Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
david742011
friss újonc
Sziasztok! Rendeltem egy plusz boxot 3 héttel ezelőtt de még nem kaptam meg, csak a megrendelő e-mailt. Az ügyintéző max 10 napot mondott. Várható, hogy megérkezik vagy jelezzem telefonon feléjük?
-
cof
veterán
válasz david742011 #106603 üzenetére
Jelezd persze. A következő számlán már tuti rajta lesz, szóval jelenleg fizeted a semmire a díját.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
embe
nagyúr
válasz #72688384 #106606 üzenetére
Az hogy kinek mi a hulladék, mi az érdeklődési köre - az ugye szubjektív. Meg nem torrentezni akarok ( bár torrentezek ) hanem adott esetben nézni pár csatornát.
kabelmania27 : Nincs semmi csillapító berakva. Mint írtam akárhány technikus volt kint, azt mondta vacak a rendszer. Aki hétfőn volt kint is nézte az értékeket, és azt mondta nem jó, épp határeset. Az osztót lecserélte egy asszimetrikusra, hogy a modem felé kisebb legyen a csillapítása, a tévé felé nagyobb.
Most annyit csináltam, hogy megcseréltem, így a net felé megy a nagyobb csillapitás, a tévé felé a kisebb. Így nőtt a jelerősség. Majd kiderül hogy hogyan működik.
De korábban is a nappaliban lévő tévé vacakolt. AZ előző LG és a jelenlegi TCL is. A technikus kicserélte a kábelt is pedig ami az osztótól jön le.
A másik szobában egy Samsung tévé monitor van, az rendben működik.Még a jövő héten hívom őket, belebegtetve a szolgáltató váltást, hátha így hamarabb kijönnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Adott egy 150/10-es UPC otthoni internet előfizetés. Kábelen 95/10MB-et mérek, Wifin pedig max 4-5MBit-et tud kilökni a router. Az ügyfélszolgálat azt mondja hogy wifi sebességére nem vállanak garanciát, kábelen meg megvan a garantált sávszélesség. De ez azért így mégsem normális. Mit lehet ilyenkor tenni? Szerintem egy esetleges router csere megoldhatná a problémát, de nem nagyon akarják kicserélni mivel szerintük minden rendben van az előfieztéssel.
Köszi előre is a segítséget. -
törölt tag
válasz tome0001 #106614 üzenetére
szia!
ezek az opcióid:
a) átmész egy rendes szolgáltatóhoz
b) ha az A opció nem lehetséges akkor upgradelj 1000 megabitre (annál a csomagnál ha szar a helyi gerinchálózat akkor a garantált 200megát sem tudják hozni és úgy már lehet kötbérre kötelezni őket)
c) állitsd be rendesen a wifit. macerás de nem megoldhatatlan ha jóban vagy a szomszédokkal
d) használd modemként a upc-s fost és szórd a wifit egy normális routerrel.válassz egyet és segitünk a továbbiakban.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
Ha nem szeretnél boxot használni van lehetőséged médiacard igénybevételére. Egy előfizetéssel max három eszközön tudod nézni a digitális adásokat
ez azt jelenti,hogy 3 készülékhez vehetek igénybe CI kártyát,vagy egy előfizetéssel összesen 3 készüléken nézhetem a digitális adásokat és mindegy hogy ez 3 media card vagy 3 box,vagy vegyesen,de összesen 3? -
kezo0
addikt
Biztos így van, meg is felel a hülye logikájuknak, de eddig még csak én magam próbáltam valahogy elérni, hogy lehessen egy negyedik tévés eszközöm is a saját címemem, úgyhogy csak ennek lehetetlenségét tudom igazolni. Mert ezt sehogy sem lehet elintézni. A meglévő előfizetésbe nem lehet felvenni, de másik előfizetést sem lehet kötni a meglévő mellé – mondjuk ez utóbbi egy kissé drága megoldás is lenne… Elég abszurd, hogy 2021-ben extra díjfizetés ellenében sem oldható ez meg.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
MadMancs
veterán
válasz kezo0 #106632 üzenetére
Itt a topicban is sikerült már 1-2 embernek elérni hogy engedyezzék 4.-et. Bár az jópár hónapja volt, talán már éve is. Illetve családi házas övezetben ha 1 telken 2 ház van de csak 1 cím akkor mehet 2 előfizetés 1 címre. Ez saját tapasztalat. Legelső albérletem úgy volt hogy volt a nagy ház ahol már volt élő szolgáltatás tulajéknak, mögötte egy kicsi 1 szoba/konyha/fürdő épület amit béreltem (se külön HRSZ se semmi), online ugye nem engedte rendszer, de személyesen elmondtam mi a helyzet, simán megoldották. Behúztak hátra 1 újabb légkábelt és ugyan 2 külön néven de 2 előfizetés volt ugyanazon a címen (2017).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kezo0
addikt
válasz MadMancs #106633 üzenetére
Én a második előfizetésre csak azért kérdeztem rá az ügyfélszolgálatnál, mert érdekelt, hogy egyáltalán lehetséges lenne-e, de ha engedték is volna (nem engedték!), igazából akkor sem akartam volna ezt a megoldást, mivel egy negyedik eszköz miatt plusz egy előfizetést kötni szerintem aránytalanul drága mulatság lenne.
Szóval valójában a meglévő előfizetéshez kellene nekem egy 4. eszköz. Most van 2 db box + 1 db mediacard, ehhez kellene még 1 db mediacard. Na, ezt nem lehet.
De szóljon, ha valakinek engedélyeztek már egyazon előfizetéshez 4 db tévés eszközt, bármilyen eloszlásban, mert akkor legalább tudnék vele érvelni, hogy van rá precedens. Én ilyet itt még senkitől sem olvastam, pedig évek óta olvasom a topikot – persze lehet, hogy csak rossz a memóriám[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
De nálam nem azért kellene a négy eszköz, mert négy különböző tévén akarok adást nézni. Csak két tévé van, jelenleg az egyikhez van egy box, a másikhoz egy box és egy mediacard. Ez utóbbihoz kéne még egy mediacard, mert dupla tuneres tévéről van szó, dupla CI+ foglalattal. Szeretném kimaxolni a műsorrögzitési lehetőségeket, mert én szinte mindent amit nézek, azt felvételről nézem. Ezért nem egyszer előfordul, hogy párhuzamosan rögzítenék három, egymást időben átfedő adást. (És tetszőleges adást! – mielőtt még valaki bedobja, hogy cseréljek VTV boxra…) Na mindegy, a lényeg, hogy 4 db eszköz kéne, és kész. Igazából a miértje a szolgáltatóra sem tartozna, ha rendeltetésszerűen használnám mindet és fizetnék értük. De nem adnak négyet, pénzért sem, ami jelen esetben azért is baromság, mert ez nálam ugye nem azt jelenti, hogy négyfelé van osztva a jel.
hypno skate: egyrészt magánszemély vagyok, nem kisvállalkozó, másrészt gondolom, ha lenne is ilyen „céges” ajánlatuk, annak nem lakossági árazása lenne. De én csak egy negyedik eszközt szeretnék tőlük bérelni, nem többért, mint amennyiért a 2. és 3. eszközt megszámítják. Magánszemélykent, nem ügyeskedve, nem „okosban” megoldva. (Mert úgy most is meg van oldva, csak jobban szeretném az egyenes utat…)
-
DonThomasino
veterán
Nem vodafoneos kérdés, de pl. többi szolgáltató (pl.: Digi) ugyanúgy ad
egyedi árat jól kiépített területen?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #106638 üzenetére
nem, így is a legolcsóbb.
-
kabelmania27
Topikgazda
Meg kellene nézni a modemértékeket, mert magasabb csillapítású kimenetben a feltöltési értékek emelkednek, 50 feletti értéknél akadhat az internet és bizonyos frekvencián lévő tv adásokkal is gond lehet.
Érdemes lenne kettes splitterre kellene cserélni az osztót, mert annak mindkét kimenete egyforma csillapítású.[ Szerkesztve ]
-
hypno skate
senior tag
válasz kezo0 #106637 üzenetére
Félreértettél.
Én nem "okosba" gondoltam, hanem teljesen szabályosan.
Ha a lakossági ajánlatokban az eszközök száma maximalizált, akkor csak kell lennie olyan konstrukciónak, ami lehetővé teszi, hogy teszem azt egy ma divatos nagy család minden tagjának jusson saját eszköz.
Persze nem ez lenne az egyetlen logikátlan dolog a Voda szolgáltatásainál.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Toth_Jani
őstag
válasz hypno skate #106641 üzenetére
Én tudok olyan családot akik úgy oldották meg hogy a fiatalok az egyik az öregek a másik szolgáltatóhoz fizettek be, igaz a fiatalok is már felnőttek, és mivel a ház is nagy igy nem is találkoznak napi szinten a szülökkel.
A másik nálunk a UPC anno felvásárolta a helyi "kis" szolgáltatót, akik megesküdtek hogy Koaxon 20 megánál gyorsabb Internetet nem lehet nyújtani, és ugyanazon a kábelen most mégis 500 van. Vagyis mindent lehet csak fejleszteni kell, ha megéri a költséget !! -
matolcsida
csendes tag
Hali mostanság elég sokat szarakodik a netem,oldalakat sokszor nem akar betölteni játékoknál/launchereknél nem tudok be jelentkezni mert azt mondja nincs netem de közben meg van.
Az összerendelt letöltési csatornán az SNR (dB) 37-38-as értékeken fut
a feltöltésinél pedig 43-46-os értékek vannak,
a Gateway MTU-m alapból 1500-as értékre volt belőve azon most változtattam kicsit 1458-ra így most könnyebben betölt bizonyos oldalakat de játékoknál továbbra is fenn áll a probléma.
Esetleg valami tipp,hogy mi lehet a baj?
Szolgáltatóval nem beszéltem még mert ha lehet el akarom kerülni a szokásos sorokat h indítsd újra/kábelen csatlakozz örök okosságaikat.
Egyéb infókábelen van csatlakoztatva a net,csak net van bekötve se tv se telefon nincs mellé,
a connect box pedig egy ilyen sorszámmal van ellátva: CH7465LG-LC.
Előre is köszi a segítséget! -
törölt tag
válasz matolcsida #106643 üzenetére
gondolom a szokásos upc-s probléma: az utcai node-ra rákötögettek az évek alatt kb duplaannyi usert mint amit elbir és most fos mindenkinek, ha betelefonálsz és vered a vasat akkor neked adnak kis prioritást és jó lesz, aztán majd más telefonál stb. amig az utcában levő userek minimális része reklamál addig le lesz szarva a részükről, ha mindenki reklamál akkor upgradelik a node-ot.
hivd fel őket mindenképp. -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Lassan 10 éve vagy upc/voda előfizető, és jelenleg van egy lejárt hűséges otthoni 500Mbit/Fullos TV csomagom, de elkezdték emelgetni a szolgáltatás árát, már 700Ft-nál tart, de fel nem hívtak hogy szeretnék e hosszabbítani, mondjuk én sem őket..
Most 7900-at fizetek, hűség alatt még 7200 volt 2db hd boxxal, és 1db hd mediacarddal.Van esélyem bármit kialkudni? Mik a szokások alkudozás téren? Nem nagyon szoktam ilyet csinálni Újpesten vagyok kertes részen, nincs nagyon más szolgáltató, csak a T, heroin áron, hulladékot.
Szívesen hosszabbítani a vodánál gigabites netre is. Miket kell mondani hogy mondjanak valami szuper árat?
Köszönöm szépen előre is!
-
MadMancs
veterán
válasz kezo0 #106634 üzenetére
Nem járható út nálad hogy megkérsz egy ismerőst/rokont/szomszédot/barátot stb akinek ugyanolyan csomagja van mint neked hogy kérjen már egy MediaCardot pluszban? És egymás közt meg leboltoljátok az árát. Annak a kártyának mindegy hogy ki használja.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest