Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Richie:.
tag
Há jah, de ez is elég lassu, el se merem képzelni milyen a sima. Meg ott gondolom egy közepes falu 5-6ezer főnél kezdődik, itt meg nyugodtan mondhatom hogy kb 500, de ez szubjektív.
Engem is bekóstoltak 3nap után egyből, le is húztak csúnyán, de tanulni kell az esetből és cselekedni. (kőfal, rejtekhely stb) -
MaciG
addikt
válasz
.:Richie:. #48 üzenetére
Szerintem azért nem ,mert a 3-ason te is gyiorsabb vagy ,DE a többiek is.
Én 1-esen vagyok, de haverom a 3-asra reggelt megr nem szret várniés a 3 nap lejárta után már egyből foszották is
-
.:Richie:.
tag
Jah én is most kezdtem nemrég a játékot, mivel melomból adódóan sokat kell gép elött lennem, ezért a speed servert választottam.
Itt, ahogy elnéztem még van egy kis esélye az újaknak is és nem gyalulják le a falvadat a védelem feloldása után (3nap).
Akit érdekel az itt:[link] regelhet.
[Szerkesztve] -
adam182
csendes tag
ez az egyik legaddiktabb dolog a vilagon
speed server rulez -
PazsitZ
addikt
Már nyomom egy pár napja, haverom ajánlott be, de egészen megtetszett, bár még nem jutottam messzire. A 2es szerveren vagyok 124,-126 helyen.
Eddig 120as népességnél tartok. -
OVeRLoRD777
csendes tag
Bennem ez a játék sajna nem váltott ki függőséget, valahogy nem teccik
-
ftc
nagyúr
Nah én befejeztem...elég volt
-
MaciG
addikt
A 2-es xeró az ugyanz mint az 1-es vagy az is gyorsabb valamivel?
-
deedee
őstag
nekem 600 fölötti a népességem a 2-es szerveren és elég gyakran/napi20-szor kb/ támadok...
engem még nem támadtak be
napi 10-szer legalább felnézek a szerverre és összesen kb 3-4 órát ott is vagyok...
Ez már kicsit függőség... -
ftc
nagyúr
Hm ma megtámadtak....
-
MaciG
addikt
Srácok, ez a NPC kereskedelem mire jó ? :S
-
ftc
nagyúr
Elkezdtem én is a 3-s szerveren
-
MaciG
addikt
De még védetségem van mert ugye a regtől számítva 14 napig nem támadhatnak
A közelembe szinte alig vannak és közülük is én fejlődök a legyorsabban (egy haverom aki jól áll csak messze van ,küldött egy rakás cuccot és azá tudok így fejlődni)
Tőlled meg elég messze vagyok :S | 213 | 128 |
Azé próbálok meg belépni valahova hogy ne gyapjanak le egyből(nah jó nem csak azért
)
-
virkir
veterán
Az 1 szerveren ez egyenlő a halállal
hacsak nem valami nagyon elhagyatott helyre rakott be a gép.
Napokon belül megtámad valami idióta fütykös, hogy elvihessen néhány száz egységnyi nyersanyagot szerencse kérdése, hogy visz-e katapultot vagy csak rabolni megy.
Attól függ melyik néppel játszol, ha kell szívesen segítek tanácsokkal.
By Lopix (-99 | -78) -
MaciG
addikt
Üdv
Én is 6-7 napja kezdtem el és elég jó kis game :9
Jah és ha kell valakinek egy elszánt harcos a klanjába az 1-es xerón az szóljon plz
[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
Én ma kezdtem el nyomni a Travian-t hát eddig addiktív, csak elfogytak a nyersanyagok, most várhatok reggelig...
kérdés: a harc hogy megy? Mert munkaidő alatt nem tudok netezni, azt' ha órákig nem nézek a falumra, akkor védtelen leszek? -
djyuri
őstag
Üdv Arcok
mutatnék valamit
(a címet elírtam,de már javítják)
[link]
A lényeg,hogy vége a nyárnak és játékosokat kéne lecserélni
tehát semmi aranyszerzés....nincs ilyenről szó!
nagy és erős és jólszervezett vezető klán a miénk!
Legnagyobb szövetségünk a vezető csapat és mi vagyunk a testvére
tehát a Pannon és a Fekete klánok!!!
A linken elérhetők a jelenlegi infók -
LJoE
senior tag
jól kitalált egy játék
de függőséget okoz...
LilJoE néven 2-es és 3-as szerver -
deedee
őstag
hol tudom megnézni,hogy éppen mennyi aranyam van?a forumban hiába kerestem rá,nem találtam pontos választ....Egyébként most költöttem el 3-at....Mennyi arannyal indul egy játékos?
-
norbiphu
őstag
nem lesz vége a játékodnak, a főfalu mindig megmarad, azt nem lehet elfoglalni.
nem fognak örökké támadni, az a lényeg, hogy legyen nagy rejtekhelyed és költs el mindig minden felesleges nyersanyagot az elején. előbb utóbb rájönnek, hogy nincs értelme téged támadni, mert nem tudnak tőled nyersanyagot vinni -> támadások abbamaradnak
tehát nem kell újrakezdeni a játékot, az elején lévő sorozatos támadások kivédhetők rejtekhelyépítéssel, később pedig klánkereséssel -
deedee
őstag
csakhogy értsem a játék lényegét:
lerohannak,kifosztanak de a falum megmarad és minden megy tovább?csak éppen üres raktárakkal?/persze a rejtekhelyek azok megmaradnak/És talán később egy klán bevesz a buliba?Vagy teljesen leamortizálnak és vége a játékomnak,kezdhetem újból az egészet? -
deedee
őstag
engem,mint kezdő játékost azonnal lerohan majd egy szomszédos erős falu vagy klán,vagy álltalában felkínálják a csatlakozás lehetőségét?Mi az általános?
-
deedee
őstag
hi!
na én is beszálltam a buliba,gall főnökként....
Én békés természet vagyok,abszolúte deffenziv lesz a stratégiám.....Persze ha majd később meghívnak egy klánba,akkor harcolni is fogok majd,mert ha egyszer menni kell,akkor menni kell....
-
djyuri
őstag
Holnap reggel indul a 3-as szerver
-
John_Doe
senior tag
Tárgytalan...
[Szerkesztve] -
h@desz
tag
Hogy tudok építeni gyülekezőt.
Annyit tudok hogy a főépülettől jobbra a mezőn de ott sehol se lehet csak magtárat,rejtekhelyet,követséget,raktárat. -
shev7
veterán
honnan lesz telepesem?
-
djyuri
őstag
jaja...Szerver 2...de én a magyaron vagyok....kemény két napig toltam eddig
de haver jelezte,hogy neki megált a téma...erre kiléptem,hogy majd mondom megnézem nálam az övét...de utána egyáltalán nem voltam képes még csak betölteni sem a honlapot....
van esetleg valami közvetlenebb linked esetleg? -
djyuri
őstag
Nem tudja valaki,hogy mikor javítják meg a szervert?....már egy órája áll...
-
Totenkopf
csendes tag
hy all
regisztrálj és játsz
http://www.travian.hu/?uc=hu1_18153 -
norbiphu
őstag
Játszik valaki ezzel a böngészőből játszható kis játékkal? Én régen játszottam angol szerveren és most tapasztaltam, hogy már van magyar szerver ráadásul kettő is...
Én a második szerverre vagyok regelve (S2) norbiP néven, északkeleti zónában... Ezen a szerveren jelenleg 6000 magyar játékos van regelve (elsőn valamivel többen de jobb egy újonnan indult szerveren kezdeni, mert itt még mindenki egyszintű kb).
[link] itt lehet regisztrálni (igen benne van a személyes ajánlólinkem, kapok érte néhány aranyat, akit zavar vegye ki)
Rövid leírás:
A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.
Három néppel lehet játszani: római, gall, germán.
Négy nyersanyag van (búza, fa, agyag, vas), érdemes az elején ezeket fejleszteni nem pedig az épületeket (az ráér).
Egy két kép:
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest