyike ismeri a CI+ szabványt.
Én 3 gyártót ajánlok LG, Samsung, Philips. Dés döntés a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest