Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Na kint már lefele megy a Norvég, kíváncsi vagyok itt mikor változik az odds.
-
4850 oc
aktív tag
Szerintetek Norvégia nyer 3-al ......?
Lehet be próbálom....7.50 az odds rá..elèg baràti.. -
Digestive
veterán
"Mégis lejátssza meccsét az U21-es válogatottunk!
10 mezőnyjátékos+2 kapus alkalmas a játékra!"Ha ez igaz, akkor Bet-en az 1,72x a hazaira hatalmas ajándék!
-
4850 oc
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #134255 üzenetére
Igen igazad van az is jó...
De én abban bízok hogy 1gólt kapunk (vagy többet)az első félidőben és onnan vége mindennek...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na, rábeszéltek verjem bele...Így megraktam a hendi Norvégot. De tuti nem jön, nem is érzem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #134265 üzenetére
Egy kis ötveneske...
szállitó: Tényleg nem érzem, de mondta haver rakjunk, mondom ha megrakod te is 50e akkor én is. Megrakta így mentem vele.
Az a baj túl sokan rakják, és még így is túl nagy az odds, ilyenkor nem egyértelmű még a sima nyerés sem, nemhogy a hendi.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz B-L-A-C-K #134269 üzenetére
mint ahogy azt tegnap megírták 4 éve nem nyertek hendibe tehát itt az ideje hogy újra jöjjön egy nagyarányú győzelem ha a görög aki 8 meccsen rúgott 4 et nekünk meg az utolsón 4 et nem tartok attól hogy ne kapnánk gólt, viszont lehet Fülöp szelleme átjárja majd a helyet és csoda történik de ehhez viszont túl kicsi az odds az 1,92 H ellen.
Na majdnem kitaláltam én 30 karácsonyos kaparós árára gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Mai 2 szelvény:
Chile-Kolumbia H (1,78)
Norvégia-Magyarország H (1,92)
Bolívia-Venezuela 2,5 több gól (2,05)Chile-Kolumbia H (1,78)
Norvégia-Magyarország D (3,10)
Bolívia-Venezuela D (3,20) -
djculture
félisten
Szerintem 0:0 lesz mint ahogy nézem az u21-es meccs is arra fele halad..
-
szállitó
senior tag
Hopp 1,92 ről 1,82 re ebben a pillanatban.
-
C0d3r
addikt
válasz szállitó #134274 üzenetére
[link]
Egész nap ekörül imbolygott.Túlgörcsöljük ezeket az odds-okat, miközben úgyis a pályán dől el minden. Szerintem nem fognak rosszul járni azok, akik a hazait pakolták. Amelyik csapat képes kikapni egy ilyen Görögországtól, akik vért pisálnak egy csapatnyi bálnavadásztól, azoktól nem kell rettegni, hogy különösebb csodát művelnének a norvégokkal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Ment egy ilyen ötszáz ért:
14119 1 Chile - Kolumbia H 1.78 Töröl
15934 1 Argentína - Brazília H 1.85 Töröl
Mindkét csapat szerez gólt - Igen
11479 1 Ecuador - Uruguay V 1.73 Töröl
Kétesély - Döntetlen vagy Uruguay
33837 1 Norvégia - Magyarország V 1.79 Töröl
Kétesély - Döntetlen vagy MagyarországA vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Chereiose
addikt
Norvég lement 1,75-re, X nem változott semmit, ez valami 0.0 lesz
-
vwpolopg
őstag
válasz djculture #134273 üzenetére
azért az durva, hogy stat alapján jobbak a magyarok, miközben a fél csapat kidőlt és így csak 1 cseréjük maradt, a kezdő 11-ben meg ki tudja kik vannak, lehet, hogy a vizesfiút is berakták
(#134280) C0d3r: azz igen... ez a storck tényleg egy gyökér...
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
spm
tag
Utolsó pillanatban úgy éreztem hogy egy kisebb vagyont erre rátolok:
Farjestads-Modo (mindkét csapat lő 2 gólt)
HV71-Karlskrona (mindkét csapat lő 2 gólt)Nameg ment egy közepes összeg a fjordosokra.
-
.: JuSzT :.
addikt
Ezazzz u21 gol
-
spm
tag
38 -> 135
Na jó, lehet hogy kicsit erősen fogalmaztam az elmúlt időszak tétjeihez képest, de azért ez már nálam is húzósabb. Főleg hogy ma ez nem az első fogadásom sajnos.[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Ecuador - Uruguay
Hendikep 1:0
2015.11.12. 22:00 Uruguay 10,25
Norvégia - Magyarország
Hendikep 0:2
2015.11.12. 20:45 Norvégia 6,75
Chile - Kolumbia
Hendikep 0:2
2015.11.13. 0:30 Chile 5,75
500 Ft
Várható nyeremény 198 914 Ft[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
spm
tag
válasz B-L-A-C-K #134290 üzenetére
Na ez egy ilyen megbontott válasz, az eleje egy hozzászólással feljebb. Szóval a max tét amit valaha egy szelvényre tettem az eddig 65k volt, ahhoz képest ez a mostani már egész közel van.
Van még egy élő bohóckodós hokis szelvényem, lehet azt kellett volna ütni erősen mert jelen pillanatban nagyobb esélyt látok arra hogy jön, mint a HV71-Karlskrona 2-2 gólja:Brynas (rendes játékidő)
Tingsryds (rendes játékidő)
BIK (over3.5)
odds: 12.59 -
törölt tag
Tettem egy trixie-t: norvég hendi, Bolívia, Turku PS hoki. 800->6200
Nem tetszett más meccs ezért vettem egy 5 hetes skandit és két sorsjegyet. Rubik kockán semmi, Black Jacken egy ezres. -
tzimash
őstag
van valami stream a meccshez? igen, a norvég-magyarhoz
-
tzimash
őstag
válasz zsolti72837 #134297 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest