Új hozzászólás Aktív témák

  • Komplikato

    veterán

    Warrior Nuns S2
    Hozta az első szezon szintjét, bugyuta, naiv, néha ruppótlan képregény feldolgozás, de fura módon így is tud szórakoztató lenni. Néhol vicces, néhol naiv, néhol meg "patak vér folyik". Első blikkre nem is értettem miért 16+ a sorozat besorolása. A főhősnő továbbra is háromféle nézéssel operál, van egy nagyon naiv, egy nagyon dühös, meg egy nagyon szomorú nézése. Nem tudom a rendezés miatt van vagy ennyit tud?
    Vannak olyan karakterek, akik sokkal jobban ki lettek dolgozva. Ott van például Lilith vagy a Rendfőnök asszony.
    Volt egy fura "filmszakadás" a negyedik és ötödik rész között. Konkrétan olyan érzése van az embernek, hogy kimaradt egy egész epizód.
    Hirtelen mindenki odateleportál a rózsaszín teherautóba, mindenkinek tök más a frizurája, a rendfőnöknek meg rossz helyen, máshol van a sebhelye az arcán. Lehet elment nyaralni a sminkes és a fodrász?
    Persze vannak cselszövések, meg csavarok, de patika mérlegen, de nem túl meglepően, hogy meglegyen a "tudtam én, csak nem sejtettem!" érzés a nézőben.
    Azért meglepett a friss pápa csúnya halála és kiírása a sorozatból, meg lebegtették a Shotgun Mary-t, hogy lehet nem is halt meg ... persze mocskos nagy cliffhanger van az egész végén, meg ez elég természetfeletti sztori ahhoz, hogy bárkit visszahozzanak az S3-ban.
    Biztos vagyok benne, hogy lesz S3, mert az S1-et is meglepően sokan nézték a hiányosságai ellenére, meg amennyire látni az S2 is pörög most. Talán még várom is.
    Ja igen. Ha már állandóan harcolgatnak a sorozatban. Nem teljesen érthető, de igen nagy szórása van a harci koreáográfiáknak. Nem kell Raid mozi szintre gondolni, de vannak tényleg nagyon jó részek, meg olyanok is, amik versenyezhetnének a Star Trek univerzum Kirk kapitány VS gumigyíkember jelenetével.
    A filmnek van még egy pozitívuma, már aki annak éli meg, hogy eléggé európai. Nem akarom meg- vagy túlmagyarázni, de tényleg az.

    "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

Új hozzászólás Aktív témák