Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
Azért millió alatt is van a svájciaknál-németeknél pár saját szerkezetes, akik nem ETA, vagy Sellita (vagy Fossil) gyártmányokat tokoznak. Pl Eterna, Damasko, Nomos, lehet találni még. Még a Tudor BB, vagy az Omega SMPC is belefér(het) az összeghatárba.
Más gyártók is egy alapot felhasználva "variációk egy témára" elven működnek (pl a Seiko 4r, 6r szerkezetei az alap 7s26 módosítva).
Nincs és nem is volt baj az ETA-val, de örömteli, hogy a gyártók már rendelkeznek akkora kapacitással (és tőkével), ghogy saját fejlesztésekbe is belevágjanak. -
Gyuc
aktív tag
Nah megérkezett az óra CW-ról és sajnos sérülten valamint egy darab fólia nem volt sem az üvegen sem hátul.
Kezdődhet a szarakodás
[kép]Tudom lehet egyedi eset stb ,de én asszem nem rendelek többet tőlük.
-
Gyuc
aktív tag
válasz mr.perfect #183507 üzenetére
Ez nem így működik mert csomagcserét kér az illető és akkor nincs semmi teendő és nem bukok semmit.
Sajnos már volt egy ilyen órám így onnan tudom. -
titán
-
laszika
újonc
Sziasztok, olvasgattam a fórumot az elmult pár napban, kedvet kaptam egy belépő szintű automata órához, napi szinten lenne hordva. Egy Orient Defender lenne a kiszemelt. Szerintetek kezdő órának ideális a mindennapokra? Jelenleg egy hasonló árú Fossil-om van teljesen meg vagyok vele elégedve az üvegen is csak 2 apró karc van pedig odavágtam már párszor rendesen.
-
sztikac
őstag
Jó kis játszós Citizen a DFI-ről
Gondolom ennyi pénzért sokat nem várhatok, de csak nem lesz nagyon gagyi élőben... -
ricsik
őstag
Nem tudtok véletlenül bevált, de aránylag olcsó jubilee szíjat 18mm szélességben? Lecserélném régi Citizenem hajtogatott szíját, tömörre. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz laszika #183517 üzenetére
ha már 100, akkor még pár hónap koplalás vagy előre elkérni a karácsonyi pénzt és már finisben is vagy
Steinhart Ocean1 Black 122ezer ft
én a mako-t gynegének tartom, főleg az 50 feletti áron, mert pár éve mikor 30 ezer volt, az oké, de ez már sok érte
seikot meg nem kapsz kerámia-zafír kombóban, a stein meg mégiscsak svejci (jó kínai az)
innem meg továbblépni csak ennek a pénznek a többszöröse[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
laszika
újonc
-
csabulaxi
senior tag
válasz laszika #183522 üzenetére
nem putriztam semmilyen órát!
még nem láttam, hogy nem tetszik a búvár stílus
soha többet senkinek sem fogok semmit ajánlani, sőt...
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nagyúr
Nekem is van egy készletem most eladó.
A többi mellett...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
@tco@
aktív tag
válasz fagyalllo #183528 üzenetére
Ha már itt tartunk (a 2. link), kisméretű kvarc (vagy eco drive stb) pilóta stílusú órára tipp? Citizen aw1360 széria tökéletes lenne, de 50mm körüli, én meg 38-43 közt néznék...
-
laszika
újonc
Ez tetszik viszont nagyon: [link]
-
nagyúr
Érdekes szerkezet kedvelőknek javaslom megismerni a svájci Catena márkát.
Már 5 szerkezetet készítettek eladásra. A linkelésre kerülő linken van teljes dokumentáció is!
A gyárnak van teljes órakészitő tsz melléküzemága is.A szerkezetgyárat a www.mouvements-catena.ch oldalon
Az tsz mellék üzemágat: www.montres-catena.com/en/core.php oldalon érdemes keresni.Képet nem linkelek, nekem nem tetszenek. Túl uncsik számomra.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz laszika #183527 üzenetére
Belépő órának egy Seiko 5 is megteszi [link], vagy egy Vosztok Amfíbia [link]. Esetleg egy kínai kézihúzós [link]Jó húsz rongyból megúszható. Kijön a keretedből egy zafírüveges Orient v elegánsabb Seiko is. De használt Certina Caimano is. Kicsit többért a Stein 38-as automata [link] v 44-es kézihúzós.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@tco@
aktív tag
válasz gipsztigris #183532 üzenetére
Igy is tul nagy, neztem rola "csuklós" kepeket, a mako-m pl a jo meret nekem.
-
laszika
újonc
válasz 5-ös kezelő #183539 üzenetére
-
törölt tag
Milyen érdekes amikor egy sima eta 2824-es 1 milliós óránál nem kérdezik meg, hogy ennyiért egy 2824-el szerelt Omegát miért?
-
Milu87
csendes tag
-
manokaki
addikt
Esetleg ha van valakinek üres Seiko ( férfi óra ) óra doboza vagy tud eladót privátban irjon , köszönöm.
Attila
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest