Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Na Uruguay, ezt a picit bírjátok ki, 5k -> 11k Ha jön, ez a 11k megy a Sao Paolora
-
Cthulhu Dawn
őstag
Bet365-ön ez a 15k-s kezdő bónuszt egyben kell 3x megjátszani vagy csak annyi a lényeg, hogy megmozgass 45-t?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
NyxNyxNyx
addikt
nem tudom miért vagyok telhetetlen még ráraktam Belgiumot és Horvátországot... Most erre várhatok péntekig...
De jöttek az urukhajok
Cthulhu Dawn: Utóbbi. Akár 200Ft-onként is megforgathatod, korrekt bónusz.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
17-én Tahiti - Nigéria meccs, MÉG 1,83 az over 3,5 gól, én megtettem, biztos ami biztos...
éjszakára kellene egy Dodgers, Sao Paolo -1AHC, hát hokit szerintem kihagyom, annyi tippet láttam arra meccsre, inkább nem kockáztatok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #10905 üzenetére
hát ahogy olvastam, most kaptak egy 7-est Chile U20-as csapatától... szerinted?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
válasz Cthulhu Dawn #10902 üzenetére
Amúgy ez ,hogy van,ha regisztrálsz,akkor kapsz 15k-t és ha 45-t csinálsz belőle kiveheted?
Vagy,hogy?
Légyszíves mondjátok el -
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #10907 üzenetére
Összesen kell 45 k tétben rakni. Tehát feltöltesz 15-t, azt hiszem egyből rárakják a számládra a +15-t, de azt még nem tudod kivenni és alatta írja, hogy mennyit kell megforgatni.
Tök mind1, hogy nyert-e, a tét számít. Amikor eléred az össz 45k tétet ki vehetsz mindent.
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz GabN73 #10909 üzenetére
Ja várjál de lehet most is. Igen, szerintem így van. Megzavart, hogy a kolléga 45 ezret írt előttem. Szóval a tét és a befizetés összegét kell megforgatni 3-szor, miután megforgattad az befizetést, tehát 105k-t 15k befizetés esetén. Ez amúgy hamar megvan. Nem tudom hirtelen élő beleszámít-e.
Ps Vita: Nem hiszem, hogy ez szükséges
1.Regisztrálásnál igénylést bepipálod
2.kapsz egy ajánlatkódot, ezután az "Ügyfelek" menüben, az "Ajánlatkód megadása"-nál beírod a kódot
3. Fogadgatsz, amint eléred a 15k-t tétekben megkapod a másik 15k-t
4. Fogadsz, mint a veszett és amint meglesz a 90k össztét kivehetek1.5 ods-nak kell lennie legalább amire fogadsz, itt le van írva
nem kell ezt túlbonyolítani, fogadsz sokszor és majd egyszer csak kiveheted.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz NyxNyxNyx #10911 üzenetére
1.5 regisztrálás után befizetsz
Ez fontosCthulhu Dawn: Ez hogy jött ki? Ha 1500-at fizetsz be akkor 1500+3x2x1500-t kell megforgatni, ami 7x 1500= 10500.
Ennek szerintem nem sok értelme van így
Amúgy senior tag-ként hogy-hogy kaptál avatart? Nem csak őstagtól jár?[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz NyxNyxNyx #10914 üzenetére
Hopp, ezt be néztem. Most esett le, hogy 100% bonusz . Késő van, na.
Ostag voltam, csak miután megkaptam az egyenit áthelyezték par topikot amitől hsz-okat vesztettem, es visszavaltoztam seniorra.[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Cthulhu Dawn #10915 üzenetére
Érdekesen van ez megoldva Több kommentem van, mint neked, de még így is várnom kell elég sokat, míg senior tag leszek, nem hogy őstag...
3év-re számítok addig... van időm kigondolni az avataromat.
-
plus44
veterán
Holnap nálam Kuvait gól már tuti.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
NyxNyxNyx
addikt
"Vicceskedik" a Sao Paulo, még jó hogy nem tettem.
-
stefyY
őstag
Mixen 2.02 az oddsa... Szerintem is vállalható...kis formabeli különbség+hazai pálya Tsonga mellett szól...3 éve találkoztak salakon előszőr is utoljára, az nem mérvadó...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Boston a második percben vezet GO BRUINS!
[ Szerkesztve ]
-
tippmix@
újonc
De fogadok nem tetted meg mert elment volna,és ilyenkor benyögöd mégsem tettem meg srácok mert.....
követem ami itt folyik a topikba csak ezért regisztráltam be mert idegesítő ami itt folyik!Emlékszem állandó jelleggel,meccsek után linkelgettél röhejes vagy.
Annyira idegesít amit csinálsz hogy szinte már szánalmas!Első illetve utolsó hozzászokásom volt itt ebben a topikban!
B-L-A-C-K Egyetlen akit itt komolyan lehet venni és valamilyen szinten ért is ahhoz amit csinál....
OFF vége
[ Szerkesztve ]
-
ottoyes
senior tag
Blekin kívül is van itt néhány hozzáértő,és olyan is,aki csak olvas...+néhány jóarc.A többit nem kommentálnám..csak annyit:bizonyos dolgokat mindenki lát,és eldöntheti kinek a szavára/tippjeire ad!..húúúú de kurv@ bölcs vagyok még hajnalban is!:-) sok szerencsét!
Ottoyes
-
L_YKing
addikt
Baszki. Azért azt hittem , hogy rendes játékidőben behúzza a Pittsbourgh.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
WaterWave
veterán
nah Kínát megtoltam, esett az oddsa dögivel, de elcsíptem még 1.55 ön
ha jön akkor délutánra összepakolok valamit• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ps Vita
őstag
válasz NyxNyxNyx #10911 üzenetére
Még egy kérdés:
Fel töltök mondjuk 15k-t,aztán fogadok egy valamire 1,5-ért,bejön van 22500-m plusz még kapok ugye akkor 15-t,az 37500 ,ezt újra lebukom15-re,ilyenkor az alaptőkét se lehet kivenni,szóval addig bent marad a pénzem,amíg nem lesz belőle 90k?Más,a bónuszt,csak akkor kapom meg,ha az adott összeget egyszer megforgatom egy min. 1,5-s Oddson,vagy egyből ahogy belépek?
Bocsi,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,de szeretek biztosra menni
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Azért ez nem gyenge, hogy a Sao Paolo kikap egy kicsapattól. Ez kb. egy Vidi-Siófok szintű meccs volt, és 0-1... Így -5k...
-
gery2123
őstag
válasz Ps Vita #10932 üzenetére
Minium Odds nincs.
Úgy van hogy pl felraksz 5000 et. Akkor lesz a számládon 10.de a bónusz 5000 csak akkor tudod használni, ha a befizetett összeget már egyszer megforgattad. Ha nyer ha bukik. Ha ez megvan, akkor már tudsz a bonusszal is fogadni. Én egy 5 ost raktam fel, és 30 ezer kellet fogadni. Arra meg figyelni kell, hogy ha a bonusszal fogadsz azt a bónusz értékhez adja hozzá. Tehát ha elbukod a felrakott pénzt, és tudsz fogadni a bonusszal, akkor amit nyersz belőle azt nem tudod kivenni addig amíg nem teljesited a feltételeket. Én ha jól emlékszem az élő fogadás is szamit[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
giigz
veterán
válasz tippmix@ #10924 üzenetére
Szerintem te csak egy irigy 15 éves vagy, ha ebben az évben te is 200k haszonban lennél, szvsz. nem írnál ilyeneket.
Mióta írok a fórumra, kb. bő 3 éve, azóta a szelvényeim 90%-át előre beírtam, és azt is, hogy mennyivel rakom. Szinte forintra pontosan beszámoltam arról, hogy mennyiben vagyok, és bármikor buktam, közöltem a buktát is. Ha ezt nem látod be, akkor olvass vissza, ezzel csak magadat minősíted, bár azt hiszem egy ilyen hsz. után te is tisztában vagy vele, hogy neked nem velem van bajod, hanem saját magaddal.
-
WaterWave
veterán
épp néztem a statot, hát részvétem...
Kínát ki pakolta még?
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ps Vita
őstag
Ma Azarenka vagy Sarapova?
-
WaterWave
veterán
válasz Ps Vita #10940 üzenetére
nah ez egy nagyon jó kérdés... szívem szerint Sharapova, de amit tegnap művelt, az ma már nem nagyon fér bele
de Azarenka sincs toppon
szerintem Sharapova• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz Ps Vita #10942 üzenetére
az a baj vele, ha szarul kezd, akkor utána nem játszik rosszul, de ha jól kezd utána vissza tud esni egy négy elemis szintre...
de hát nő, nem kell megmagyaráznom...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
félidőben Kína - Orosz 4:3
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
sch_a
addikt
válasz Ádám16 #10945 üzenetére
Sharapovát néztem tegnap, az első szettben borzalmas volt, de aztán összeszedte magát, és voltak nagyon szép pontjai. Ha rakok arra a meccsre, akkor Sharapovara fogok.
Férfiaknál meg szerintem Tsonga - Nadal döntő lesz. Tegnap Djokot néztem, nem volt valami meggyőző. Nadalnak meg csak az első két meccsét láttam, ahol még elég vérszegény volt, de biztos feljavult már azóta a játéka. Itt szerintem verni fogja Djokovicot.
Közben már 7-4 Kínának. Még meccs előtt megraktam én is a tanácsotokra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake