Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
Csak lett egy Hull B-m, de itt a vége. Most már tényleg. Amit megálmodtam az megvan. A többit a játékban.
Ami még érdekes, hogy mind a négy hangár megjelent a listán. Eddig csak egy volt ott.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #38152 üzenetére
Első körben nekem is tetszett, de aztán kissé alaposabban megnéztem, és úgy már kevésbé Munkahelyen is a földszinten van egy festmény, ami távolról baromi jól néz ki, de közelről megnézve azért messze nem annyira. Azért gondolkodtam rajta hogy megvegyem, bár várhatóan igen sokat kérnének érte, sajnos még a kevésbé jó festményekre is ráaggatják az 1-200 ezres árcédulát -.-
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Mattyokar
tag
válasz Volfram42 #38151 üzenetére
A VFG Industrial hangárt (aszteroid-hangár) tartják a legmagasabb szintűnek.
Sok esetben(*), ha megszerzed a magasabb szintű hangárt, akkor az alacsonyabb szintűekhez is hozzáférhetsz.
Grat a Hull-B-hez, én is közel voltam hozzá.* = nemtom, mitől függ, neten írták páran, hogy ők nem kaptak. Én megkaptam Hull-A miatt az összes hangárt
ui: Hull-A esetében a cserehajó a hivatalos táblával ellentétben nem az Andromeda, hanem a 300i.
[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mattyokar #38154 üzenetére
A béta időszak alatt!
Maga a hangár típusra, darabszámra egy. A hangár fajtája az elhelyezkedését is meghatározza. Revel&York hangárakat csak a legfrekventáltabb részekre lehet tenni, Aeroview már inkább iparosabb/polgáribb cucc, míg a SelfLand megy a "vidéki kis sárgödrökbe", ahol alig van népesség. Értelem szerűen a VFG azért a legdrágább, mert az oda megy, ahol kb semmi nincs. Bolygó se. Ez részben ugye logikus, hisz a semmi közepére építkezni nagyobb meló, külön létfenntartás is kell, amit egy bolygó önmagában biztosítana, másrészt előny, hogy nem a központból kell kibumlizni egy ipari hajóval megzabálva fél tanknyi jump-üzemagyagot.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz Mattyokar #38154 üzenetére
Hull A lett CCU-va. Azért meg nem kaptam semmilyen hangárt se. Ezért furcsálltam, mert más meg kapott.
Most meg lett minden.
Köszi.
Kettőt aludtam rá, de nem érdekel. Nem rendelek pizzát egy hétig. Bár amúgy se kéne. Legalább ez visszafog.
Ezért nem tudom mit kapok cserébe, mert PTU-ra lecseréltem a LIVE-t.
Most egy ideje azt csinálom, hogy áthelyezem a könyvtárat és csekkolom a fájlokat. Így mindig megúszok egy valag letöltést, de PTU-n ezért is 300i-t kaptam. Szóval lehet ez marad. Nem is zavar, mert úgy is csak sajáttal repkedek, hogy azt szokjam. Még a végén beleszeretek valami másba azt megint költhetnék.
Így most van egy LTI Hull B és egy AMD Delta. Ennél többet semmiképpen sem akartam játékon kívül. Így be is fejeztem a költést.TESCO-Zsömle:
Ha egy saját kavics jár az aszteroida (semmi különös csak egy darab kő az immersion végett) hangárért akkor még lehet az lesz a kezdőm, pedig a SelfLand volt eddig az ízlésemnek való..
Majd kiderül mit hoz a jövő. Amiben szinte biztos vagyok az az, hogy első fuvarom tuti félig üres raktérrel lesz. Jó sok málhát bír már ez a B is.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
skiner2222
csendes tag
Ugye még mindig az a legfrissebb info, hogy a standalone shipekhez lehet majd külön csomagot venni?
(Gondolok itt konkrétan a concept sale-en vett reliantomra.) -
Nathan Boggs
senior tag
válasz skiner2222 #38157 üzenetére
Én erre csak a retaliatornél emlékszem
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
mettek
addikt
Mi ez a hulladék? Az normális hogy egy csúcs pc-n 5--25 fps-t kapok full hd-ban high-on? Le is fagyott szépen amikor mediumra akartam állítani. 2.0-t próbáltam vna ki.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
mettek
addikt
válasz GypsFulvus2 #38160 üzenetére
Na de akkor is...igy nem lehet tesztelni se. Ilyen állapotban még az alpha is gáz és van képük kemény tízezreket elkérni a hajókért amikor játszhatatlan...még buggal sincs lehetőségem találkozni annyira szaggat egy i7 4770 procin és gtx980-on. Ez vicc.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz mettek #38159 üzenetére
Alfa allapot, optimalizalas csak a beta kornyeken szokott sorra kerulni. Nekem egyebkent 30fps ala ritkan szokott menni.
En siman tudom tesztelni orakig, csinaltam mar par videot is [link]Egyebkent nem azert kernek penzt hogy jatszhass az alfaval, hanem a tamogatasert cserebe hozzaferhetsz a keszulo jatekhoz. Nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
Arra gondoltam, hogy be kellett volna mennem Star Wars Battlefront bétára, majd elmondani, hogy mekkora szar az a játék, mert alig van benne pálya...
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
GypsFulvus2
őstag
válasz mettek #38161 üzenetére
Nálam a tiednél lényegesen gyengébb konfiggal elmegy mediumon. Most éppenséggel már nem is annyira bugos, a múlt heti állapothoz képest. Bár én a 2.1-et próbáltam. A 2.0-hoz egy ideje nem nyúltak, mert a 2.1-et pofozgatják. Ez most még nem a játékról szól, ez tesztüzem, optimalizálásról sincsen szó még.
Ha az idegeid nem erre termettek, semmi gond; majd veszel csomagot, amikor béta lesz, vagy amikor megjelenik a kész cucc.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
frintenza
csendes tag
válasz mettek #38161 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy "a hiba az Ön készülékében van"
Nekem "csak" egy i5 4690k-m van egy MSI R9 390 Gaming 8G-vel párosítva, és stabil 30fps very high-on kint az űrben az állomás körül.Bent az állomáson, mikor ébredsz akkor is olyan 40 körül van átlagban, csak néha 1-1 pillanatra esik vissza, de azt majd az optimalizáció megoldja. Én a helyedben driverre gyanakodnék.
És sanda gyanúm, hogy van valami fps limit beállítva a játékban, mert gyanúsan stabil az a 30fps...
A driverben pedig ki van kapcsolva nekem a limit.[ Szerkesztve ]
-
Mattyokar
tag
válasz mettek #38167 üzenetére
Azután pedig sztem ezt nézd meg. még a gombokat is kiírja a képernyőre.
MRF1RE youtube, PU 2.0 bemutató(#38155) TESCO-Zsömle
Megy is az agyalás a neten rendesen, hogy ezek, a hajókkal jött hangár-hozzáférések mit is jelentenek
Vszeg ja, a teljes játék megjelenése után nem sokat, mert akkor az early backer perkek egyike (no hangar fees vagy ilyesmi),
meg pl a most 50 dolláros külön megvehető hangár értelmetlen lenne.(#38156) Volfram42
Ha a Hull-A -t az első concept sale-n vetted, akkor azt mondják, nem volt listázva a VFG hangár, hanem majd később tették volna bele, utólag. Eccermajd.[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Diopapa
addikt
válasz frintenza #38166 üzenetére
Lehet, hogy az ő készülékében van, vagy egyszerűen valami nagyon komoly gond van most még a 2.1-el is... Lekértem a szokásos hajót, szokásosan nem volt futómű, emiatt szokásosan összetört mire fel tudtam szállni, emiatt szokásosan elmentem javíttatni, ahogy odaugrottam a javítóállomásra az egész lassított felvétellé vált, nem csak hogy kevés lett az fps (low-on...), hanem olyan volt mintha víz alatt bunyóznék ha érted.. Még a menüben is akadt az egérkurzor, majd a végén szét is fagyott az egész a fenébe.. Ha ilyen tempóban fejlődik (ha a 2.0b-t veszem kezdésnek, azóta nézem a ptu-t), akkor kb 2038-ra lesz belőle játék.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz mettek #38171 üzenetére
ha bent vagy a pályán, hívd le a konzolt "0" gomb, majd írd be, hogy r_vsync = 0 és enter. Az segíthet rajta sokat
[ Szerkesztve ]
-
frintenza
csendes tag
válasz Diopapa #38170 üzenetére
Teljesen megértem itt sokak problémáját és felvetését, hogy bugos, meg akad 100+ ezres kártyákon, stb...
Értem azt is, hogy ez miatt sok ember kiábrándul, mert nem ezt várná tízen ezrekért.
A fejlesztők nincsenek könnyű helyzetben, mert nem áll mögöttük egy hatalmas kiadó cég, aki hatvanféle anyagi forrással rendelkezik, meg befektetőkkel. Ők 0 anyagi háttérrel vágtak ennek neki, és mi magunk vagyunk a befektetők (az több mint 1 millió backer). Mint minden befektető eredményeket akar látni, ezért elkezdi csesztetni a a fejlesztőket, hogy ugyan villantsatok már valamit... Ők, hogy ne veszítsék el a bizalmat és a fejlesztők adományozó kedvét is fenntartsák, megmutatják a kész termék 5%-át. Ami persze a többi 95% nélkül semmit nem ér. Kénytelenek kiadni a kezükből a teljesen tökéletlen 5%-ot, hogy ne törjön ki parasztlázadás... De azt tudni kell, hogy a 95%-ban lesz benne az is ami ezt az 5-öt tökéletesíti. Szóval fölösleges azon morogni, hogy laggos, bugos, kifagy, stb. Ez egy hosszú folyamat amit ki kell várni és bízni kell a csapatban.A befektetőnek általában csak az az eredmény, ami kézzel fogható (hajó) és látványos előrehaladás. Az, hogy ők mondjuk két hónapig csak bugokat javítanának és semmi látványosat nem raknának le az asztalra, akkor mindenki fel lenne háborodva, hogy két hónapig nem csinálnak semmit...pedig közben igen is sokat dolgoznak, csak a naiv többség ezt gondolná.
Teljesen megértem, hogy sok embernek ez egy tök új szituáció. Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy veszünk egy játékot és megy, működik, és minden okés. Csak azt felejtjük el, hogy az a játék előzőleg X évig készült, amikor mi még nem is tudtunk a létezéséről/fejlesztéséről. Na mi most ebben az X évben vagyunk amikor éppen készül.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz Nathan Boggs #38172 üzenetére
Köszi
Amugy ed már rég megvan, tavasszal beszereztem. Jó és stabil játék lett illetve bővítik is. Nem annyira részletes mint az SC de bôven jó, csak nehéz benne fejlődni, drágák a hajók de legalább nem valódi pénzért kell őket megvenni.
-
Szőrös
veterán
válasz mettek #38176 üzenetére
"legalább nem valódi pénzért kell őket megvenni."
FYI: itt sem. Már most is lehet REC-ért bérelni ladikot, a végleges PU-ban meg ugyan úgy vehetsz ingame ladikot mint ED-ben ( megjelenés után nem is árulnak majd ladikot).
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
válasz frintenza #38175 üzenetére
Nem vagyok kiábrándult, de ne mondjuk már, hogy a szar jó ízű. Legalább magunknak ne hazudjunk.
@#38176) KnockOut87: De a festések röhej áron vannak
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Diopapa #38179 üzenetére
Mindenkinek mas a tapasztalat, en ugy latszik szerencsesebb vagyok, 99% jol mukodik, jol jon le a hajo, 30+ fps-em szokott lenni, es eljatszok 1-2 orat altalaban mig ki nem lepek vagu nem sikerul kifagyasztani. Beakados/katapultos/stb bugokkal meg ha talalkozom akkor reportolom.
Nem kell senki hazudjon maganak, de mivel ez alfa szerintem tok termeszetes hogy bugos. Ha most megint kuss lenne a 2.0-val fel evig/evig az gaz lenne, de igy hogy par naponta jonnek a patchek szerintem jo az irany.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #38180 üzenetére
Az irány jó, ha emlékszel ezt mondtam régen is, hogy gyakrabban kéne patchelni, akkor látszódna a fejlődés. Ezt most részben visszavonom, mert gyakori patchelés sem garancia arra, hogy látszódjon a fejlődés.
-
Szőrös
veterán
-
Yllgrim
őstag
Optimalizaciot ne varjunk meg egyhamar, legalabbis egetrengeto meretekben, ahol felkelsz az allomason, 60FPS-en megall vsync miatt, szaladok ki, mar parszor beakad, mire a lepcsohoz erek 17-21 FPS. Lemegyek a csarnokba lekerni a hajot, egyik iranyba nezve 17 FPS, masikban meg 58 FPS
Szerencsere a bug-ok fogynak, idovel ki lesznek gyomlalva, tessek szepen reportolni mindent, ide is be lehet linkelni oket es akkor kapnak upvote-okat hogy feljebb keruljon.
Aki meg akar hajot maganak, van 2 napja, utana mar picit huzosabb lesz.
Az hogy es most Pledge, vagy hajo csomagot veszel szerintem mind1, lenyegeben ugyanaz tortenik, kapsz hajot/csomagot penzert, persze ez tamogatas es a tamogatas merteketol fuggoen kapsz ajandekot, de mindig lesznek akik szerint egy nem igy van
Fejlodik a projekt, van sok hibaja meg, DS sem nyugodott meg le igazan, en optimista vagyok, azt is latom hogy meg rengeteg melo van vele, de hat ilyen a pop szakma
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz PhilBrick #38186 üzenetére
Hat az utobbi 2 honapban felgyorsultak a fejlesztessel, sok patch, javitas.
Foleg most hogy itt a 2.0 par naponta patchel nek, discordon ott vannak folyamatosan jonnek az infok nem ertem a negativitast.Persze ez egyeni nezopont kerdese, engem az AC meg verseny egyaltalan nem kotott le, miota van 2.0 , es eloszor beleptem azota megint pezsgek.
-
Malibutomi
nagyúr
Legyen valami friss is, izzo Freelancer:
[link] -
Volfram42
senior tag
válasz PhilBrick #38186 üzenetére
Írtam már, hogy engem az eddigi tempó se zavart. Van annyi nyűgöm, hogy sokszor eszembe se jut a játék. Szóval ha az eddigieknél kicsit gyorsabb az már nagy haladás számomra.
-
PhilBrick
őstag
válasz Malibutomi #38187 üzenetére
Ennek az augusztusi cikknek a második felében van egy "Tehát mi fog megjelenni az év végéig?" rész. Nézzük már össze a megvalósulttal!
Látom hogy haladnak, de az előre bejelentéseiket akkor sem érdemes komolyan venni.Az valóban az én személyes problémám, hogy utoljára az 1.2-t élveztem. Azóta vagy ámuldozok vagy szörnyülködök. Természetese értem hogy nem kell élveznem, nem azért van.
[ Szerkesztve ]
-
Lelkes-000
újonc
Tisztelt polgártársak.
Régóta szemezgettem ezzel a játékkal (bár nem tudom játéknak nevezzem-e alphában) és beruháztam egy starter packra (Aurora MR).
Kipróbáltam, kihívás volt a tutorial is, pár buggal meg crashel meg G-hatás beájulással, elsőnek néztem is nagyot mire leesett mivan
Minél többet ismerek a játékból, annál inkább elámulok rajta.Jelentkeztem a Liberum Arbitrium org-hoz ott szerepelt, hogy írjak ide is. Ingame : Lelkes itt már foglalt volt
Utóbb olvasom sokaknak gondja van a futással, nekem is volt. Főleg a konstans freeze.
Célszerű egyéni user.cfg-t belőni neten lehet erről infót lelni.De a legtöbbet ezek segítettek (főleg a CPU terhelés elosztása - nincs freeze):
ai_NavigationSystemMT = 1
e_ParticlesThread = 1
e_StatObjMergeUseThread = 1
gfx_loadtimethread = 1
p_num_threads = 1
sys_job_system_enable = 0
sys_main_CPU = 0
sys_physics_CPU = 1
sys_streaming_CPU = 2[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz PhilBrick #38190 üzenetére
Mondjuk azért már olyat is mutattak amit - tudtommal - csak a megjelenés utánra terveztek ( bolygóra szállás konkrétan). Szóval az, hogy mit terveznek és ahhoz képest mivel hogyan haladnak néha eltér.
Az élet már csak ilyen.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PhilBrick #38190 üzenetére
Én tényleg nem tudom most evvel mi a gond. Semmi rendkívüli nincs abban, amit Chris mondott, csupán másképp fogják ütemezni a patch-eket. Eddig azt mondták, hogy ez és ez lesz a következő patch-ben, de nem tudják mikor jön. Jövőre az a terv, hogy minden hónapban jön egy patch, és a benne levő tartalom lesz annak függvénye, hogy mivel készülnek el a kiadás időpontjáig.
Ez lehet jó és rossz is, a kérdés az, hogy csak a főbb patch-elésekről van szó, vagy csak havi egy jön, mert akkor ha valami borul, akkor lehet nem lesz hotfix, csak egy hónap múlva.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz Lelkes-000 #38191 üzenetére
Udv koztunk!
Beepitem ezeket is a user cfg-be es meglatjuk milyen eredmenyt hoz
(#38188) Malibutom: eleg jol nez ki az a serules modell
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
PhilBrick
őstag
válasz TESCO-Zsömle #38193 üzenetére
Ok, én tényleg csak arra szeretnék rámutatni, hogy volt már sok terv ami módosult vagy nem valósult meg, tehát nem vehetjük komolyan a jövőre vonatkozó jelenlegi terveket sem.
Azon kívül, hogy egyszer majd elkészül. -
veterán
válasz Diopapa #38179 üzenetére
a szar nem jó ízű, de én ezt nem látom szarnak. Egész sok órát kellemesen eljátszogattam a 2.0-val is, majd a következő adaggal megint játszok. Általában ilyen hullámokban tolom, és így is korrekt. Persze tele van buggal, de nálam gamebreaker bug még nem nagyon volt, mármint még régebben kifagyogatott, de fel tudtam szállni a hajómmal, el tudtam menni küldikre, majd ki tudtam lépni. Igaz nem csináltam még olyat hogy minden küldit megcsináljak.
Nowan@38190: nono, az a fordítás nem hivatalos ütemterv, hanem az egyik INN-es ember információinak összefoglalása volt, hogy az adatok és infók alapján hogy várható.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #38196 üzenetére
Ez az amit nehezen tudok elhinni. Vannak itt páran, akinek "gyönyörűen fut" (?), meg nincs connection error, kifagyás, meglassulás, órákat "játszanak" minden gond nélkül, meg van az elenyésző többség ki meg helikopter úgy néz ki. Nekik néha nehéz bejutni, behúzott kifutóval, rossz helyre spawnol az űrhajó, átesnek a padlón, néha random több ezer km-re kiteleportál az állomásról, olyan fps dropok vannak hogy játszhatatlan. Biztos valami kollektív hallucináció.
-
warcat
veterán
Túl nagy elvárások vannak itt egyeseknél egy alpha szoftverrel szemben,bár szerintem volt már erről szó.
Tegyük fel,hogy készíteni akarok egy programot,ami összead nekem két számot amit beírok.Ha ez alfa állapotú programként létezik,akkor amellett hogy fagy,lassú,hibás,még az sem várható el,hogy a tervezett fő funkcióját el tudja látni.
Egy alfa állapotban létező játékra vonatkoztatva: az még nem játék,azaz nem képes betölteni az elsődleges feladatát sem,azaz,hogy szórakoztató legyen.Ezt konkrétan így bele is szokták írni a tesztereknek szánt tájékoztatóba,tudom,mert voltam már párban, bár itt SCben nem böngésztem végig a szöveget.Bármilyen élvezeti érték,amit ki tudsz nyerni belőle a magad számára,az csak egy bónusz,ráadás,abszolút nem elvárható dolog.
Ha komolyan veszed teszterként a feladatod, tessék szorgalmasan jegyzetelni a tapasztalataidról, a látott hibákról,ha meg (csak) játszani szeretnél,akkor le kell nyelni a békát.Természetesen egy kicsit mérgelődni,zsörtölődni szabad,emberek vagyunk,de ez az asztalcsapkodós "miért nem jó/fut jól,szar az egész" értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Diopapa
addikt
válasz warcat #38198 üzenetére
Ezen már rég túl vagyunk vagy 5x, nem írom le megint, olvass vissza. Nem az a gondom, hogy szarul fut. Két gondom van, az egyik, hogy nem nagyon látom a fejlődést, a másik, hogy páran úgy csinálnak, mintha a piros tulajdonképpen kék lenne.
-
warcat
veterán
válasz Diopapa #38199 üzenetére
Bár könnyen elképzelhető,hogy szépítenek a dolgon(ez "beépített" emberi funkció ha tetszik,élvezetes valami)
de ugyanakkor simán elképzelhető a dolog.Egy egyszerű magyarázat: pont olyan konfiguráción/vagy nagyon hasonlón játszanak,amin készül a játék,vagy legalábbis amin házon belül tesztelnek.Tipikusan ilyenkor kevés időt fordítanak a hardverspecifikus anomáliákra (hasraütéses példa: AMD 6800-as sorozatán kockásodik a kép)
A "nem látom a fejlődést" meg egyrészt erősen szubjektív dolog,a másik meg (ha a teljesítménybeli problémákra gondolsz elsősorban) ilyenkor erősen széllel szemben hugyozás bármiféle optimalizáció.(hiszen folyamatosan átírják a kódot,illetve hatalmas új darabokat illesztenek be)
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest