Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Csak mutatom hogy én miket játszogattam ma:
Benoit Paire (FRA) - Marcos Baghdatis (CYP) (Melyik játékos nyer előbb 20 pontot a 3. szettben?)
Baghdatis
Stanislas Wawrinka (SUI) - Thiemo de Bakker (NED) (A 4. játszma 11. játékában lesz egyenlő (40-40)?)
nemStanislas Wawrinka (SUI) - Thiemo de Bakker (NED) (Ki nyeri a 4. szettet?)
Stanislas Wawrinka (SUI)
Novak Djokovic (SRB) - David Goffin (BEL) (Ki nyeri a 3. szettet?)
Novak Djokovic (SRB)B. Bryan/M. Bryan - J. Eysseric/F. Martin (Hány játékot játszanak a 2. szettben?)
9 - 10 játék
Novak Djokovic (SRB) - David Goffin (BEL) (Mi lesz az 1. szett pontos eredménye?)
7:6Ezek kombiba, már 1.5x oddsra jönnek, amit már megéri játszmánként pakolászni
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Az szép, be is b@szott volna ha megint te húzod mivel ugye 1:50000hez annak az esélye. Még látni is kevés az esély egy ilyet, te már akkor kettőt is láttál.
freaghill: Itt kell keresni, ha megegyezőek, vagy csak 1 azonos betű van a kijelőlt helyeken nyert, ha különböző akkor már dobhatod is ki.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
U19Francia meccsen is a legvégén ment el a 4,5 under
-
Ace owner
addikt
Gyors közvélemény kutatás:
LA - SanJose eredménye? NEkem LA-n van, ha jön akkor 500->1400 Imátkozzunk, jól jönne a ratyi széria után..Galaxy Fold 4
-
nagyúr
válasz WaterWave #9747 üzenetére
Kérj és megadatik
Bár ezzel nekem így megy a mix mert vendég feljutásra húztam 1.50-ért.
Mondjuk mind1 mert a sligo is szopat szokás szerint,
Mikor rakom őket akkor még otthon is képesek kikapni v leikszelni, bezzeg mikor kihagyom akkor meg parádéznak.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
polgárjenő
tag
mondtam a dresdent
-
WaterWave
veterán
válasz polgárjenő #9758 üzenetére
mondtam hogy veled tartok
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
ha rúgnak egy gólt a vendégek akkor jöhet, mondjuk én 2-1 et jósoltam a meccsre
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
mexicanraven
senior tag
St. Patrick 2:0-ra vezet!
when the sun shines, we'll shine together
-
gery2123
őstag
Akkor szerintetek Miami Heat ma is behúzza?
Akkor lehet hogy jobban megérné egy Indiana +5,5, vagy egy 1. félidő 92,5 felett ?
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
-
kanyipicske
tag
Remélem azért Nadal kövi meccsére már nem csk 1,00kat lehet kapni, hogy most bukott egy szettet is..
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
WaterWave
veterán
válasz kanyipicske #9764 üzenetére
1.02 lesz
-
samfishR
senior tag
na barca meccsen volt, hogy szorult a picsám, de már innen csak lehozzák.
erre ver egy 3pontost a bilbao.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Na Dresden is jött, akkor estére megy LA és Miami győzelem egy 500-as.
-- PSN_ID: GerY2123
-
WaterWave
veterán
válasz polgárjenő #9769 üzenetére
ezt nem blacknek kéne kérdeznie ?
bocs nem hagyhattam ki DDDDDDDD• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ps Vita
őstag
Ma sok gól volt a meccseken,sokat is buktam emiatt...
-
gyuromoj
veterán
Nehogy a törökök nyerjenek 3:1-ről...
Dynamo Dresden 1,70 Nyertes
U21Franciaország 1,40 Nyertes
Törökország 1,28 Nyitott
1k->3kPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tami92
aktív tag
ezek a kurva törökök....
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
WaterWave
veterán
válasz gyuromoj #9772 üzenetére
látom a Törökök alkotnak
nah ennek fényében én kihagyom a barátságos meccseket a héten
pedig mondom az angol - ír meccset megtolom de lemondok róla szerintem• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
gyuromoj
veterán
válasz WaterWave #9775 üzenetére
Péntek óta csak ezek a meccs vége fele lőtt gólok vitték el a pénzemet... tegnap és ma 3-3k, pénteken 15k.
barátságos meccsekre én se szívesen rakok, de most bíztam benne. rosszul tettem...
Varese-Montepaschi Siena D se csípett be... 64-62
kicsit sok a lap a vendég csapatnál[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stefyY
őstag
Én is előszőr összeírogattam reggel a mixet, aztán néztem, hogy ráraktam 3 barátságosat...na megmaradt a török, az is gólra, az ajándék is volt közel 1,6-ért a 2,5 over... +legalább 3 meccsen buktam, nem egyen...no mindegy
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
WaterWave
veterán
talán a német - ecuador meccsre mondanék egy 2.5 overt, de azt se tudom ki játszik a németeknél mert ugye amióta a betinfo tulaja elfarolt, úgy kell összekapargatni információkat a csapatokról
-
pohár
félisten
no akkor TB Rays & LA Kings @2,27, ment rá egy ezres, az éjszakai bukót vissza kéne termelni...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #9785 üzenetére
azt írd héten mit raksz, ne hupákolj
várhatóval és pontos téttel
uborkaszezon van• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
válasz polgárjenő #9786 üzenetére
a sötétség
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WaterWave #9787 üzenetére
Semmit, besokalltam kicsit mostanában, nem mondom azt nagy pihenés lesz mert úgyis megszegem, így azt mondom addig húzom míg lehet. Na meg amúgy sincsenek már nekem kedvező meccsek, a tenisz meg nem az én pályám. Inkább ráfekszek a pókerre kicsit jobban.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #9790 üzenetére
német kupában még látok értéket, azt is elviszi szerintem a Bayern
igaz messze kevesebb az oddsa• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
tami92
aktív tag
nem hiszem el hogy az 1,29-es ods férge$ török ge*iken megy el a mixem...
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
ottoyes
senior tag
A Miami nem akart nyerni..vagy nem tudott.A lényeg:bukó. :-(
Ottoyes
-
sch_a
addikt
Kings nyert, de idióta törökök elvitték.
Tsonga, Kvitova, Radwanska mehet szerintetek nagyobb téttel?
-
Ps Vita
őstag
Miami
-
Ace owner
addikt
Nagy makom volt kivetelesen nyertem 500-1400 (Y)
Galaxy Fold 4
-
-
DeathBat666
aktív tag
Jött a LA
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?