Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Henry Cavill’s Next Play: ‘Warhammer 40,000’ Series for Amazon
Kérdés, hogy a Boys-t készítő Amazon vagy a Rings of Powert készítő Amazon fogja csinálni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #67451 üzenetére
Két év múlva:
Henry Cavill otthagyta a Warhammer40k sorozatot kreatív nézeteltérések miatt, helyét Chris Rock veszi át.
Chris Rock a bejelentés után elmondta, hogy imádja a kollégáját, és alig várja hogy belevethesse magát ebbe a különleges világba, amelyet szeretne kicsit megszinesiteni...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
mephi666
nagyúr
válasz dellfanboy #67455 üzenetére
1-1 volt, de ezek is hangulatosak voltak... utoljára talán prison break 3-4. évadot láttam hétről-hétre és ott megfogadtam, hogy legközelebb sorozatot úgy nézek, hogy "minimum teljes évad" ...általában 1-1 évad jól elhatárolható, de ez a BB/Saul-nál nem mondható el... ezeknél jó volt a teljes művet egyben lenyomni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jim-X
őstag
The White Lotus S02
Az elso evad nekem valamivel jobban tetszett, de ez sem volt rossz. A finale pedig vitte az egeszetA vegen "Stifler mamaja" amokfutasa ahogy gyilkolta a buzikat... Aztan a legvegen a fejes a csonak melle... Meg most is visitok a rohogestol A játék az nem játék!
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk az is igaz, hogy a heteró nemi erőszak azért volt benne, hogy a meleg gyereknek valami sztorit adjanak a sérülésére. Egészet kilehetett volna hagyni. Wednesday
A sztori szerintem nagyrészt könnyen kitalálható volt, de bírtam a flegma kiscsajt, meg az egész settinget, üdítő kis sorozat.[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
nubreed
veterán
Tudtok valamilyen friss (mondjuk legkorábban is 2021 - 22 -es) drog báró sorozatról ami jó? Ugye megvolt az összes Narcos, Power, stb, szerintem mindent kimerítettem a témában de már néznék valami újat ebben a zsánerben. A Godfather of Harlem S2 majd most fogom elkezdeni, ezután kéne majd valami.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
dellfanboy
őstag
-
nubreed
veterán
válasz dellfanboy #67461 üzenetére
Köszönöm az ajánlást! Régebben a radaromon is volt ez a sorozat de aztán valahogy nem foglalkoztam vele, de akkor majd most!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Tasunkó
senior tag
válasz CptAdamica #67459 üzenetére
11 éves gyereknek jó a Wednesday? Vagy felnőtt sorozat, szóval véres meg minden?
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Tasunkó
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Éreztem hogy csak kamu duma, hogy mindenki látta már az osztályban
-
negyven2
veterán
The Legend of Vox Machina Season 2 - Red Band Trailer
Január 20 | Prime Video
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nitro16
senior tag
-
Mik76
senior tag
válasz CptAdamica #67459 üzenetére
A lany terhessegerol mintha elfeledkeztel volna. http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Komplikato
veterán
válasz nitro16 #67472 üzenetére
Eleve túl sokat változtattak a könyvekhez képest már az S2 közepétől. De ez az S3 szörnyű. Anno a mozi azért lett bojkottálva és ezzel elvágva a folytatás esélyétől, mert a könyv egyház ellenes. Nem kicsit, nagyon. A mozi pedig ezen tompított. Erre fel a sorozatban azzal, amerre elmentek az S3-ban, mint ha tompítanák, mentegetnék ezt.
Hasonlót érzek, mint csóri Altered Carbon sorozatnál. Ott az S1-ben csak pedzegették a főhős egyházellenességét, ami a könyvben sokkal fajsúlyosabb dolog. Majd átugrották a második könyvet, ami csak erről szól irgalmatlan töményen, meg az okairól.
Még reménykedem, hogy eljut valamerre a sztori, ha már záró szezon, na de akkor is ... Tessék elolvasni könyben, ha még sem."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
CptAdamica
veterán
Azért erőszakolta meg a gazda a csajt és azért esett teherbe, mert a meleg tesója összehempergett a gazda fiával. Erre mondtam, hogy az egész rész kimaradhatott volna, de gondolom akartak adni valami mély gondolatot, hogy mennyire elítélték már akkor is a melegeket. Megyen!
-
Mik76
senior tag
válasz CptAdamica #67475 üzenetére
Ami lassuk be nem egy legbol kapott gondolat hanem teny. Viszont korantsem csak a srac seruleserol szolt, hanem konkretan a csalad hatter sztorija, ahogy mindenkinek megvolt az oka amiert nem mehetett csak ugy vissza. http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
k-adi
nagyúr
válasz dellfanboy #67440 üzenetére
én nézem, szerintem jó a tulsa és jól hozza benne stallone a megfáradt capot (eddig)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz CptAdamica #67475 üzenetére
Meg a nő is azért vált vallási fanatikussá (plusz kattant meg egy kissé), meg a férj is azért lett pap. Szóval egy egész család backstoryja ezen függ és a "jelenben" is a döntéseiket ezen esemény alpaján megváltozott világnézetük és értékrendjük szerint hozzák. Magyarul ha ezt kiszednék, akkor a teljes család karaktereit újra kéne írni ami pillangó effektusként hozna magával egy csomó más dolgot is a sorozatban. Ergő messze nem értelmetlen húzás. Értem én hogy a berögződéseket valahogy meg kell magyarázni, de már kezd rohadt unalmas lenni ez a téma a topikban. Üdv. Johnny
-
CptAdamica
veterán
válasz jonnyjoker01 #67482 üzenetére
Elhiszem, hogy unalmas, sokaknak meg a random pöcshúzogatások unalmasak, meg hogy minden Netflix sorozat első 5 percében be kell nyögni, hogy valaki meleg. Probléma nem a melegekkel van, hanem a kretén Netflix stílussal, ha normálisan van találva, meg tényleg nem propaganda jelenetek vannak, mint konkrétan az éjféli klubban, akkor kutya nem szólna. Például az Eufóriában nem volt az arcodba tolva, hogy Hunter transz, nyilván lehetett tudni, de a tálalás teljesen más szerintem. Másik példa most a Wednesday, egyszer volt említve, elfér, de szerencsére egyik oldalról sem volt belenyomva semmi szexualitás, mert nem igényli a sztori.
Megyen!
-
DudeHUN
senior tag
Games Workshop. Ha valakik ezek a mocskok nem pucsítanak be senkinek. Nem is tehetik. Ha ez rosszul sül el a cég hatalmasat zakózhat. Nem is Cavill miatt bízom benne (bár szvsz jobb embert nem találhattak volna a project élére), hanem amiatt amilyen a GW. Szvsz aki azt várja ezek igent mondanak az esetleges faszságokra rossz helyen keresik az élményt.
A GW nem a szokásos cég. Ezek már több ilyenre nemet mondtak... anno a WH40K mozi esetén is brutál elvárásaik és követeléseik voltak. Azért nem is lett belőle semmi.Gamer for Life
-
addikt
válasz CptAdamica #67483 üzenetére
Így van! Hogy mondjak pozitív példát a frissebb sorozatokból: Severance.
Senki nem panaszkodott rá, miért? Mert méltósággal volt a szál bemutatva és nem tolták túl a sztori kárára (looking at you Sandman!!!)De, menjünk vissza nagyon sok évet: Six Feet Under (Sírhant művek). Ennyi.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Laraxior
titán
Jack Ryan S03 érkezik 21-én. (Ha még nem lett volna a hír)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Shantaram évadzáró: eeeh Ezért kár volt végig szenvedni a részeket.
⭐ Stella
-
Laraxior
titán
válasz Janaboy #67489 üzenetére
Nem vagy egyedül vele, én még a Reacher után is azt hittem, hogy ebből a sorozatból már volt másik szereplővel valami... Végülis volt, csak az Tom Cruisezal...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bobalazs
nagyúr
Black Sailst nézem, első évad lement. Jó látni legalább képernyőn egy kis karibi légkört, napsütést, ha már egyszer az ember csak a szürkeséget látja itt kinn RL.
-
MODERÁTOR
válasz Maxxy10 #53992 üzenetére
Tudom, régész.
Olvastam egy cikket, hogy mekkora zseni a "Superstore" és dec.31.-gyel nem lesz sehol streamelve. Érdemes kapkodni vagy annyira nem nagy durranás?Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bobalazs
nagyúr
válasz Tasunkó #67494 üzenetére
Hát mittudomén, rétestészta. Nem sokat láttam eddig ebben a műfajban. A sztori olyan amilyen, elég sok szereplővel, több szálon fut. Nem szégyelnek meztelen testet mutatni az biztos. A környezet és a díszletek, kameramozgás, szerintem jól meg van csinálva.
Ha második évad olyan jó mint az első, én már elégedett leszek. -
Laraxior
titán
válasz bobalazs #67495 üzenetére
Jo lesz az vegig, csak a vegere eltunnek a meztelen cicik
-
radi8tor
MODERÁTOR
1923 útjára indult ma. Csakszólok.
⭐ Stella
-
Tasunkó
senior tag
Nagyon jó lehet, de ha nagyobb cowboyt és nagyobb texaszit találnának Sam Elliottnál, az a tejútrendszert szétrobbantaná, szóval néhány alap dolgot nem nagyon érdemes piszkálni
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Dolce Gusto
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest