Új hozzászólás Aktív témák

  • lancy

    tag

    válasz HUN]Repa #6618 üzenetére

    A hdd-t eloszor decemberben vittem be, mert hibas szektor volt rajta es a hdd sentinel 20% alatti kondiciot mutatott. Visszaadtak h semmi baja, mert leformaztak a gyari alkalmazassal es jo lett (szerintuk). Hasznaltam es ket het alatt uj hibas szektor es kondicio ismet 20% alatt. Nem lehet alaplap hiba mert masik csatlakozora raktam es a tap is mas volt plusz van meg egy ilyen hdd a gepemben es annak semmi baja. Visszavittem bevettek atvizsgalas utan, mint irtam parszor semmi kifogast nem mutatva, mondva.

    NEM a letort csatlakozo miatt indult a granciazas hanem rossz volt a hdd!

    - Keszult datumbelyegzos fenykep a hdd seruleserol ugy h latszik a szeriaszam es a letort csatlakozo van errol jegyzokonyv, konyvelve (az atveteltol szamitott egy heten belul)?
    - Miert csak a sokadik levelemre valaszoltak es a seruleses elmeletet csak a levelemre valaszolva hoztak elo (tobb mint 30 nap mulva), nem maguktol, mondjuk az atvetel utan egy heten belul, h bevizsgaltuk de torott?

    Rohadtul egyszeru ram fogni a dolgot h en mar serult termeket adtam be. En sem hasznalok fémreteszes SATA kábelt...

    A vasarlo csak akkor jo ha fizet elmegy es soha vissza nem megy semmilyen problemaval. Megeri nektek, h mindenki azt modja jo-jo az ipon olcso is csak garis problemaja ne legyen az embernek. 5 eve ott vasarolok, egy rakat penzt otthagytam, sot meg most is ott vasarolok. Ezek szerint nem erek ennyit, menjek akarhova es bizonyitsam az igazam ha tudom, ez a jo hozzaallas gondolom.

    MIT tehetel?

    - Panaszkonyv? Kivizsgaljak es kiderul h ok mindent megtettek a vevo a hulye.
    - Bekelteto testulet? Kit erdekel semmi intezkedesi kore nincs csak javasolhat.
    - Per? Itthoni viszonyok mellett 4 ev, plusz fizessek ugyvedet es csinaltassak szakertoi velemenyt tobb szaz ezer forintert...

    Ha mar annyira korrektek akarunk lenni akkor az atvetelkor a 10 perc bevizsgalasba nem fer bele 4-5 fenykep az akkori allapotrol amit emailban a garancia atvevo lappal elkuldenek es az kizarna minden utolagos reklamaciot?

Új hozzászólás Aktív témák