Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
Volfram42
senior tag
Capture the core mód elérhető. [link]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
nekem legtöbbször be sem tölt az AC... van még itt javítaniuk a fiuknak
-
Jack@l
veterán
válasz Drenadar #12560 üzenetére
8 giga ram is éppen elég neki, meg gondolom a vramot is zabálja még rendesen. Lehet azért nem indul el nálad.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Jack@l #12561 üzenetére
eddig ment... majd megnézem hogy a vandulosdi megy e ...
és most volt szerencsém nekem is a 300i vs hornet csatához... tényleg brutális különbségek vannak ez így nagyon nem poén... miért ezt tették be? /azon kívül mert ez kell a single gamehez/
izgibb lenne az avanger helyette... vagy vajon az is ilyen brutál lesz? -
Jack@l
veterán
Apropó, nekem meg olyan bajhom van, hogy ha netán talán tud connectálni valami szerverhez, elkezdi tölteni a pályát és egyszercsak visszadob a hangárba. Ilyen nálatok is van?
Még egyszer nem sikerült sajna multiba játszanom... :S
(Bár ahogy olvasom aurora-val nem is lesz sok esélyem a nagy hajók ellen)[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
válasz Jack@l #12564 üzenetére
Star Citizen Patch 12.5.2
ADDITIONS
Adding poster flair items to hangars
KNOWN ISSUES
Players may experience connection issues when accessing Arena Commander Multiplayer
Becoming stuck in queue where the queue no longer decreases
Host timed out error when attempting to join the queue
Kicked back to Hangar after attempting to load into a match
No match found error after the queue counts downEz az?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #12565 üzenetére
Gyanusan... azt a may-t igazán átírhatták volna always-re.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
1. beengedtem a jelentkezőket, 74-en vagyunk épp
2. lehet ellenőrizgetni a rangokat a következő elv szerint:
- aki itt PH-n beköszönt már, annak legalább "regular" rangja kell legyen (elvileg az ennél magasabb rangok rendezve kell legyenek, hiszen ott nem lehetett változás)
- mindenki másnak recruit jár
(ez semmiképp sem végleges, csak arra szolgál, hogy lássuk, ki mennyit "tett" bele eddig az egyesület alapításába, illetve kit lehet itt megtalálni)
3. "újoncok"! nagyon szép jelentkező leveleket írtok, sajnos abban a pillanatban, hogy beenged Titeket valaki, megy az egész a levesbe. De azért szépek nagyon, néha-néha még könnybe is lábad a szemem.
4. Küldjetek fan fiction novellákat, minél több (és minél jobbak) érkeznek, annál inkább motiváltak leszünk, hogy értékes ajándékkal jutalmazzuk a legjobbat...[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Akkor itt is jelezném -hátha elmaradt- hogy Malachi acc-jának átvételével kerültem bele a játékba és a szervezetbe egy Avenger-rel, de reményeim szerint vmi nagyobb döggel is rendelkezni fogok a startra. Surveyor-ral szemezgetek. Ára/végső felszereltsége fog dönteni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12569 üzenetére
thx.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
hát én továbbra sem értem a fegyver kezelést... túl sok fegyvert raktam a hornetra? valamelyik kettő fegyvert sose használja és nem értem miért? oké hogy az első fegyvereket nem tudja tölteni de ha nem energia fegyvert rakok oda az miért baj? azt nem kell tölteni
félelmetesen sokat bír a hornet...
rátettem az összes kis repeater fegyvert érdekesen néz ki ahogy megsorozza az ellent feelingesebb mint a mantis ... és ez nem fogy ki... viszont gyengébb...
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12571 üzenetére
ez egyelőre csak egy esernyő szervezet, akik majd komolyabban is együtt akarnak működni, azok alakíthatnak kisebb tagszervezetek terveink szerint.
egyébként meg sok mindent befolyásol az, hogy mi minden lesz elérhető a "szervezeti rendszerben" a megjelenéskor. én ezért is szavaztam az ORG 2.0-ra
-
KO2
aktív tag
Az AQUILA variáns eleje kurvajól néz ki !
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Drenadar #12563 üzenetére
Vicces kicsit ahogy fél percig kergetek és sorozok egy hornetet közelről, de szinte semmi hatása, az rám néz, lő egy sorozatot és pukkantam, de ez van, ezt a hajót választottam, nekem a hornet már annó is, most meg már főleg túl harci gép, jobb nekem a 325A, úgyis valami dög nagy hajóval leszek PU-ban, addig ez meg mindenre jó lesz. AC-ben is inkább vadászok a többi 300i-re vagy az aurorákra, a hornetet meghagyom egy másik hornetnek.
-
veterán
Egyrészt van új játékmód (Capture the Core), másrészt ezzel a +1000 UEC-el pont tudtam venni egy Buggy-t, ha már megmaradt az előző vásárlásom után némi pénzmag. Poszterem már van
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Raulblanco #12577 üzenetére
Nem értem miért vicces. Ha egy LearJet-et összeeresztesz egy F35-tel, akkor sincs jobb eredmény...
Ki lett már trágyázva, hogy az Origin luxushajókat gyárt, nem katonai cuccokat, így a 300-as széria is inkább luxus, mint katonai. Ugyanez igaz lesz a 135 tonnás 890 Jump-ra is. Mekkora dög az? Aztán lesz rajta egy C3 meg egy C5 és csá...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #12579 üzenetére
szerintem nem negatív értelemben véve írta hogy vicces... relax! nem kell mindenki fejét leharapni és megcsócsálni
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #12580 üzenetére
Nem harapom én le a fejét senkinek. A luxusnak meg kell fizetni az árát valahol, itt -főleg- a harci teljesítménnyel. Mindettől eltekintve a 300-as széria nagyon jó. Kötve hiszem, hogy állandóan csatába keveredne, mert elég kicsi ahhoz, hogy a motoroknak visszavéve szinte láthatatlanná váljon a radaron.
sz: De szerintem se a Fricinek, se semmi más konzum gépnek nem lesznek olyan harci-képességei, mint a hadseregtől kiszervezett dögöknek, és ez is így van rendjén. A nagy, ipari dögöknek (Orion, Surveyor, Hull C) meg valszeg még kíséretet is kell bérelni, mert önvédelmi fegyverzetük meglehetősen korlátozott.
sz2: BTW, eszembe jutott valami tegnap este. Ugye azt mondtátok, hogy cross-chassis upgrade után minden megmarad, ami a csomagban volt. LTI-től kezdve kredit, hozzáférés, stb.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #12581 üzenetére
Oké, mi volt eddig:
A 300i erősebb volt mint a Hornet mert túl sok energiája (végtelen) volt a 300i nek.
Aztán megcsinálták, és a Hornet is és a 300i is kifogyott az energiából egy idő után (pl folyamatos lövésnél.), de a Hornet így erősebb lett ( és ennek ígyis kell lennie, hisz az katonai.)
Majd a Hornet végtelen energiát kapott, és SOKKAL DE SOKKAL erősebb lett.És most ez nem tetszik sok embernek, köztük nekem se. Egyrészt lelőhetetlen, másrészt a szinte végtelen energia miatt nem használható az energia állítás, pedig az eddig jól működött. Persze ez még alfa ahol 1000x fogják kijavítani és balanszolni a hajókat, szóval ez rendben is van, csak ne maradjon így.
Nekem jobban tetszene a nem végtelen energiás verzió, ahol még mindig erősebb a Hornet ahogyan azt kell, de legalább kitud fogyni.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #12581 üzenetére
igen a cross upgradenél annyit fogsz látni a honlap hangár részben, hogy az alap csomag és egy upgrade... tehát megmarad minden...
Meg fogják oldani hogy a hornet is lelőhető legyen... jelenleg kegyetlen erős a pajzsa nagyon sok mindent kibír... ütközéseket stb...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #12587 üzenetére
Szerintem az Upgrade az LTI-nél érdekes, mert egy LTI-s auróra 70$, de nézz meg egy LTI-s Constellation-t. Saját felhasználásra LTI-s nagy hajó olcsóbban kijönne upgrade-ekkel.
Én ezen filózok. Másrészt az LTI annyival ud többet a biztosított hajónál, hogy nem kell fizetni, míg sima biztosításnál az összeget komolyan befolyásolja, hogy mennyiszer zúzod le a hajót. Egy LTI-s M50-et simán használhatsz 13 tonnás torpedóként csatában, mert nem veszítesz vele semmit.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
válasz Volfram42 #12575 üzenetére
Vesz a t@k@m, majd ha lesz Cutlasses, vagy Caterpillaros...
@Zsömi: Ha raksz rá plusz felszerelést, azt bukod, mint ahogy az esetleges rakományt is. Ha pedig túl sokszor meghalsz, a karakterednek is game over....
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Diopapa #12589 üzenetére
Sok jelentősége nincs. Ha a karakter meghal, jön egy újabb, örökli a dolgokat és csá. Egy torpedónak használt hajóra pedig hülye lenne az ember bármit is felszerelni. Az egy 10-20 tonnás fegyver.
Megnézném mekkora lyukat üt egy M50-es nyélgázon a Conie oldalába...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12591 üzenetére
Volt szó róla, hogy a vagyonod egy részét bukod. Szerintem ez így drága torpedó lesz, de te tudod..
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12591 üzenetére
Neked inkább egy vanduul hajó kéne azokon ezért van penge.
Diopapa: Nem is Írtam, hogy vegyél, Csak lehetőség van rá. Én se veszek, skót vagyok hozzá.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Diopapa #12592 üzenetére
illetve arról is volt szó hogy a biztosítás nem instant! várni kell mire visszakapod a hajót...
gyorsan le fog tenni Zsömi ezekről az öngyilkos japán akciókról...
tök mindegy hogy mennyibe kerül az alap csomag...
vehetsz upgradet anélkül is hogy meglenne az alap csomag! csak akkor nem lesz mit upgradelni.
szvsz megveszed az upgradet ami ha van a hangárodban X hajó azt felülírja az upgradeben szereplő Y hajóval. A csomag többi tartalma értelemszerűen megmarad.
persze lehet tévedek de ez a legegyszerűbb és leg egyértelműbb válasz, de majd ha kapok fizetést kipróbálok egy olcsó aurora upgradet és majd csinálok SS-t hogy néz ki a honlap my hangar menü...
(#12591) TESCO-Zsömle: sztem az m50 már a pajzson se jutna át olyan egyszerűen... de lehet igen... de lehet értelmetlen lenne pistike módra csak azért repkedni a PU-ban hogy találj egy conniet amibe belerepülhetsz
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #12594 üzenetére
Eszem ágába nincsen japánkodni. A saját hajómat féltem az LTI-s "minden mindegy" emberektől. Egy Surveyor vagy Orion nemigen tud elmenekülni egy 300-as vagy egy Hornet elől, és kötve hiszem, hogy a C9-es cuccok megállítanák őket. Arról nem beszélve, hogy a C9-esek rövid hatótávú APDS-ek. Ha nem rakétát lőnek rá, vagy jönnek közel, akkor ki is hullanak a csatából...
Surveyor-ra meg egyértelmű, miért lenne jó az LTI. Az a dög roncsmentő, nyilván aszteroidamezőkbe meg roncsfelhőkbe kell majd bemenni, ahol könnyű megsérülni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz Drenadar #12594 üzenetére
Nekem így hozzácsapta a csomaghoz az [Upgrade]-t. Amit kihúztam ott egy szám van, nem tudom mennyire fontos inkább nem akarom, hogy kijusson az internetre.
[ Szerkesztve ]
-
Jostee
tag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezem megvenni a játékot és egy kis segítséget szeretnék kérni.
A játékban a célom kereskedés, felfedezés és néhány zsoldos feladat elvégzése lenne, bár amíg nem látok bele teljesen a PU-be, addig nehéz ezt így megfogalmazni. Amit kinéztem hajót ezekre a tevékenységekre a Freelancer lenne, ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy megfelel-e ezekre a célokra a hajó. Esetleg lenne-e más amit ajánlani tudnátok.
Elég kezdő vagyok még a témában, de a játék egyszerűen magával ragadott az eddigi információk és videók alapján. Ezért előre is elnézéseteket kérem az esetleges "buta" kérdések miatt, de remélem később a közösség hasznos tagja lehetek!
-
addikt
válasz Jostee #12597 üzenetére
Ha már most szeretnél játszani azzal, ami elérhető és nem a PU-bétával kezdenéd, akkor NE a honlapon vegyél csomagot, hanem használtat a szürkepiacról, különben minden modulnál további $5-t kell majd kiperkálnod. Sőt, érdemes lehet eleve acc-ot venni, hátha később mégis megszabadulnál a Freelancer-től.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Jostee #12597 üzenetére
játék megjelenésének végéig valószínűleg még több kereskedő hajó lesz, felesleges elkapkodni...
amit tanácsolni tudunk hogy vegyél egy alfás hozzáférésű bármilyen csomagot, jelenleg csak az egyszemélyes kisebb hajókkal lehet repülni 3db-al..
játékban is meg lehet venni bármilyen hajót majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest