Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    válasz mirci18 #18548 üzenetére

    Én is bedobok ide párat. 3-4 hete voltam, a Zly Časy fogott meg a legjobban (amúgy untappd tényleg ajánlott, voltam még pár érdekességben az által).
    A Zly Casy lesz a visszatérő helyem. 3 szint (földszint és lefele pincésedik) 48 csap (kb), legfelül klasszik vonalas sörök remekei, közepét nem ismerem, akkor éppen kifogyóban voltak, és az alsó, a ritkaságok, ahol volt sour és lambic (cantillon csapon!!!), de a klasszikabb cseh főzdék, újhullámos termékei (ipák, stoutok, farmhouse-ok).

    A kaja is jónak tűnt, annyi hátránya van, hogy kézpénzes. A hangulata amolyan keverék. A stilusa régies, öreg kocsma hangulat, a vendég seregbe keveredik a fiatal beer geek az öreg punk és a fogatlan hrabal pólós butor darab.

    (a többi a beer musuem 2 (a régi bezárt, de elvileg van neki új helye, nem voltam most), t-anker, nubeerbar, craft house, beergeek bar - ez utóbbiból van bottle shop is, nem hatalmas választékkal, de azért találni egy-két érdekes darabot is)

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák