Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
-
eami
Topikgazda
RZBVK-G56AL-I3ZEM
-
-
pecze
aktív tag
Akciózik a Steam, főoldalon ugyan nincs kinn, de Dungeon Siege, Hitman, Defense Grid, Legacy of Kain és még jó pár játék 50%-os akcióban.
-
V.István
csendes tag
Sziasztok!
Valami nem klappol a steamel nálam.
Megvettem a hitman absolutiont.
Mindent feltelepítettem. A gép is elég hozzá bőven.
A steam fiókomban hozzá is adtam a játékot.
De egyszerűen indítanám és nem csinál semmit.
Egy steam ablak jön elő, hogy Nem sikerült a játék indítása(az alkalmazás már fut) Pedig nem fut....
2 napja olvasok fórumokat de nem találtam megoldást ami működne nekem.
Itt jön az érdekes rész. Letöltöttem a tört verzió skidrow cracket. A telepített eredeti játékomba bemásoltam és voala pöccre megy a game full max grafikával. Most mondhatnánk, hogy örüljek, de ugye így skidrow accal játszom és a contract mód eleve nem működne stb..na meg hát nem ezért vettem meg eredetibe.
Tehát az ebből kiderül, hogy nem a gépem rossz hozzá és minden plusz program is jól van fent.
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan bírhatnám elindulásra az eredeti exe-vel rendesen steam accommal?
Ja és a játékot és a steamet is már kb 7-szer tettem újra szóval az sem segít.
A tanácsokat előre is köszönöm szépen! -
V.István
csendes tag
clientregistry? Na azt még nem próbáltam. hol keressem?
-
V.István
csendes tag
Megtaláltam. töröltem. Indítanék, de ugyan az. Ja és azt is megfigyeltem, hogy hiába törlöm a steam mappából a client-et, ahogy próbálom indítani a játékot, azonnal visszakerül...
-
addikt
válasz V.István #39612 üzenetére
Mindenképpen visszarakja, kell az oda, csak a törléssel 'reseteled', ez sok problémát meg szokott oldani.
Sajnos a gondoddal kapcsolatban többet nem tudok segíteni, nekem is ez az ötletem lett volna...Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
V.István
csendes tag
Hát kár
Esetleg van valami ötletek hova fordulhatnék a problémával?
A steam supportnak írás sajnos nem opció mert nem mondhatnám jónak a nyelvtudásomat, hogy letudjam nekik írni rendesen.. -
dragonfx
veterán
mondjátok már el mi kell ahhoz valaki free gift játékodot kapjon?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
cashback
őstag
válasz dragonfx #39617 üzenetére
DOTA2-vel ha játszol, akkor pár darabot tuti kapsz néha.
Ingyen nyerhetsz egyéb játékot: [link] - Nem 100% hogy gift, lehet kulcs is.
Vagy cserélgetsz pl TF2 itemeket (amit ingyen ad a játék)... becraftolod, elcseréled a REF-et kulcsra esetleg és már jöhet is a játék.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
dragonfx
veterán
válasz cashback #39618 üzenetére
jujjj így hirtelen 5 ismeretlen kifejezés.van valahol magyar leirás erről?
ezeket a játékokat kell megvenni vagy ezekkel játszani ingyenesen?
DOTA2 egy játék?
mi akülönbség a gift és a kulcs között?
mi az a TF" és a REF?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Vertigo18
addikt
válasz dragonfx #39620 üzenetére
Dota 2 egy ingyenes játék... Letöltöd, játszol...
A gift, ami megjelenik a tárgytárolódban, és elajándékozhatod... A kulcs egy egyszerű cd-kulcs, amit regelsz a steam accodhoz...
A ref meg egy "fémfajta" a Team Fortress 2 nevű játékban, ami szintén ingyenes, mondhatni fizetőeszközzé vált a ref...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz dragonfx #39622 üzenetére
mindkét játékot a steam accodra tudod letölteni ingyen, aztán játszhatsz vele... mindkét játék ad bizonyos időközönként tárgyakat, amiket el tudsz adni/használni/csereberélni...
Sőt, a Dota 2 ad még Dota 2-ket is, aminek az elején még marhára fogsz örülni, aztán már nem!
-
Vertigo18
addikt
válasz dragonfx #39624 üzenetére
Nos, fellépsz a steamre, és csinálsz magadnak egy ingyenes accot... Nem kell hozzá semmi, csak egy mail-cím... Utána a steamről beregeled magadnaka 2 játékot, és letöltöd, majd játszol...
Mindkét játékot ha játszod, akkor kapsz itemeket... tárgyakat... Azokat tudod csereberélni, eladni rendes pénzért, ami a steam accodon kerül jóváírásra... A TF2-ben csinálhatsz/vehetsz/cserélhetsz ref-et (refined metal), vagy mi a bánat, azt sokan veszik, cserélik... De ha mindjuk játékban találsz egy fegyvert, vagy sapit, azt is eladhatod, ha megveszik...
Dota 2 pedig, ha játszol, az itemek mellé ad még Dota 2 gifteket, hogy elajándékozd a steamona barátaidnak, akik majd szintén jól játszanak Dotát... A gúnyos mosoly azért van, mert aki rendszeresen Dotázik, annak van már vagy 20 Dota 2 giftje, amit már győz elajándékozni, mert csak foglalja a helyet a trágytárolóban... Itt sokan tudják, miért volt a gúnyos mosoly...
-
V.István
csendes tag
Igen rendszergazdaként is próbáltam. Sőt a Steam-nek is adtam teljes hozzáférést a regeditben.
Most olvastam valahol,hogy okozhat gondot, ha nem c meghajtóra van telepítve a steam és oda bele a játék. Nekem nem a rendszerpartíción van, hanem a D-n. Újra telepítem a notit, nagybb helyet adok a C-nek és megpróbálom ezt. Hátha. De közben jöhetnek az ötletek még, mert egyáltalán nem biztos, hogy ez segíteni fog. -
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
csaba951
veterán
Napi akcióban The Elder Scrolls V: Skyrim és a dlc-i vannak, a február 5-től pc-n is elérhető The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn dlc megjelenése alkalmából. "Természetesen" Magyarországról ez az akció nem elérhető a kiadó döntésének értelmében.
The Elder Scrolls V: Skyrim; -50%; 24,99 € vagy $29.99
The Elder Scrolls V: Skyrim Prima Official Strategy Guide; - 50%; $13.49 (Steamen Európában nem kapható)
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn; 19,99 € vagy $19.99
The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire; -50%; 2,49 € vagy $2.49
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard; -50%; 9,99 € vagy $9.99[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #39630 üzenetére
szia, én megvásárolnám a game-et.kaphatnék esetleg kódot?
a kérdés:ezt mikor kell beírni?csak mert fizetésnél nem látom.
köszi! -
SenorGrande
senior tag
válasz Mr.White #39633 üzenetére
Ezt a kliensbe kell beírni, mintha játékkulcsot aktiválnál, csak nem játékot, hanem egy kupont kapsz a tárgytárolódba. Azt már tudod használni vásárláskor.
Próbálkozz Niczo hsz-ében található listával, szerintem találsz még benne használható kódot.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Mr.White
senior tag
válasz SenorGrande #39634 üzenetére
köszi!sikerült is egybe beletalálnom!
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
mivel már végigbújtam a netet megoldásért (és egyik se segített) gondoltam hát ha ti tudtok segíteni.
Steamen vettem a GTA4-et. Feltelepítem, elindítom. Bejön, beállítgatom, majd rányomok a start-ra és a töltő képernyő helyett kirak az asztalra, de a program a háttérbe fut. Innentől feladat kezelővel kiszedem, és vége a témának. A net tele van ezzel a jelenséggel. Valaki szembesült már ezzel és sikerült megoldania?
Köszönöm. -
dragonfx
veterán
válasz Vertigo18 #39625 üzenetére
na beregeltem kérje töltsek le egy 1.5megabájtos bigyot feltelepitettem, beléptem, rámegyek a team fortress 2re.ott van free to play.játk inditása rámegyek és kijön egy ablak miután beléptme játék betalozzása honnan tudom akkor letölteni?
most meg elindult aprogram és a weblapot látom benne akkor hogy van ez?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz dragonfx #39637 üzenetére
na bejött a weblap a steam ablakba ott rákerestema tema fortressre.ok klikk to paly games.kiirta le akar tölteni valami 2.5 óráig valamit.
mi a fax? ...és hova tölti?amelyik particion a steam van telepitve?és mi van ha ninc sidőm kivárni most?
20mbites a netem nehogy már 2.5 óra legyne annyi alatt be kéne telnie a partiocionak mert gondolom alap hogy max sávszéllel jöjjön le.de akkor az isoját tölti le vagy mit protable apps lesz ez a TF2?na tölti de
van felette valami chivalry medieval warfare 12 hours left...ez mi a fax?én nem vettem smemit, nem klikkeltem sehova.ezt mér akarja letölteni vagy hogy lehetn innen eltüntetni?[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Youri
veterán
válasz dragonfx #39638 üzenetére
Valahogy a gépedre kell varázsolnia a játékot... Nem iso, nem portbable, a steam kliensbe beépülő, onnan indítható, futtatásra kész. Ha most nem tudod kivárni, akkor most nem fogsz játszani. Amúgy a letöltést ott folytatja, ahol abbahagyta
chivalry medieval warfare 12 hours left
12 óra múlva eltűnik...[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
dragonfx
veterán
válasz dragonfx #39638 üzenetére
meg rámentme valami big puicture és elindult valami ott van ez a 2 játék de az első le se szedtem csaka tf2 jön.irja is mennyivel.ezb ok.de hány gigabájt ez?
meg irja az oldlaon locked archivement ezeket kell megszerzeni el tudjam adni?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ja látom a librarynál mutatja hogy hol tart.ok tehát tudja folytatni is.de hogy tud aze gész steam és a játék is magyar lenni hol lehet beállitani?
meg eza chivalry mér van első helyena TF2 downloading előtt?azt hogy tudom onnabn kitöörlni?mert felajánlja intaláljam azt is.szoval ha bejelntkezek akkor kidob egy ablakot bertalozzás kijöna winyom és akkor ahova letölti a TF2öt ott kell az exe.t betalozzzni és indul? de felette van egy steam felirat akkor simán a webalapra lép az mire jo?
ja most látom asztalr akidobta a steam mega tema fortress parancsikonját akkor ha letölti onna is indul a játék vagy be kell jelentkezni mindneképpen?
meg néázem 13.6gb a stema mappa?? miért is lefoglalja előre a TF2 helyét? .mert abba amappáába cska stema dolgokat látok olyat ami TF2 exe lenne nem.melyik mappába tölti le?
ja hogy a chivalry eltünik értem.zsír
Egyenlőre ez a TF2 jöjjön le müködjön.de barátokat hol tudok keresni meg honna látom mi vana ládámba meg a gift.et hol kapom meg?
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz dragonfx #39642 üzenetére
Bakker mennyi kérdés
Nos, ha veszel egy játékot, dobozosat, akkor azt is fel kell telepítened... Ezért foglal annyi helyet... Alapesetben, ha a Steamen megvan egy játékod, és azokat onnan telepíted a gépedre, azt a STEAM mappába telepíti... Ezért olyan nagy méretű a steam mappa...
Amiket néztél, azok achivementek, olyan jelvény szerűségek, amit a játékban lehet teljesíteni. Pl. "Ölj meg egy katonát, miközben a levegőben rakéta-ugrást végez". Ha megtetted, ami nem könnyű, akkor megkapod azt a "jelvényt, és a barátaid látják, hogy Te mennyire ügyes vagy...
Ha félig letöltötted a játékot, és kikapcsolod a gépet, az onnan folytatja, amikor ismét bekapcsolod, és bejelentkezel. A letöltéshez, de a legtöbb játékhoz is bejelentkezés kell a steam fiókodba... De szerintem ez nem probléma.
A játékot vagy az asztalon lévő ikonjával indítod, vagy jobb klikk a tálcán (értesítési területen) lévő steam ikonra, és ott van egy olyan menü, hogy "Könyvtár". Arra klikk, beugrik a steam ablaka, és ott is el tudod indítania játékot...
A tárgyakat, amiket kapsz játék közben szinténa "Könyvtárra" kattintva tudod elővarázsolni pl. Megjelenik a steam ablaka, felül van egy olyan, hogy "Játékok" menü, abban egy "Ajándékok és vendégbelépők kezelése"... Arra katt, és külön van szedve a TF2-tárgyaid...
-
Youri
veterán
válasz dragonfx #39642 üzenetére
Azért van a chilvary előtte, mer így lett az abc kitalálva. S steamapp/common mappába tölti a játékokat, de legegyszerűbben a Steamből tudod elindítani.
Kicsit fedezd fel a dolgokat, úgy lehet, hogy gyorsabb lesz, mint mindent megkérdezni itt. A giftekkel kapcsolatban pedig nem értem milyen elvárásaid vannakRTX ON
-
dragonfx
veterán
válasz Vertigo18 #39643 üzenetére
jaja láttama steamapps.ba van nak iylne angy GCF fájlok.azok a TF" fájlok?és exe.t is letölt majd? na már 78%on van.kivárom.nem kell folytatnia.begyorsult.
ez a TF" amugy magyar nyelvű? és fps? vannak küldetések avgy van hozzá valami leirás magyarul?
jo akkro mindig bejelentkezek és a parancsikon t meg cska kirakja.
de nekem nem magyar a menü, belekatintottma ninc sott semmi.
ha a chilvary eltünik az ugy ok.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz dragonfx #39646 üzenetére
Addig nem indítgasd, amíg nem töltötte le... Utána meg úgy indítsd, ahogy mondtam...
Mindent letölt, ami a játékhoz szükséges. GYk.: Most tetted be a CD-t a meghajtóba, és installál...
Magyar nyelv is van benne, igen... Apropó: azt sem tudod ez milyen játék? Ez egy csapat alapú játék, ahol 2 csapat küzd egymás ellen, pl. hogy elfoglaljanak ellenőrzőpontokat... Az egyik megvédeni akarja, a másik elfoglalja... Mondjuk a kérdéseid nagy részére a Google választ ad ám!
Milyen menü? A steam-é? Hát keresd meg! A settingben simán átállítod, de tényleg barátkozz a programmal egy kicsit, nagyon egyszerű ám a kezelése!
És TESSÉK... Itt aztán olvasgathatsz róla! A Chivalryt meg Te is el tudod tüntetni...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Vertigo18 #39647 üzenetére
hogy tudom manuálisan elüntetni engem zavar ott van
na leszedte elindult.elég gány a grafikája.de a tf2 nem amgyar?hogyb tudo elkezdeni kiválasztom az első missziot valami pénzt akar velem megvetetni mert nem indul el a misszio.fa xki van már ezzel a sok xarral.vegyke meg jelöljek meg bejelentkezzek meg állitsak meg faxom.
letöltöm, crackelem, klik2 parancsikonon és indul a játék sokkal efgyszerűbb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest