Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Összefoglalva azoknak akik nem értik:
    - nyílt és többféle módon végigvihető küldetések lesznek, akár a thief vagy a deus ex esetében. Pl ha el kell hozni valamit, leszállhatsz az állomás dokkjában, de ezt észreveszik, és riadókészültség lesz, de az ellenfelek nem egy "szörnyszekrényből" fognak kipattogni, hanem a környező területekről jönnek pl hajóval. Ugyanakkor be is lopakodhatsz, be-EVA-zol és máris nem lesz riadó. Attól függ hogy hogy akarod játszani épp akkor a küldetést
    - a játék az univerzum egy kisebb darabkájában játszódik, nyitott lesz, fő és mellékküldetésekkel, ahova elmehetsz és teljesítheted (mint a mostani rpg-kben).
    - A pályákat kit-ekből pakolják össze, így viszonylag egyszerű bármikor összelegózni egy pályát, vagy változtatni rajta.
    - A párbeszédek nem csak a sima feleletválasztós módszerrel lesznek megoldva hanem inkább kontextus alapon (odanézel, nem nézel oda, stb), és nem csak bináris szeret/nem szeret lesz az emberekkel a kapcsolatod
    - A játékból viszont csak editorból mutattak valamit, nem a konkrét játékot játszotta. Úgyhogy baromi ambiciózus a játék, de azért óvatosan optimista.

    Ez utóbbi érdekes dolog. Ugye ha 2016-ban meg akar jelenni, akkor bizony már nem lehetne a játék kezdeti stádiumban, már konkrétan játszható részeknek kellene lennie, ugyanakkor az hogy editorból mutattak neki dolgokat, még nem feltétlen baj, pláne mivel a mai játékmotorokban az editor gyakorlatilag a játékban magában futtatja a dolgokat, bár ez már régebben is így volt, lást Unreal Tournament-ek vagy cryeditor, amikor egy gombnyomásra a játékba kerültél, AI-val meg mindennel. Azt is elmondta, hogy sokszor ha céglátogatásra megy, van egy csönd ami övezi őket, de itt folyamatos zsongás volt, és nyilvánvalóan látszott hogy rendkívül élvezik hogy a projekten dolgozhatnak. A cikkíró is reméli hogy sikerül úgy megvalósítani ezt a nagyon ambiciózus játékot, ahogy akarják.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák