Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Parci #3116 üzenetére

    Egy régebbi TC cikk Vályi István tollából (ami ugyan Volvoról íródott) tesz említést a tudathasadásos vásárlókról, szerinte, idézem: " Ezek normális esetben előzékenyen belesimulnak a forgalomba, és a légynek sem ártanak, de ha beüt a roham, és letapossák a gázpedált, akkor egy szempillantás alatt törnek úgy előre, mint a megvadult bika, amelyet tököncsapott a villanypásztor."
    Nos, a Volvo valóban hajlamossá tett erre, most ugyanezt érzem, bár még nem ütött be a roham, és valószínűleg egy darabig nem is fog. Egyszerűen nyugtat a tudat, hogy bőven van tartalék.
    Az ültetésről, szerintem ez a fajta moddolás pont a lényegét veszi el az Outback -nek, nekem borzasztóan tetszik benne, hogy éles kanyarban sem dől be, pedig valószínűtlenül magasról nézem az utat (az S-Max ilyenkor már majd a földet túrta az orrával)
    A nagy fehéret óvom, védem :K Ma megjöttek a Pirellik, a héten remélem fel is kerülnek. A lámpákat is felpolíroztatom (kicsit ködös a tekintete), most kaptam egy közeli címet, úgyhogy ez is sínen van.

Új hozzászólás Aktív témák