Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz duvi #49072 üzenetére

    Szerintem többféle típusú melók lesznek. Amire te gondolsz az a nyitott, amit mindenki láthat, árki felvehet, korlátozás nélkül. Ezeknél nem lehet semmilyen szankció, kudarc esetén az egyetlen következmény a feleslegesen beleölt próbálkozás okozta veszteség. Ilyeneknél a fevétel annyi, mintha egy hirdetőtáblán/faliújságon szereplő adatokat felírnád magadnak.

    Aztán lesznek a szerződéses melók, amik viszont már szankcionálnak, ha nem teljesíted őket, de ezek kötik a munkáltatót is, hogy a küldetésnek teljesíthetőnek kell lennie és ezért téged ki is kell fizetni. Szóval ha vki szerződik veled, hogy hozz el neki XY embert vérdíjért, és aztán felvesz valaki mást is, akkor ő megszegte a veled kötött szerződést, ha erről téged nem tájékoztatott mielőtt aláírtál.

    Szerintem NPC-től kizárólag NPC-re kapsz majd fejvadász küldit nyitott formában. A legelitebb NPC küldetés, a legvaskosabb vérdíj csak a tapasztalt, sokat látott fejvadászoknak lesz elérhető és az lesz a PvP. Meg persze azok, amiket PC-ktől fogsz kapni más PC-k ellen, de én az ilyene láthatóságát/elfogadhatóságát is korábbi BH küldikhez és azokon szerzett reputációhoz kötném.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák