Hirdetés
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz Sanya #118400 üzenetére
Az Android alkalmazások, Android szakmai és Magisk topikok topikgazdájaként (és a Magisk topik összefoglalójának írójaként) meglehetősen jól ismerem a trükköket Pont azért írtam hogy ha a kernelben nincs ramdisk a kínai AndroidTV dobozkában akkor nem sok esély marad mint egyenesen a kernelt megpatkolni ami nem triviális (ez is egy igen régi leírás, de AmLogic Kitchen-el se egyszerű ha nincs is eleve bekapcsolva) és fél éve a SlimBox ROM fejlesztőjének pont a VodafoneTV app miatt írtam egy feature request-et hogy ha build-et csinál állítsa már át a build-ben hogy legyen ramdisk.. azóta sincs.. Ráadásul azóta a januári XDA cikk óta már 2x tekert a SafetyNet back-end-en a Google meg a Magisk-en is egyszer egy nagyot TopJohnWu
-
pinyuszka
csendes tag
válasz cocka #118384 üzenetére
Windows 11 alatt WT1806, WT1807 és WT1809 hibakódot én úgy oldottam meg hogy a http://portableappz.blogspot.com/ oldalról letöltöttem egy Mozilla Firefox 99.0.1 hordzható verziót és ezen keresztül tudtam nézni a tv.vodafone.hu-t.
Choreme és az Edge alatt is a fenti hibakódokat kaptam. -
cocka
veterán
kernelükben nincs ramdisk így Magisk-et operálni rá nem egyszerű mutatvány
Jaj, akkor most már értem, hogy miért nem működött egyik leírás sem a Magisk használata esetén, egy bizonyos lépés után mindig átdobott magára az appra és újra megnyitotta. Ezért volt rejtély, mások hogy boldogulnak ezzel ilyen könnyen.
-
-
xcom169
csendes tag
Sziasztok!
A UPC/Vodafone ch7465vf doboza mennyire rossz? Már foltozták a régi verzió hibáit?
Nálam most az van, hogy a ch7465vf restart után kb. 50 percig jól megy a net. Jó a ping és a drop rate.
Utána valami történik és a ping felmegy 500 ms -re, drop rate 10%-ra.Ez másoknál is van?
-
LouiS22
veterán
2022. május 4-től megszüntetjük az Eurosport 1, National Geographic, Sport1, AXN, Comedy Central csatornák analóg műsorterjesztési szolgáltatását Budapesten, ezután kizárólag a digitális műsorelosztási szolgáltatásunk lesz elérhető.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Az otthoni és a mobil Vodafone fiók összekapcsolható valahogy? Május végén végleg bezár az UPC mobilnet, ha Vodafone mobilnet lesz helyette, akkor nem szeretnék két ügyfélfiókkal szórakozni (egy is elég. Most kaptam emailt és sms-t a befizetendő számláról, amit kb. egy hete már rendeztem a weboldalon...).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz xcom169 #118412 üzenetére
Üdv!
Nem biztos, hogy a modem okozza a szakadást.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek.
Amennyiben megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz LouiS22 #118415 üzenetére
Meglátjuk. Ha nem lesz emelés felfele irányban, legalább egy duplázás 1 éven belül akkor teljesen felesleges volt. Költségcsökkentés oldalról viszont nekik jó, egy gonddal kevesebb.
(#118414) MadMancs Ez az első hivatalos értesítés? Mert ha igen akkor van 2 napjuk az előfizetőknek cselekedni, nem sok.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
kezo0
addikt
válasz LouiS22 #118413 üzenetére
Igen, ezt én is megkaptam. Ami azért vicces, mert tavaly már volt egy olyan értesítés, hogy aug. 31-ig lekapcsolják a teljes analóg adást – ami végül nem történt meg azóta sem.
Most pedig majd lekapcsolják egy részét…Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
LouiS22
veterán
válasz kezo0 #118419 üzenetére
Jelezték, hogy le lesz kapcsolva. Most megtörténik. Egy része legalábbis. A lényeg, hogy már tavaly tájékoztatták erről az ügyfeleket, szóval nagyon nem érheti szó ház elejét
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
A személyes vágyaid és a részvényesek érdekei nem feltétlenül találkoznak - a vállalatvezetés pedig biztosan az utóbbiakat tartja fontosabbnak. De ez nagyjából igaz bármelyik profitorientált vállalkozásra. No offense. De ha az analóg lekapcsolásából megspórolt összeg egy részét mondjuk a hálózat karbantartására, vagy mondjuk az üfsz kapacitásának növelésére fordítják, már megérte.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz LouiS22 #118420 üzenetére
Tehát szerinted az rendben van, hogy ígérnek valamit egy konkrét határidőre, amit aztán mégsem hajtanak végre abban az időpontban (és ennek okáról persze nem adnak tájékoztatást), majd háromnegyed évvel később (!) újra tájékoztatnak, hogy nemsokára végrehajtják a korábban megígértek egy részét.
