Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Drenadar #27117 üzenetére

    Biztosan lesznek rendszerek ahol senkinek nem lesz fennhatosaga. Ujjonan felfedezett teruletek, peremteruletek, vitatott teruletek mind jatekos ellenorzes alatt lesznek. 19M-s celnal ott van az uralomas kerdese, a nagyobb hajok onmagukban is "allomasok", aszteroida mezok, holdak, kereskedelmi utvonalaktol tavol eso teruletekre rendor nem fog menni neked segiteni.

    Mindenfelekeppen kellenek ilyen rendszerek, ahol a jatekosok szabjak meg mi hogyan legyen, egyreszt kivallo szocialis teszt masreszt ott lesz a legelvezetesebb jatszani, ott aztan minden lesz ami szem szajnak ingere, ha ezt CIG nem csinalja meg akkor az nagy hiba lenne. Teljes kontrol nelkuli teruletek, minden a jatekosokon muljon, elelem, fegyver, loszer, hajo alkatresz, javitas, gazdasag, piac, "rend"... minden.

    LTI hajonak egy fontos jelentosege, nem kell mindig a 0-rol kezdeni, az elso idoszakban es a lawless teruleteken sok roncs lesz, ott esszel kell majd mozogni, erre jo az LTI, egy gonddal kevesebb.

    (#27118) mrfire: ezeket abba ne merd hagyni, tudom hol laksz! Szep munka mint mindig!

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák