Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #12799 üzenetére
Ha így haladunk még az 51 is meglesz talán.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Drenadar
Topikgazda
a taurus tényleg hívogató... csak 150USD (ugyanakkor a 225-ös andromédához még hozzá kell dobni egy 5USD hogy upgradelhesd ) (sztem kegyetlen sok ilyen fog mászkálni)
ami fura hogy az upgradek csak az andromedához vannak... ha a taurus nem jön be nem lehet csak upgradelni hanem újra be kell olvasztatni....
-
addikt
válasz Drenadar #12802 üzenetére
azért csak az andro-hoz vannak, mert aki eddig vett connie-t, azoknak mind andro-vá változott, így ők ezekkel tudnak választani. a plusz $5 Taurus upgrade azért bicskanyitogató. *no refunds*
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #12805 üzenetére
úgy volt úgy volt
és sztem szép a connie is
Fricci mellé meg illik is egy nagyobb szállító!
(De azért ne legyenek kételyeid, néha gyűjtök kisebb hajót amit nem iszok el havonta azt ide bedobom ide 20usd/hó és ha lesz újra retaliator értékesítés a connie ugrik azonnal )
-
Drenadar
Topikgazda
bocsi a dupláért...
nagyon nagyon ronda ez a deluxe hangár!
miért nem választhatja ki az ember hogy a kisebb hangárok közül mit választ?
a másik miért csak a buzi hornet áll rendelkezésemre? mikor van a garázsban kettő 100+ os hajó?
Shit! its a bullshit!
-
addikt
válasz Drenadar #12808 üzenetére
mindenkinek egy hajója van AC-re, a legdrágább olyan, aminél nagyobb értékű hajója van. nekem az Avenger, 315p és M50 mellé is csak 300i-t kaptam.
Ezek szerint lett egy taurus?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
Lett egy! (40USD volt nekem így megérte és így legalább nem olyan kiba hosszú a hangárom
És kérem szépen alásan nekem eddig 3 AC-s fémkupacom volt. (mind a 3. gondolom mert: volt egy auroram, volt egy 325A-m és volt a fricci.) Most csak a fricci és a taurus van, és ezekszerint a taurus még egy aurorát sem ér mert jelenleg csak a hornetet kaptam meg (hornetet is a fricci miatt).
Taurus: eléggé puritán a belseje (igen a fricciből jobban árad az elegancia és a luxus) de hát mit is várhatnék egy ilyen olcsó connietól?
+1 az andromédán működik a löveg, ezen nem...(#12809) Diopapa: az a ronda ami most a játékban van...
-
addikt
válasz Drenadar #12812 üzenetére
alpha-t akkor a frici miatt nem veszett el, ugye?
szemezgetek egy aquila csomaggal, de ahhoz mindent olvasztani kéne és ráfizetni, és buknám az alpha-t...
-
Drenadar
Topikgazda
Friccit soha nem fogom eladni és igen amiatt van egyedül alpham
Aquila igen jól néz ki és hangulatos is lehet menni felfedezgetni meg azzal a kis terepjáróval garázdálkodni a hangárban
van egy taurus a hangáromba de attól még nézem hogy hány phoenix maradt még... mondjuk az sose kellene, mert az meg szinte tényleg csak luxus, bár fegyverzet azon is van, de nah...
meg jól láttam hogy ami új cuccot veszünk az már nem elajándékozható? vagyis biztos mert a taurusnál csak annyi van hogy exchange for credits....
Mikor lesznek a hangárok lecserélve és a deluxe az melyik lesz?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drenadar #12814 üzenetére
amit beolvasztásból (is) veszel az már nem ajándékozható, ha vadiúj tőkéből vásárolsz, akkor az ajándékozható.
azon gondolkodtam, hogy ha lenne egy olyan játék aspektus, hogy diplomácia (pl. ahol alvilági fejesek, vagy gazdag iparmágnások, vagy kereskedelmi útvonalak szerződő felei ülnének össze személyesen) és ehhez kéne a luxus hajó (amit egy harmadik fél biztosít, amely egyben garantálja is a vendégek biztonságát), akkor egyből jobban kapkodnák a Phoenix-et is.
-
Drenadar
Topikgazda
lehet hogy lesz ki tudja mi minden lesz a PU-ban? tui arra mennek hogy megunhatatlan játék legyen számtalan lehetőséggel...
nah veszel aquila-t? mennyit kellene ráfizetned ha meg akarnád hagyni az alphas csomagot?
komolyan mondom az járt legjobban aki egy minimál alphas aurorával rendelkezik mert az kis érték az nem fáj ha ott van a hangárban
Viszont mintha még jobban akadna a hangár a gépemen
És mikor kerülnek be az új hangárak?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drenadar #12816 üzenetére
ha mindent be tudnék olvasztani, akkor $85-t kéne, ha alpha-t is meg akarom tartani (és nem cserélgetek egy MR-re), akkor $160-t.
PSA
van most limitált $1000-os "mind a 4 connie" csomag, ha pl. húszan összeállnánk, akkor fejenként csak $50 lenne, egy új fiókra ($52, ha akarunk a fiókra alpha access-t is egy Aurora LN formájában). aztán amikor már vannak org asset-ek, akkor át lehetne rakni az LA tulajdonába.
hányótokat érdekelné egy ilyen megoldás?
(most úgy képzelem, hogy mindenki aki beszáll, az megkapná a fiók user/pass párosát, hogy meg tudja nézegetni, de a fiók reg e-mailt csak az, aki veszi, meg talán még egy, vagy két ember tudná)
-
Szőrös
veterán
Én ilyenbe csak akkor szállok be ha már meglesz az org. hangár és oda egyből be lehet tenni.
Tudom bizalmatlan vagyok de ez van , a többség innét teljesen ismeretlen ember számomra.
Pénzel meg nem játszunk így.#12819 ez igaz , addigra elfogy bár szerintem jó párat csak későbbi eladásra felvásárolnak.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
-
addikt
válasz Szőrös #12818 üzenetére
hát én biztosra veszem, hogy lesz valamikor org hangár, és ha lesz, akkor feltételezem, hogy lehet személyes hangárból org hangárba beadni hajót. amint lehet egyből bekerülne erről az új, közös acc-ról az org hangárba mind a 4 hajó. addig is minden támogatónak lenne hozzáférése a fiókhoz, de a regisztrált e-mail-hez nem, tehát, ha valaki eladná őket, vagy e-mail-t jelszót változtatna, akkor azt vissza lehet állítani a CIG segítségével az eredeti e-mail-re. ahol már lehet jelszót reset-elni.
egyébként én is jobban örülnék, ha lehetne org hangárba, de hát nem nagyon szavaztak az emberek még az orgv2-re...
+drenadar
az az egyik dolog, hogy elfogynak, de én már most szeretnék egyszer végigbandukolni bennük. vagy az a hangar viewer jar még műxik?tartok tőle én is, hogy nem lenne 20 fő se fölös $50-ral, ennél többet meg én se nagyon fektetnék be egy közös lóba. persze 70-en vagyunk. ha lenne negyven vállalkozó, akkor csak $25 kéne... (egyre csökken a rizikó)
-
Drenadar
Topikgazda
én ezt a 45USD-t is már szájhúzósan fizettem most ki
de ha megszavazza a közösség akkor hajrá!
Nem olyan jó az angolom, de most akkor jól értem, hogy nemsokára elérhető a co-op?
Egyre inkább tetszik amúgy a taurus (oké nincs alsó turretje) de ezzel is lehet már rendesen szállítani és azért valamennyire védelme is van csak nem értem minek ehhez 4 ember?
Ehhez képest a Fricci raktere semmiség :|
Amúgy sztem így sétának egyedül a phoenixen van értelme, az néz ki igazán jól.
Sétáló YT vidik vannak fent, a legtöbb connie ugyanaz... és ezek a kis kocsik nincsenek még benne a játékba ha jól láttam, szal nem lehet velük a hangárban vandálkodni.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz SkyS1gn #12825 üzenetére
ez egy csomag! nem lehet elosztani! a saját hangárodban ezt nem látnád!
.tnm azt mondja hogy *VALÓSZÍNŰLEG* lesz ORG hangár, oda bedobnánk a teljes csomagot, és akkor az az ORG-é
amíg nem lenne ilyen, addig mindenkinek meg lenne az acchoz a acces és tudnál járkálni vagy repkedni az egyikkel ha már lehet (+3 fő ugye mert az kell).
így már világos?
engem csak az zavar hogy mi van ha nem jön be a feltételezés és nem lehet bedobni a közösbe
-
Szőrös
veterán
oké akkor megadom a számla számom , utaljátok a pénzt én meg majd jól megveszem
/kuncog
detélleg
viccet félre téve : nem. továbbra is nem és nem.
és hogy miért : mert jó lenne ha majd a PU indulás után lenne olyan cél amit közösen szeretnénk elérni.
és egy connie beszerzése közös erőbedobással pont az.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Drenadar
Topikgazda
válasz SkyS1gn #12829 üzenetére
SOON.
majd kész lesz ha kész lesz... ha jól látom most mindent a V09-re akarnak beletenni bármit is jelentsen ez hiszen most a V12,5-nél tartunk de lehet én értettem félre valamit...
Miért, vettél olyat?
(#12828) torz on borz: Én megértem .tnm-et hogy akarna futkosni a hajók között de előbb azt a hacket kellene megpróbálni, most én nem érzem úgy hogy erre szüksége lenne az orgnak, de ettől függetlenül beszállnék de nem 50usdvel...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
ok, én csak felvetettem, hogy lássam lenne-e rá igény.
most, hogy láttam videókat a variánsok belsejéről (kivéve taurus-éről, arról pont nem találok), már nekem is alább hagyott a lelkesedésem, nem annyira specifikusak a (phoenix-et leszámítva) a hajók a feladatokhoz.amire még nem találtam választ:
Aquila-nak se felső, se alsó tornya nincs, jól láttam?
Phoenix-nek mi van alul a hasában?
Taurus-hoz Merlin dokkoló azért jár, vagy azt később se lehet bővíteni?It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
PhilBrick
őstag
Jól sejtem, hogy a Phoenix csomagban mostani akció után is kapható lesz? Ott nem látom az available countert.
-
KO2
aktív tag
válasz Szőrös #12831 üzenetére
12.6 nál tartunk, nem 12.5 nél ( nem mintha számítana, csak gondoltam szőrszál hasogatok kicsit. )
Valamint a co-op a 0.9 ben lesz benne ami 2 hét mulva jön ki. És ott meghívhatod a barátaidat, hogy milyen módon azt nem tudom ( végülis mindegy csak meg tudd hívni). Én arra vagyok inkább kiváncsi hogy mások ellen lehet e majd menni barátokkal. Tehát nem csak co-op ban hanem pl squadron battle ben.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
akkor ezért most neked kell venned nekünk connie packot... mindenkinek egyet!
biztos meg lesz oldva hogy több hajó menjen együtt végül is az is co-op, és ott csak annyi a lényeg hogy egy oldalra egy instaba tegyen minket a rendszer... nem?
de szép lassan haladnak szvsz ugyanúgy mint az DFM eleinte... elöször csak vandul, aztán multi... jól is van ez így csak lehessen minél több hajóval menni
és persze jobb lenne ha lenne nagyobb pálya :|
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
durva látni hogy magyar orgok között a többi hozzánk képest sehol sincs
-
vagabor
aktív tag
Conniek modulárisak, így nem lennék meglepve ha az aquila felső tornyát lehetne pótolni. DE talán nem is fog kelleni, long range scanner és társai, bár kérdés hogy egy hornet tracker ellen mennyit fog érni.
Phoenix hasában szerintem a buggy van ami a leírásában is megtalálható.ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
addikt
válasz Drenadar #12842 üzenetére
ha írna valaki gamepod-ra hírt, amibe bekerülnének a mostanában kiadott teaser-ek, meg reklámok (freelancer-ét is beleértve), akkor szerintem tovább is növekednénk.
-
Volfram42
senior tag
Ha végre meg lehet egymás hangárát látogatni akkor úgy is végigkulcsolunk azoknál akiknek ritkább hajói vannak, aztán jól összetapogatjuk, meg felhajtva felejtjük az ülőkét.
Lehet én is engedek és havi egy 20-ast félreteszek, aztán ha jön valami ami megtetszik nagyon akkor rávetem magam, de az Aurorát meghagyom kell az alfa.
Van átfedés az orgok között. Pl. az The Expendable Horde-t én csináltam. Négy tagú, de ha jön a játék több lesz, mert egy baráti társaság. És soha nem fogom törölni, mert az egyik tag sajnos nem már nem élhette meg, hogy kijöjjön a játék.
Azért a Husssr Guardian Forces be van pipálva role playnek. Mosolyogtató.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
Hát írj de szerintem meg kellene várni a 0,9-et vele akkor elég sok minden fog bekerülni a játékba!
ill a topic összefoglalót is lehetne korszerűsíteni!
ezt a gép fejlesztést nem fogom megúszni... vagy a 4giga ram kevés vagy a hd7770-es kártya... vagy a cpu? vagy az egész? (Most telepítem a laptopra, kíváncsi vagyok azon hogyan megy...)
Nálam nagyon sűrűn beakad, nálatok is?
Persze csak a hangár a lövölde annyira nem gáz...720p@medium graf...
Nagyon fura látni hogy a hangárban áll egy Connie, még akkor is ha csak Taurus (Félő hogy mivel ennyire olcsó rengeteg lesz belőle a játékban....)
Taurus: azért az gáz ha "leesek" a raktérbe hiába van 2 létra is nem lehet kimászni... szerencsére a leengedő működik és akkor a bejáraton át vissza tudok menni a hajóbavalaki kérdezte a phoenixet... ha jól látom a sima hajó már el is fogyott... ami fura :| vagy csak én nézem rosszul... de a lényeg: a phoenixet csak 25.éig lehet venni utána kikerül a boltból!
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
Nah, szintén upgradeltem, most már aquila van a hangárban. Ahhoz képest hogy el akartam adni a csomagot nem is rossz Viszont amint megérzem a felső torony hiányát, azonnal elkezdek majd gondolkodni hogy megérte e
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest