Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz gipsztigris #184449 üzenetére
Másfél hónap elteltével még mindig rossz a kép. Korrekt.
-
SÖ
addikt
válasz gipsztigris #184449 üzenetére
Sokan szidják a steinhardot pedig a legpontosabb órákat szállítják ergo nagyobb gondot fordítanak a beszabályozásra mint más ebben az ársávban
-
gipsztigris
addikt
Meg vagyok elégedve a pontossággal maximálisan! .....A Seiko-k után különösen. Nyilván azokat is be lehet szabályozni, de ahogy kiengedik a gyárból, az erősen véleményes.
(#184455) Lev Abalkin
Persze, hogy M1ó!
Bár ha én csináltattam volna, akkor a dupla soros Hamilton csatnak megfelelően készíttettem volna el az új szíjat.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
futizoli
tag
válasz 5-ös kezelő #184446 üzenetére
Csak nyugodtan, az 'arcoskodáson kívül kedvcsinálónak is szánom őket... (bár itt nem sok híve van a ruszki óráknak ) még egy kézihúzós 2409-est összerakok, aztán tényleg befejezem az óra buzulást..
Megfelelő szerszámok birtokában és kis kézügyességgel viszonylag egyszerűen megoldható a számlap csere. Lényegében a mutatók szerelésére kell figyelni... -
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #184455 üzenetére
A barna. De ahogy gipsztigris olvtárs is írta, a gyári csatjához kellett volna megcsináltatni.
-
Lev Abalkin
tag
válasz Sungoo #184459 üzenetére
Sajna pont a gyári szíj formája (párhuzamos szabás), meg a dupla csatos megoldás nem tetszett. Amúgy a gyári is (sötét)barna, szép fényes, de elég merev, ráadásul a két darabja nem egyformán hajlékony, hordásra nem sokat puhult, inkább tört.
Eddig csak képeken csodáltam M1ó munkáit, de tényleg nagyon szép lett, jó a színe, hajlékony, és tökéletes a vastagsága is. -
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #184460 üzenetére
Így más. Ha nem tetszett, akkor érthető. Azon ne csodálkozz, hogy puha, meg szép, ezek normális bőrből vannak. Sajnos még a viszonylag drágább órák gyári bőr(?) szíjai is néha vállalhatatlanok.
-
JDMKid
tag
válasz Lev Abalkin #184455 üzenetére
nagyon penge lett az a szíj
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
arminlok
senior tag
válasz Sungoo #184379 üzenetére
Az a baj hogy egyik sem nyerte el teljesen a tetszésem a citizen azért még mindig befutó ugyhogy úgy döntöttem hogy használtan keresek egyet. Viszont találtam kettöt is de elég ellentmondásos a hátlapjuk az elejük tökre ugyanaz de hátul.. Szerintetek melyik lehet az eredeti? Nem mintha egy kvarcnál anynira számtana de azért mégis. Lehetséges hogy mindkettő az?
-
gipsztigris
addikt
Árulnak a FB-n egy Zeno órát amiről valamiért az az érzésem, hogy kajli. A Zeno honlapján ilyen órát nem találni, és az az érdekes, hogy csak az ebay-en Német és Olasz eladók árulják, egytől-egyig gyári doboz nélkül. Valami nem stimmel ezzel az órával, az biztos. [kép]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Revesz
aktív tag
11.10-én előrendeltem egy OVM 2.5-öt mert nem volt elérhető, erre a mai nap került fel az OVM 3.0 ami megint fekete számlapos...Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak majd küldeni, mert SKU szerint a szürkét rendeltem elő, de kivették az ajánlatból .
-
-
Macyke82
tag
válasz jagertibi #184473 üzenetére
Én nem értem miért kell egyből kukázni a Hardlex-et.
Sztem előbb használd el, de legalább várd meg míg "megkapja" szerencsétlen az első karcot aztán bőven ráérsz.
Félreértés ne essék láttam én is élőben pont ennél a modellnél a "dagaz"-os zafírt, és nagyon szép de szerintem rögtön felesleges a csere.
Az én teknőcömön is lesz majd zafír csere ha a hardlex nem bírja (vagy időközben el nem adom ).
Hozzátszem a hardlexen keresztül is van olyan szög amikor olyan az óra számlapja, mintha nem lenne rajta üveg, parádés. -
@tco@
aktív tag
Tudtok olyanról, aki tényleg elvégeztette egy belépő kat. (népszerűbb Orientek, SKX007 stb) szervízelést 4-6 évesen kb 30k -ért, amit ennyi idősen kb érnek?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz futizoli #184458 üzenetére
Viszem inkább hozzád, Dzsana messze lakik. - Seiko gyűrű megint kísért, sokat dob rajta. És számlapot is jól választottál.
Ha valaki megunta a 420 SE óráját, szóljon! Sokba lesz, míg összerakom alkatrészekből... Meg kellett volna vennem, amíg gyártotta Dimitrij Jurjevics.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
consono
nagyúr
válasz fagyalllo #184488 üzenetére
Szerintem nincsen ezzel annyira nagy gáz, eddig ez a legrosszabb teszt amit a System 51-ről olvastam, máshol nyitottabbak az újdonságokra. A Tissotban sem lenne gond vele, főleg hogy kicsit tuningolták is, ha kvarcóra árban adnák. Mert ez a szerkezet kb. annyit érhet. Azok helyére is van kitalálva, nem véletlenül gyártják gépesítve...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
@mriya@
őstag
válasz @tco@ #184485 üzenetére
Én tudok olyanról, aki még üveget is cseréltetett az Orient Mako-jában a szervizzel egy időben.
Igaz, nem 30 ezerért, de a beavatkozás vetekedett az óra akkori üzleti árával.
Mivel az óra ajándék volt, fel sem merült, hogy egy újat vegyen helyette.30 ezer kicsit húzós ár egy hárommutatós automata időszakos szervizére.
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #184469 üzenetére
Zoli általában jó képeket csinál, de ez itt most nem volt az, főleg a fotón látható fényképezési szakkönyvek látványában találtam viccesnek, egy étteremben is rossznak találhatom a szénné égett rántott húst, pedig nem vagyok szakács, szóval nem tudom, hogyan jön ide az én fotózási tudásom
de csak neked:
az idei telós fotóim
[link][link]
[link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link]ezek tükrössel
[link][link][link][link][link][link]
[link][link]
[link]na meguntam, de még kikerestem a legelső ide berakott saját fotót
[link]igaz én nem csinálok olyan jó képeket mint te , de nekem nincs is szükségem rá, én nem bizniszelek órákkal.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
g0n21
senior tag
válasz Empsepo #184487 üzenetére
Egy lowbudget f.snak talán elmenne, de -sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok- elobb vennék 8xxx miyotát (sic!), mint ezt.
És azzal, hogy nem csak a swatchba szerelik, szerintem nagyon rossz irányba viszik el a “Swiss made” jelentésétés mögöttes tartalmát. Szvsz a mostani 60% is kevéske, vagy lehetne egy a Swiss made-nél jobb, vagy más “limit”, mondjuk 90% (és nem olyan szigorú, mint a genfi pecsét).Mindenesetre maximum Swatchba való a sistem51, és még ott is inkabb khm (a 2005-ös swatchom szkelettalt volt, es bar volt benne vicces műanyag fogaskerék, de nem a járatban, hanem a dátumnál....)
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
titán
válasz g0n21 #184497 üzenetére
Ez tuti, hogy 100% swiss made. A gépnek mindegy, hogy hol rakják le. A Swatch ezzel a szerkezettel felkészült a jogszabály folyamatban lévő szigorítására. Nem a százalékok a swiss made problémája. Ez a helyzet szándékos félreértése a gyártók részéről.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gipsztigris
addikt
válasz csabulaxi #184494 üzenetére
Na, faxxa! Legalább nem kellett rádkeresnem és kiválogatni a rengeteg netes képből a sajátjaidat. Egyébként meg köszönöm, így már el tudlak helyezni a megfelelő helyre magamban. (És ez most nem pejoratív megjegyzés akart lenni.)
Az utolsó mondatra pedig, nem azért csinálok jó (vagy általam jónak gondolt) képeket mert bizniszelek órákkal, hanem egyszerűen szeretem az igényes képeket. Csak, hogy ezt a dolgot is el tudjuk tenni a megfelelő helyre.
-
fagyalllo
őstag
válasz consono #184490 üzenetére
Én is láttam jobb mérési eredményeket a szerkezetről és műanyag swatchba tényleg elmegy egy gegnek, tudok úgy ránézni, hogy nem zavar. De hogy egy normálisabb márkanév alatt, acél tokban, zafírüveggel is kihozták ezt a javíthatatlan, eldobhatós kacatot...! Az egész svájci óra fogalom szembeköpése.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest