Új hozzászólás Aktív témák

  • adster

    tag

    válasz looser #6765 üzenetére

    Épp a minap szemeztem a Bush-sal, végül azonban a két Leffe maradt helyette. Azokat éppen most küldtem be - minden alkalommal lenyűgöznek, ennyi pénzért ilyen jó söröket (különösen a Blonde...) szerintem elvétve lehet csak találni, ha lehet egyáltalán.

    A Dubuisson gyártól egyébként már volt szerencsém egy Scaldis Noel-hez, meg ugye a Cuvée des Troll-hoz, az előbbi nagyjából szerintem hasonlíthat arra, amit most vettél - alkoholfokban legalábbis mindenképpen.

    Mindenesetre egészségedre váljék, valószínű, hogy nem lesz olyan rossz! :)

    A Ratebeer-t azt azért én is rendszeresen segítségül hívom, de való igaz, hogy azért nem lehet Bibliaként tekinteni rá, én sem tartom annak. Útbaigazításnak megfelelő, bár találkoztam már általam átlagosnak megítélt, mégis az egekig pontozott, illetve számomra kedves, a szavazók által viszont teljesen lehúzott sörökkel is. Az biztos, hogy a belga és amerikai sörök (azon belül is talán leginkább a stoutok) alapból kedvezőbb elbírálás alá esnek - lényegében mindkettővel egyet is tudok érteni. Azért a sznobizmus szele talán annyiban engem is megcsap, hogy általában jó érzéssel tölt el 99 pontos söröket kortyolgatni, már csak a tudat miatt is. :DDD

    Traxx: Jaja, én is pont ezért emeltem ki a Duvelt, gondoltam, hogy az eléggé hétköznapi ital lehet arrafelé. Az viszont biztos, hogy két eltérő ország "átlagosnak" ítélt sörei között elég nagy különbség lehet. Az lehet, hogy ők akként tekintenek rá, de csak azért, mert kissé több olyan minta van arrafelé, amelyik hozza ezt a szintet... :)

    [ Szerkesztve ]

    http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Új hozzászólás Aktív témák