Szerintem viszont ez is egy jele az ott uralkodó káosznak.[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
LouiS22
veterán
válasz kezo0 #118422 üzenetére
Az életben (a való életben) mennyi olyan dolog van, amiről azt mondják, hogy ekkor és ekkor történik meg és nnem történik meg? Példának okáért te olyan csodálatos helyen dolgozol, termeled a profitot, ahol minden úgy és akkor történik, ahogy bejelentették (akár nyilvánosan) és mindig minden abban az adott időpontban meg is történik? Ha igen, akkor őszintén csodállak és egyben irigyellek is.
Ha valaha is dolgoztál multinál, akkor tudhatod, hogy egy dolog biztos: az, hogy semmi nem biztos. Lehetne jobb a vodafone kommunikációja? Mindenképp. Szóltak, hogy lekapcsolják? Szóltak. Ha nem szólnának, akkor azon menne a sivalkodás, hogy mekkora gcik, hogy nem szóltak (holott hónapokkal ezelőtt jelezték, hogy le lesz kapcsolva).
Lehet fikázni őket/bárkit a partvonalról úgy, hogy egyáltalán nem látunk bele a folyamatokba. Nem is feltétlenül kell: te sem tudod, hogy az én munkáltatómnál éppen mi történik, és én sem tudom, hogy a tiédnél mi zajlik és ebből mi az, ami a nyilvánosságra tartozik.
Egyébként, csak úgy a poén kedvéért: minden számlalevél hátoldalát végigolvasod? Biztos vagy abban, hogy háromnegyed(!) éve nem volt egy apróbetű, hogy elhalasztották, tolódik? Kérdezem, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Ledi
aktív tag
válasz LouiS22 #118413 üzenetére
Nálunk kicsit más csatornák szerepelnek.
2022. május 4-től megszüntetjük a Cool, TLC, Sport1, Sport2, AXN, Spektrum, RTL II csatornák analóg műsorterjesztési szolgáltatását Szentendre, Pilisszentlászló, Leányfalu, Pomáz, Budakalász, Pilisborosjenő, Üröm, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán, Baracska, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Velence, Gyúró, Kajászó, Tordas, Martonvásár, Kápolnásnyék, Százhalombatta, Ercsi, Tárnok, Halásztelek, Diósd településeken, ezután kizárólag a digitális műsorelosztási szolgáltatásunk lesz elérhető.
Ha jól tudom ez a Budapest 2 terület (nem kerület!) Ezt ugye ahogy mások is írták már tavaly aug. 31.-re mondták. Ez alapján ha jól számolom a 2021. nov. 2. helyett augusztus lesz vagy később a fehérvári kivezetés.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz LouiS22 #118423 üzenetére
Mondjuk az én munkahelyemről annyit, hogy utoljára egy 2,5 milliós vételkörzetű kereskedelmi rádiót vezettem, amelynek pl. kétszer is sikerült megoldani a teljes stúdió és szerkesztőség elköltöztetését A-ból B-be úgy, hogy közben az adás egyetlen pillanatra sem hallgatott el, de ez nyilván nem mérhető egy Vodafone-méretű multi működéséhez. Viszont amit ígértünk, azt percre pontosan betartottuk mindig. És az a legkevesebb, hogy ha valamiért akár egyszer is úgy alakult volna, hogy nem jön össze, amit terveztünk, részemről elképzelhetetlen lett volna, hogy ne tájékoztassuk róla a nagyközönséget.
Maradva szorosan a tárgynál (és jó lenne, ha a jövőben sem kalandoznánk el, mert a személyes életemre történő utalásokat a továbbiakban ignorálni fogom): igen, minden számlalevél szövegét végigbogarászom, mert érdekel, hogy milyen változásokról írnak, és nem, nem volt róla szó egyetlen egyszer sem, hogy budapesten és a környező településeken miért maradt el végül a tavaly augusztus végére meghirdetett naaaaagy analóg lekapcsolás. Sőt, két különböző ügyintéző (egy telefonos, egy „élő”) sem tudott nekem erre válaszolni, mikor efelől érdeklődtem tőlük.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz kezo0 #118427 üzenetére
Az ÁSZF-ből került ki augusztus végén egy csomó analóg terület, azt valóban nem mondták, hogy akkor meg is fog szűnni.
Máshol az ÁSZF-ből való kivezetéssel egyben le is kapcsolták az analóg adásokat, de vannak olyan területek, ahol nem vagy csak részben.Az más kérdés, hogy ha valamit törölnek az ÁSZF-ből, akkor azt joggal tekinti valaki tényleges és akkori kivezetésnek.
-
däniel
tag
Sziasztok!
500-as netről váltok 1000-re és jövő héten jön a technikus kicserélni a UPC-s fehér modemet. Állítólag mert a jelenlegi modem nem bírja el az 1000-es netet, én pedig magamnak nem cserélhetem ki.
Gondolom a modem cserekor a bridge mód ON és IPv6 mód OFF beállítás elveszik.
Kérdésem az lenne, hogy ezeket a beállításokat a technikus eltudja végezni vagy be kell telefonálnom az ügyfélszolgálatra? Illetve, ezek az új típusú modemnél is szükségesek? (Anno ez a kettő beállítás azért lett megtéve, mert az IPv6 borzalmasan rossz volt, illetve szeretném a saját wifis routeremet használni.)
Köszi,
D -
Dzsekó
addikt
válasz däniel #118429 üzenetére
Tegnap cseréltek Compal modemet Compal modemre, mert szakadozott az internet. Simán átrakta a technikus modem üzemmódba. Az IPv6-ot nem tudom. De a régi fehér CB-ot addig nem is lehetett modem üzemmódba kapcsolni, amíg nem lett tiltva az IPv6.
Ha mégsem tudná átrakni a technikus, akkor telefonos ügyfélszolgálat is át tudja rakni távolról.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Dzsekó #118431 üzenetére
Simán átrakta a technikus modem üzemmódba. Az IPv6-ot nem tudom. - nem csoda, hiszen csak IPv4-ben lehet modem módba tenni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kezo0
addikt
válasz MiZo1990 #118428 üzenetére
Határozottan úgy rémlik, hogy nem csak az ÁSZF módosítása alapján számítottunk a lekapcsolásra, hanem volt konkrét értesítés is róla vagy közlemény a weboldalon, de annyit nem ér a téma, hogy visszakeressek. Így is kicsit túlbeszéltük. Igazából csak az érdekelne, hogy mi jött közbe tavaly, amiért mégsem hajtották végre, amit terveztek, és most, ennyi idő elteltével miért tartanak ott, hogy még mindig csak részlegesen akarják/tudják végrehajtani a lekapcsolást.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elfelejtettem a cbn modem admin jelszavát, mit kell csinálnom hogy resetelődjön?
És ha resetelődött mi lesz a név és a jelszó?
-
Dzsekó
addikt
válasz #42308056 #118436 üzenetére
Van egy kis reset lyuk, amit rotring-al vagy kihajtogatott gemkapoccsal be tudsz nyomni.
Tartsd nyomva 30 mp-ig, ekkor alaphelyzetbe áll és felbootol a cbn. Ez eltart 5 percig kb.
Ezután a 192.168.0.1-en bejön a webes felületen a varázslója, nyelv választás, régió választás, stb. Ezután kéri az admin password-öt, ami a cbn alján lévő matricán van rajta. Név úgy emlékszem nincs, csak password.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Itt már április 6-a óta nincs, akkor jeleztem, sőt szerintem képet is töltöttem fel, hogy mit ír analógon.
Szóval területenként változik, hogy hol mikor, de a lényeg, hogy ezúttal már talán nem fognak hazudni, legalábbis nálunk tartották magukat a kitűzött megszüntetés időpontjához.
Azóta csak a helyi TV jön be analógon, semmi más.
-
pjen
félisten
A hirstarton fent van az analóg megszüntetése, de semmiféle bővítésről nincs hír. Csak, hogy az előfizetők egyrészének kellemetlenségeket fog okozni. Ha már nem lesz analóg legalább bővítenék a kihozható beltériek számát, például én is örülnék még kettőnek.
-
vigyory71
tag
Ma végre letölthetővé vált az április hónapban elkészült számlám. Úgy tűnik az HBO és a Cinemax Pak körül azért csak nyüzsög a változás, mert akinek nincsen rá hűsége, annak emelnek az árán úgy tűnik. Természetesen nem is vitatom a jogosságát, ezt megtehetik évente egyszer. Nálam így most emelték 1 490-ről 1 990-re, tehát 500 pénzt. Bevallom, én évek óta ennyit fizettem érte, tehát azért már vártam, hogy ez előbb-utóbb azért bekövetkezik majd.
Az ÁSZF, 7. sz. Akciók melléklet A./5.7., A./5.8.1., A./5.14.7., A./6.7., B./2.6. és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 7. sz. Akciók melléklet 3.5.3. pontjaiban módosításra kerülnek a kábeltévé prémiumcsomagok kedvezményes havidíjai, a digital HBOMaxPak esetén bruttó 2 690 forintról bruttó 3 190 forintra, a digital HBO Pak esetén bruttó 2 190 forintról bruttó 2 490 forintra, a Cinemax Pak esetén pedig bruttó 990 forintról bruttó 1 190 forintra, a prémiumcsomagok listaára változatlan marad.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest