Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz B-L-A-C-K #110027 üzenetére

    Én pont az előbb néztem, ha kell bárkinek meg merem mutatni a képet, hogy utolsó kifizetésem prórol 11.23-án volt tavaly.
    Nos azóta befizettem közel 79.000-t (!) és kifizetés azóta nem volt. Nyerés volt pár de nem számottevő.
    Papíros ebbe benne sincs, de azt nem is sokat raktam, és ott jött is pár de az is ilyen max 10-15K, mondjuk úgy ott nulla a történet, esetleg ilyen 5-10k nyerő maxium, pontosan nem tudom mert már nem rakosgatom el a nyerőket mint régen.
    És áldom az istent azért, hogy pont ezen pechszériáim miatt már nem merek úgy játszani mint 2-3 éve amikor én is úgy voltam ahogy te, hogy 10-20 de volt hogy 50k-t is tettem fel szó nélkül.
    Ha még mindig ilyen tétekkel játszanék akkor most igen csak mínuszban lennék.
    Én továbbra is tartom, hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni, mint ahogy azt is, hogy legjobban akkor nyertem amikor ilyen 2-3 esetleg max 4 meccs (ha mondjuk alacsony szorzók voltak ilyen 1.2-1.3 körül) és 10-20k tét volt.
    De láthatód nekem utóbbi időben mind1, hogy hány esemény van egy szelvényen, egyen biztosan elúszik, így nincs önbizalmam ahhoz, hogy újra visszatérjek ehhez a taktikához.

    szerk:
    Kiegészítés gyanánt összeszámoltam azt is, hogy mennyit nyerhettem volna azokon a szelvényeken amik 1 meccsen mentek el a fenti dátum óta, és nem vicc nem ámítás 460k jöhetett volna azóta tisztán.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák