Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz #89309696 #19500 üzenetére
Ha használod a facebookot, érdemes lehet ezekbe a csoportokba csatlakozni:
De amit mindenekelőtt fognak javasolni, hogy olvasd el ezt a blogbejegyzést.
(Gyakori kérdésekre válaszok kezdőknek azaz A FAKU)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
mekker
őstag
A rózsaszínelefántos sör megéri az árát? Szinte mindenhol kapható, de még azt hiszem nem kóstoltam.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mekker #19502 üzenetére
a red meleg nyari napokon az egyik kedvencunk, kb kimaxolja a kriek X tripla vonalat.
a nocturnum megbizhato winter ale, az alapsoruk meg egy tisztes tripla iparosmunka.
a poharaik viszont gyonyoruek es remekul funkcionalnak belga vonaltol az ipakig mindenre.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dorian
félisten
válasz mekker #19502 üzenetére
Megéri, főleg a piros. Bár most dühös vagyok a márkára, a négy db-os karácsonyi extra kiadás, ami amúgy extra finom szokott lenni, most állott (romlott?) volt. Elsőnél nem hittem el, második felét kiöntöttem. Többit apám megitta, szerinte nem volt baja, de neki mindegy, csak alkoholos legyen.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
[CsuCsu]
őstag
válasz kökény #19515 üzenetére
Egyetertek, a Delirium szerintem a belgak kozott egy jo kozepes (a trappistak tobbek kozott magasan verik nalam). Hazai makro vonalnal termeszetesen sokkal jobb, es az elonye hogy nagyon konnyen beszerezheto.
Egyebkent egy ekkora fozdetol elvarhato, hogy konzisztens minoseget hozzon, foleg hogy mindig ugyanazokat a soroket fozik. Van egy olyan erzesem, hogy a hazai disztributor a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zárva volt a nagybolt leltár miatt, úgyhogy a kicsiben vettem pizza mellé fogyasztandót. Itt meg csak kommerszek voltak. Nem kedvenceim a sima világos lágerek, de gondoltam rápróbálok erre az új receptes Dreher Goldra mégis milyen.
És egész jó lett. Tulajdonképp nincs semmi ízhibája, nem keserű, nincs semmi baja, alkohol sem lóg ki. Jó kis sör ez. Még visszaböfögve is rendben van.[ Szerkesztve ]
-
-
kökény
aktív tag
válasz [CsuCsu] #19522 üzenetére
Szerintem is, 14ezer volt, kint 40 euro volt, ha meg netről rendelem a szállítás igencsak megdobja a végső árát.Valóban sör, likőr, bor keveréke, de mégiscsak sör kategória, a legelegánsabb desszertsör,amit valaha is kóstoltam, remélem itthon is hasonló lesz az érzés😉
-
proci985
MODERÁTOR
-
kökény
aktív tag
offshoot-Retreat: 8,6%-os double hazy ipa. Illatban, színben tökéletesen hozza a Neipakra jellemzőket, ízben icipicit, tényleg pindurkát kilóg az alkohol, Finbackek 4,3 ez 4,1 körül mozog untappd-n, teljesen egyetértek most eztel a pontozással. Van rajta egy ilyen szöveg: “From your friends at The Bruery” Mire akar célozni a költő? Van vmi közük a neves főzdéhez?
-
Dilikutya
félisten
Tanker Brewery/Mad Scientist Boggy Nights Cloudberry Berliner Weisse
Nagyon finom, könnyed savanyú búza, évszaktól függetlenül tudnám vedelni. Hogy ér-e a 0,44-es doboz 1300 Ft-ot? Nem. A mocsári hamvas szeder nyilván a mi erdei szedrünkhöz hasonló lehet, itt a sörben csak a savanykásság jön ki belőle. Üdítő, frissítő, könnyű, de nem ér ennyit.
Más: a Mad Scientist lombik poharából aki próbált már berliner weisst vagy lagert inni, annak mi jutott eszébe a látványról?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Aranypatkány
tag
Azt csicsergik a madarak, hogy Equilibrium sörök is lesznek majd limitáltan a Beerselectionnél. Oh yeeee, OH YEEEEE
Még nem ittam tőlük semmit, de nagyon magas pontjai vannak a söreiknek.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Aranypatkány #19533 üzenetére
Nagyon finomak, ugorj rajuk!
-
Aranypatkány
tag
válasz [CsuCsu] #19534 üzenetére
"
Új szolgáltatással bővül oldalunk:
A mai naptól lehetővé tesszük a limitáltan beérkező különleges sörök előrendelését. Sőt, ami a legjobb az egészben, hogy mindent 10% kedvezménnyel szerezhettek be.
Az előrendelésre 1 hétig van lehetőségetek, a sörök beérkezése pedig 2-3 héten belül várható. A termékeket bolti személyes átvétellel, vagy házhozszállítással kérhetitek, előzetes fizetés nem szükséges.
Csak néhány nevet említenénk, akikre a következő hónapokban számíthattok:
The Bruery - https://untappd.com/thebruery
Equilibrium Brewery - https://untappd.com/EQBrew" -
Jhonny06
veterán
Ezek közül mit érdemes előrendelni? Főleg IPA vonalban gondolkozom, ezen a téren kicsit le vagyok maradva a stout-hoz képest.
-
kökény
aktív tag
Jelenleg még valóban gyér az előrendelhető sörkínálatuk, nyilván majd az Equilibriumra rá fogunk ugrani, azért az már elég nagy név. Srácok egyébként míg várunk én bátran ajánlom az Offshoot serecskéket, főleg a Dupla hazy IPA-t, szvsz finomabb, mint a Cloudwater Dipa, Finback alá raknám egy hajszállal, nekem nagyon ízlett
-
jsk
senior tag
válasz Jhonny06 #19536 üzenetére
Ipa-k közül egyedül a Dazed And Awake-t rendeltem meg. A többi nem ér annyit.
Az Equilibrium sörökre kíváncsi leszek. Mármint arra, hogy mit tudnak behozni. Ittam egy párat, vannak köztük kiválóak, de vannak átlagosak is, amit hoz egy angol főzde is.
Apropó a BYM No memories dipája pazar lett. Ilyen mouthfeel ipát még nem főztek Magyarországon. Jót tett Olivérnek az USA utazás, többek között az Equilibrium-nál.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
BYM dobozost hol tudok beszerezni, se Szekszárd, sem Pest, Pécs, Szeged felé nem mozgok Írok nekik emailt és szépen megkérem őket, természetesen jó magyar forint ellenében, megdobnának pár dobozzal szerintetek?
-
[CsuCsu]
őstag
Ha egy Verdant / CW hajlando futarral szallitani, szerintem eleg rossz kifogas lenne a BYM reszerol erre hivatkozni. A macera inkabb mervado.
Mas - a Bevog Hagger es a Baladin Xyauyu nagyon mas tipusu sorok szerintem, sok kozuk nincs egymashoz izvilagban, szoval en nem tartom egymas helyettesitojenek oket.
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
válasz kökény #19545 üzenetére
Amióta saját főzdéjük van, azóta kevesebbet főznek. Így szinte mindig elfogy a budapesti adag
Küld a sógort minden második kedden a Neked csak Dezsőbe, és akkor magától a főzdétől vásárolhat 1000 Ft/db ár alatt.
[CsuCsu]: Tuti igazad van. A Baladin bw-i nálam kimaradtak. Azt a pénzügyi határt még nem léptem át.
-
[CsuCsu]
őstag
A Baladin inkabb all kozelebb egy jo desszertborhoz izben, eleg edes es szirupos, es nincsen benne szensav. Ezert az arat is egy jo Tokajihoz erdemes merni szerintem.
Eleg tomeny izre is egyebkent, szoval kell ra 3-4 ember. Nagyon jo elmeny, erdemes beruhazni ra. A Kentucky-bol behuznek egy uveggel haverokkal.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz [CsuCsu] #19547 üzenetére
Het Anker- Gouden Carolus Cuvée Van De Kaizer imperial dark, 11% belgian stron ale. Anya Martinizett én meg 2 órája kortyolgatom ezt a csodát. Te jó Isten, mennyire finom ez, ahogy olvasom vmi whiskys hordóban is tárolják 3 hónapig a palackozás előtt, érződik is az illatán, ahogy a parafadugót kihúztam belőle. Konyakos, likőrös, aszalt gyümölcsös illatkánaán. Sötétbarna, whiskys ragyogású szín, ízre pörkölt maláta, szilva, mazsola, vanília, karamell, minden kortya a mennybe emelt.Elkortyolgattam az üveg felét, mint a kisgyerek a cukorboltban, pedig erős testes desszertsör, szóval ezt ne csináljátok utánam . Szóval ez a sör nálam felzárkózott a Westi12 mellé, nagyon ajánlom mindenkinek, aki kedveli ezt a vonalat.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kökény #19549 üzenetére
igen, a 18as szepen beerett
whiskey hordoban nem vagyok biztos: van egy whiskey infused BA verzioja, de igazabol nuansznyi kulonbseg van a ketto kozott, es szerintem az alap keizer blauw picit elenkebb.
nekem ez a kedvenc belga strong darkom. egyedul arra kell ugyelni, hogy palackozas utan kell neki minimum harom honap, de inkabb 6-8, utana van csak a csucson.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs