Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagabor
aktív tag
válasz SkyS1gn #12500 üzenetére
Nem tudom ez mennyire vonatkozik arra hogy mindenki kapott hozzáférést, de én speciel, 10 percet vártam hogy sorra kerüljek, aztán meguntam. Semmi baj ezzel, majd lenyugszik a dolog és újra próbálom
arról hír hogy a privát meccs mikor lesz elérhető? ha az megvan akkor már kezdhetne mocorogni a közösség[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
darthdani
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy amatőr kérdésem. Pl a hangárban van nekem egy aurora mr + aurora mr trainer az elsővel miért nem enged repülni? ua másik vasnál is.
Másik kérdés, gondolom fegyver működéséhez kell lőszer + energia is mi lehet az oka annak ha elméletileg lőszer az van de mégsem "lő" Szabad repülés módban probálgattam a fegyvereket pakolázgatni, de nem nagyon akartam működni. állapothoz irta h 100% ha ment is 1 sorozatott leadott(lézer nem sima golyo szóró) és utána semmi 0%Tuti vmi dolgot benéztem csak szeretném a segítséget kérni benne. Holnap még majd pontosítok a problémámon ha igy nem érthető
-
veterán
válasz darthdani #12502 üzenetére
Egyelőre minden hajónak csak a trainer változatával enged repülni mindenkit (azért kaptak az emberek a normál mellé egy olyat is), gondolom azért mert dfm-ben még nincs (és még nem is feltétlen akarják) kalibrálva a különböző altípusok egymáshoz képesti ereje (pl egy Aurora LX mennyivel legyen erősebb mint egy ES, stb). Szóval perpill csak a trainer változatú gépekkel enged repülni.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Jack@l
veterán
válasz vagabor #12501 üzenetére
42x000-el kapásból megkaptam tegnap este. Jött az email.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
KO2
aktív tag
Ez a Hornet egy állat. Egy 300i -t úgy ölök meg ahogy akarok ( kis túlzással ). Egy Hornetet ( pedig énis azzal vagyok ) fél órán át lövök. Bár ez azzal lehet összefüggésben, hogy túl sok energiája van, ezért nem működik az energiaelosztás se szerintem, hisz mindegy melyik modult részesíted előnyben energiaügyileg ha egyszer minden modulra jut elég.
-
Volfram42
senior tag
Jo hir nagyon. Mar csak azt varom, hogy egyutt mehessunk.
Remelem hamar benne lesz ez is.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Zyrius
aktív tag
Néhány napja én is kaptam hozzáférést. Sajnos elég trágyán fut a gépemen. Alig várom, h megérkezzen az új generáció videókártyák terén, hátha kicsit lejjebb mennek a mostani kártyák árai.
Addig nem is fogok nagyon belépni, mert ez így csak diavetítés még minimumon ishttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Volfram42
senior tag
válasz Zyrius #12510 üzenetére
Én érzem, hogy kevés az a 4 GB memória ami van a gépben. Majd pattintok bele még egy négyest szeptember elején. Proci szerintem elég lesz, ha már közeleg a megjelenés akkor átdobom ssd-re és beszerzek egy akkor új vga-t. Szerintem rendben is leszek.
off off-ja.: Most már ki is töltöm a gép adatokat itten, hátha lesznek okosabb tippek majd a jövőben.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
darthdani
csendes tag
nekem az i5, 8Gb ram, egy HD7850 (ez utóbbi csere lesz nvidiára) is szépen viszi ultrán.
-
Sotyks94
aktív tag
r9 290 és fx 8350 12giga ram (fúúúj, AMD-s, megköpködni ) viszi szépen ultrán. betöltésen túl nem esik le soha 30 fps alá, és én itt megelékszem ezzel is, nem vártam ultra 60fps-t az alphára Annak viszont nagyon örülnék ha nagyobb városokban/űrkikötőkben is elég lenne egy ilyen gép 30 fps-re, ha nem is ultrán, de egy medium-highra legalább. Remélem azért picit fognak optimalizálni is amikor jön a többi, gépigényesebb modul.
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #12509 üzenetére
Akkor elég felesleges az energiaelosztás funkció, ugyanis nem fogy ki a lézerágyú a Hornetben csak extrém lassan. És minden más (pajzs, hajtómű ) tele van energiával akkor is ha mindent a fegyvereknek adok.
Régebben ha minden energiát a fegyverre raktam, pár lövés után nem tudtam fordulni, és a pajzsom nem töltődött amíg abba nem hagytam a lövést.
Teljesen egyetértek azzal hogy ne legyenek egy súlycsoportban. Sőt, egy Hornet igenis szedjen szét egy Aurórát mp-ek alatt. De a mostani ereje a Hornetnek akkoris túlzás szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
Ha a frici csak fele olyan erőseket lő mint a reklámjában akkor kelleni fog az ilyen erős pajzs, mert különben meg az fogja szétdominálni a hornetet
Én amit megfigyeltem, és zavar az az hogy baromi gyors és fürge. Elvileg a 300i, egy nagyon fürge és gyors hajó, mégis a hornetek úgy otthagynak hogy az csak na, a fordulásról nem is beszélve. Az hogy erősek érthető, de a probléma hogy a "tankok" legyorsulnak egy "luxus kocsit". -
Volfram42
senior tag
válasz Sotyks94 #12517 üzenetére
Inkább privát jet és elfogó vadász lenne a jó hasonlat. Az utóbbi gyorsabb és valamivel nagyobb a tűzereje is.
Reggeli mellé megint megnéztem a Frici reklámját. Nekem nagyon tetszenek ezek a commercialok. Viszont ami eszembe jutott, hogy a jövőben mennyire nincsenek reklámtörvények, hogy nyíltan lehet a konkurens gyártó termékét mutatni és ráadásul a rosszabb gépként. Ugye Frici leszed két Cutlast. A Hornet meg leszed Aurorát és egy 300I-t. Szóval lesznek itt pereskedések.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
KO2
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
És ez így van rendjén. A Hornet is csak stock, ha rákerül pár combosabb mordály, azok majd leszívják a reaktort rendesen, ráadásul a pajzs is kelleni fog, ha a nagyobb játékosok is a színre lépnek. Fricin már van C5-ös manned turret is, a Cutlas szintén C5-ös neutron-ágyújáról nem is beszélve. Majd azok ellen mondd, hogy OP a Hornet...
Aurora-t szerintem még egy M50 is lenyomja Face-to-Face.
(#12519) KO2: Egyrészt reklám, másrészt a Cutlass bevallottan papír lesz. Ez az ára a nagy raktérnek, a kimagasló fegyverzetnek és a mozgékonyságnak. A kalózhajók nem arra vannak, hogy egyedül leálljanak izmozni. 5-6db Cutlass pedig szvsz egy Fricit is szét fog kapni, mert az elérhető pillanatnyi tűzerejük együttesen irdatlan nagy, még ha a Frici le is tudna szedni 1-2-t, akkor sem élné túl.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #12520 üzenetére
A C5 az gyakorlatilag egy C1 es ágyú amit egy másik ember irányít nem a pilóta Ettől függetlenül lehet hogy erős lesz, lévén hogy a Class szintjei inkább funkciókülönbséget jelentenek és nem feltétlenül erőt.
Ha egy Fricit nem ölne meg 5-6 cutlass énis mérges lennék, még úgyis hogy Fricim van. Szerintem már 2 is szétszedi majd ha nem bénázzák el.
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #12522 üzenetére
Class 5 - Manned point defense turrets
Class 6 - Heavy manned capital ship turretsClass 6, na erre vagyok kiváncsi. Szívesen kipróbálnám Majd hónapok múlva ha használható lesz, valaki hívjon meg az Idrisére
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
A katonain azt a railgun-t én is kipróbálnám, tuti pusztító erejű lesz és railgun. Azoknak imádom a kinézetét, ahogy lőnek. Remélem lesz egy kis vizuális orgazmus amikor azt elsütik.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Volfram42 #12524 üzenetére
Railgun hatékonyság AC-ben Vanduul Swarm - Glass Railgun 300i - 52 waves
-
Volfram42
senior tag
Mondjuk ez Omsky VI Lézer fegyver nem railgun, de baba. A fura, hogy az Aurora reklámjában azt mutatják, hogy ilyen jár hozzá, míg a leírásoknál már CF-007 Bulldog van írva. Szóval a reklám kicsit átveri a nézőt. Ki hallott már ilyet.
-
Volfram42
senior tag
Azért ahogy nézem ezt: [link] Még ez a variáns is bőven fejleszthető. Nagyon tetszik az ekkora személyre szabhatóság. Végig is nézem az összes hajót. Eddig elkerültem ezt az frissített hajóleírást, pedig láttam amikor kijött., csak mindig telefonról voltam. Most meg 20-ig szabadság van végre.
Duvi: Köszi miattad nem lett dupla.
Jaja igaz eléggé durva cucc.[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Erre ez a dupla.
Ahogy nézem a LX kettő egyéb modult vihet és ez a raktér illetve az ugróhajtómű. Szóval az LN lehet akkor tud majd ugrani, ha feláldozom a rakteret. Érdekes. Majs a Hornetet is megnézem hátha ott is van valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
darthdani
csendes tag
Hali,
csak kéne az a segítség ha úgy van jöhet privátban is nekem mind1. Akár hogy rendezgetem vissza a fegyvereket a hajóra (még amíg alapból is rajta voltak) nem igazán akartak lőni. Ha lőttek is nem töltődtek vissza( igen az energia fegyvereknek vissza kéne a többinek nem.) Lehet csak vmi apróságot nézek be, de kezd morcosítani itt van pár kép hogy kb mi a helyzet most. Valószínű már össze vissza vannak.
előre is köszönöm a segítségeket.
ui.: sry szar volt a printscrn.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz Volfram42 #12518 üzenetére
Hát remélem csak durva "marketing fogás" az, hogy egy lövéses hajó lenne a cutlass... Súlya és a belső tér felépítése/fapadossága miatt némi páncélzatot azért feltételeznék. A frici meg egy alaposan felfegyverzett kereskedőhajónak tűnik számomra, aminél azért oké, hogy meg tudja védeni magát, de csodákra azért nem kéne számítani... Nyilván komoly balanszolás előtt állnak még a hajók, de azért nem ártana némi következetesség.
Más: ha cross-chassis upgrade-et veszek a mostani csomagomra, akkor ugyanúgy viszi tovább a biztosítást az új hajóra is ugye?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
veterán
Hát a mai Around the verse nvm olt olyan jó, az interjút ki is hagytam mert eléggé irritált a fickó. majd talán egyszer. Ha lemaradtam volna valami érdekes infóról, majd meséljetek Azért azt jó hallani hogy elvileg egy rakás hajón dolgoznak.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Volfram42
senior tag
Ki kell festeni a gépet ha nyersz akkor kapsz egy Saitek x55-ötöt és egy Playseat flight chair-t plusz egy M50 csomagot. Egy festést megér. Határidő 15-e.
OMG! Az a csávó valami lovaknak való fogpasztareklámba simán beleillene és még orrhangon akcentussal is beszél. Durva.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Diopapa #12538 üzenetére
Köszi.
A linkel kezdtem és valamiért lemaradt. Ahogy véletlenül spoilerbe is betettem. Látszik, hogy ilyenkor már aludni szoktam. Kikészít ez a szabadság még a végén bemegyek melózni csak úgy.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
vidorgyozo
újonc
Helló polgártársak!
Jelentkeztem az orgba az StarCitizenEvil nevű fiókkal. Aurora LN-t tartalmazó alfás csomagom van, remélem sok közös élményben lesz majd részünk.
Győző
-
veterán
válasz vidorgyozo #12542 üzenetére
Üdv köztünk
-
Drenadar
Topikgazda
üdv sokáig gondolkoztál ezen a neven?
-
Diopapa
addikt
Üdv köztünk, a név valóban jó!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
válasz vidorgyozo #12546 üzenetére
csinálj egy újat egy sajátot és erről küld el magadnak giftben a cuccot...
-
addikt
válasz Drenadar #12547 üzenetére
akkor nem fogja tudni továbbadni a giftet soha többet. a nevet meg elvileg egyszer meg lehet változtatni a CIG staff segítségével (a handle-t, nem a monicker-t). persze ezt is csak akkor érdemes, ha már az acc-ot se akarja továbbadni.
btw. így, hogy acc-ot is kapjon még feláras is volt... ennyivel többet ér
pedig az acc-on csak 2 ajándék van, még UEC se
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest